1Κριός : Νίκος Ζιώγαλας – Σαν Σταρ του Σινεμά

Στα καλά νέα του ’20, είναι η προσπάθεια σου να σοβαρευτείς, να πάρεις πάλι τον έλεγχο στα χέρια σου, να βάλεις γερές βάσεις σε επαγγελματικά, οικογενειακά και ερωτικά σου θέματα.
Στα κακά νέα του ’20, είναι οι αναποδιές -καρμικές ωστόσο- που θα φέρουν οι Εκλείψεις και οι πλανήτες στο Μεσουράνημα σου, ο πονοκέφαλος ο επαγγελματικός, η κούραση για να αποδείξεις τα αυτονόητα, τα νεύρα, οι καυγάδες, οι ρήξεις και το τέλος που θα βιώσεις σε κάποιες σταθερές σχέσεις σου!

 

2Ταύρος : Άννα Βίσση – Λάμπω

Στα καλά νέα του ’20, είναι η άπλετη σου τύχη, η επίτευξη στόχων, τα ταξίδια σου, οι μετακινήσεις σου, οι επαφές σου, οι νέες γνώσεις και εμπειρίες που θα έχεις, το κέφι σου, οι διασκεδαστικές ανέμελες στιγμές, η επανάσταση σου σε ό,τι τοξικό σε χαλάει!
Στα κακά νέα του ’20, είναι οι απανωτές αναροπές εκεί που είσαι στα καλύτερα σου και οι καυγάδες λόγω δικών σου ανώριμων τσαμπουκάδων.

 

3Δίδυμος : Χρήστος Κυριαζής – Έλα Μωράκι μου

 

 

Στα καλά νέα του ’20, είναι η αυξημένη γοητεία σου, η βελτιωμένη σου σεξουαλική ζωή, οι επανασυνδέσεις, αλλά και τα οικονομικά σου που στρώνουν!
Στα κακά νέα του ’20, είναι οι ψυχολογικές σου μεταπτώσεις και οι καταλυτικές εξελίξεις, όσον αφορά τις σημαντικές για σένα διαπροσωπικές σχέσεις.

 

4Καρκίνος : Ελίνα Κωνσταντοπούλου – Όταν το Τηλέφωνο χτυπήσει

 

Στα καλά νέα του ’20, πως θα ωριμάσεις και θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την ζωή σου, ακόμα και μέσα από επίπονες καταστάσεις σε σπίτι, έρωτα και δουλειά!
Στα κακά νέα του ’20, είναι η επαναφορά προβλημάτων από το παρελθόν, η καρμική τιμωρία σου αν δεν τα χειριστείς σωστά, η ψυχολογική μετάπτωση, οι ρήξεις σε διαπροσωπικές σχέσεις, οι σκληροί καυγάδες στον έρωτα και μία καταλυτική αναπόφευκτη εξέλιξη, την οποία οφείλεις να δεχτείς και αφορά την οικογένεια ή την καριέρα!

 

5Λέων : Σοφία Αρβανίτη – Μη μου Μιλάς για Καλοκαίρια

 

Στα καλά νέα του ’20, είναι οι επαγγελματικές σου εξελίξεις που πάνε όλο και καλύτερα, η βελτιωμένη σου εμφάνιση, η τακτοποίηση εκκρεμοτήτων και η καλυτέρευση της καθημερινότητας σου!
Στα κακά νέα του ’20, είναι ο έρωτας που πλέον μπαίνει σε δεύτερη μοίρα, η κούραση από τις ανατροπές που σκάνε και η πιθανότητα, να τσιμπήσεις μερικά κιλάκια!

 

6Παρθένος : Κώστας Μπίγαλης – Με την πρώτη ματιά

 

 

Στα καλά νέα του ’20, είναι οι κεραυνοβόλοι έρωτες, τα πάθη, ο ρομαντισμός, οι απολαύσεις, οι κατακτήσεις, οι επιτυχίες, οι διασκεδάσεις, η τύχη, ο ίδιος ο Έρωτας!
Στα κακά νέα του ’20, είναι οι ψυχολογικές σου μεταπτώσεις, οι σκέψεις για το παρελθόν που σε βασανίζουν και οι απογοητεύσεις που προκύπτουν από ψέματα, αποκαλύψεις και εξαπατήσεις!

