Οι προσωπικές σου ερωτικές προβλέψεις, σύμφωνα με τον γενέθλιο χάρτη σου, από την Ανδριάννα Σαρρή!

Μάθε αναλυτικά όλες τις ερωτικές προβλέψεις σου για το 2022!

Κάλεσε στο ☏ 14724!

ΚΡΙΟΣ
Τα «Πρέπει» του Άγιου Βαλεντίνου 2022: 1ο δεκαήμερο, η τέλεια ημέρα για να γιορτάσεις τον Έρωτα! Ακόμα και single να είσαι, να αναμένεις καινούργιες κατακτήσεις!
Τα «Μη» του Άγιου Βαλεντίνου 2022:  2ο και 3ο δεκαήμερο, ωραία μέρα βρήκατε βρε, να ασχοληθείτε με καριέρα και δουλειά…


ΤΑΥΡΟΣ

Τα «Πρέπει» του Άγιου Βαλεντίνου 2022: Πολλά γουτσου-γούτσου και ρομαντισμοί για εσένα του 1ου ή αν είσαι ελεύθερος, μία επιστροφή από το παρελθόν σου! 2ο και 3ο δεκαήμερο, περνάς υπέροχα με το έτερον ήμισυ, από κάθε άποψη! Αν δεν έχεις ταίρι, βγες έξω και σίγουρα θα έχεις μία γοητευτική γνωριμία!
Τα «Μη» του Άγιου Βαλεντίνου 2022: 1ο δεκαήμερο, λίγο παραπάνω γκρινιάζεις σήμερα ή μου φαίνεται;

 

ΔΙΔΥΜΟΣ
Τα «Πρέπει» του Άγιου Βαλεντίνου 2022: Βγες έξω με το άλλο σου μισό και θα περάσετε τέλεια 1ο δεκαήμερο! Διαφορετικά, αν είσαι ελεύθερος, φλέρταρε μέσω διαδικτύου και δεν θα χάσεις! Πάθος και σεξουαλικότητα για 2ο και 3ο δεκαήμερο! Τι καλύτερο!
Τα «Μη» του Άγιου Βαλεντίνου 2018: Όχι στις τσιγκουνιές τέτοια μέρα, 2ο και 3ο δεκαήμερο!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα «Πρέπει» του Άγιου Βαλεντίνου 2022: Αισθησιακές στιγμές απολαμβάνεις, σέξι 1ο δεκαήμερο! Συντροφικότητα, πάθος και ρομαντισμός για 2ο και 3ο δεκαήμερο και η ημέρα των ερωτευμένων είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα τους! Ακόμα κι αν είσαι ελεύθερος, να αναμένεις μία νέα γνωριμία!
Τα «Μη» του Άγιου Βαλεντίνου 2022: Αχ, σταμάτα να ασχολείσαι με τα