 

7Ζυγός : Κακά Κορίτσια – Ήρθες πάλι

https://www.youtube.com/watch?v=JdrjMzZQwwc

Στα καλά νέα του ’20, είναι κάποιες ερωτικές επιστροφές από το παρελθόν και ότι θα καταφέρεις να επαναπροσδιορίσεις και να συνειδητοποιήσεις συναισθήματα, ώστε στο τέλος του έτους να μπορέσεις να κερδίσεις αυτό που θες στον έρωτα!
Στα κακά νέα του ’20, είναι πως αυτές οι ερωτικές επιστροφές από το παρελθόν θα σε ξαναπληγώσουν, τα οικογενειακά και τα επαγγελματικά σου σε βασανίζουν ασταμάτητα και τα ερωτικά σου φέρνουν ρήξεις, καυγάδες και ενδεχομένως τελειωτικές καταστάσεις!

 

8Σκορπιός : Λάκης Παπαδόπουλος – Γυριστρούλα

Στα καλά νέα του ’20, είναι το μπόλικο φλερτ, τα ευχάριστα νέα και μετακινήσεις, οι επικοινωνιακές επιτυχίες, το παθιασμένο ερωτικό μπλα-μπλα, οι λύσεις, οι νέες γνωριμίες, οι θετικές αλλαγές και τα επιτεύγματα γενικά!
Στα κακά νέα του ’20, είναι κάποιες ανατροπές και ρήξεις στον συντροφικό τομέα, αλλά και γενικά στις διαπροσωπικές σου σχέσεις!

 

9Τοξότης : Γιώργος Λεμπέσης & Δέσποινα Βανδή – Κατάλληλες Προϋποθέσεις

Στα καλά νέα του ’20, είναι το πείσμα σου να αποκτήσεις επιτέλους σταθερότητα στον ερωτικό τομέα, η ανάγκη σου να διαλέξεις μόνο αυτό το άτομο που έχει τις προϋποθέσεις που θες, τα τέλεια οικονομικά σου, αλλά και οι καυτές αισθησιακές στιγμές!
Στα κακά νέα του ’20, είναι η τάση σου να νομίζεις πως ο άλλος έχει τις προϋποθέσεις που θες, με αποτέλεσμα αργά ή γρήγορα, να τον απομυθοποιήσεις και να πληγωθείς, όπως και τα ψυχολογικά σου σκαμπανεβάσματα που θα φέρουν ρήξεις, λόγω Εκλείψεων!

 

10Αιγόκερως : Αλέξια – Ξυπνάει ο Άλλος μου Εαυτός

Στα καλά νέα του ’20, είναι πως είσαι πλέον στο προσκήνιο και ο πρωταγωνιστής και οι ευκαιρίες που θα σου δοθούν για να ξεκινήσεις από το μηδέν, για να κατακτήσεις επαγγελματική, προσωπική και οικονομική επιτυχία!
Στα κακά νέα του ’20, είναι πως αν χειριστείς λάθος αυτές τις ευκαιρίες, αν δεν ωριμάσεις και αν φερθείς άπληστα και εγωκεντρικά, η τιμωρία θα είναι καρμική και σαφώς αρκετά απογοητευτική και θα πληγωθείς, όπως και ότι οφείλεις να αποδεκτείς αδιαμαρτύριτα κάποιες αναπόφευκτες ριζικές αλλαγές!

 

11Υδροχόος : Μπλε – Τον Ίδιο Θεό

Στα καλά νέα του ’20, είναι πως μπορείς να προετοιμαστείς για το μέλλον, να εκμεταλλευτείς διαίσθηση και διορατικότητα, να κινηθείς παρασκηνιακά και να βγεις κερδισμένος, να νικήσεις φοβίες και ανασφάλειες!
Στα κακά νέα του ’20, είναι η τάση σου για απομόνωση, οι ανατροπές που σε αγχώνουν, τα ερωτικά απωθημένα και οι ερωτικές ζαβολιές, οι στιγμές μοναξιάς και ο υπερβολικός συναισθηματισμός!

 

12Ιχθύς : Τερέζα – Το κυπελλάκι

Στα καλά νέα του ’20, είναι οι χαρμόσυνες εκπλήξεις, τα φιλαράκια σου, οι αλλαγές, οι νέες γνωριμίες, η ανανέωση και η επίτευξη μεγαλεπήβολων ονείρων!
Στα κακά νέα του ’20, είναι και πάλι η τάση σου να πιστεύεις σε λάθος ανθρώπους και σχέσεις, να λες ψέματα στον εαυτό σου, αλλά και στους άλλους, με αποτέλεσμα οι Εκλείψεις να σε “τιμωρούν”!

Προηγούμενο άρθροO Ιανουάριος 2020 με μία λέξη για κάθε Ζώδιο
Επόμενο άρθροΕβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων 6 έως 12 Ιανουαρίου 2020
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.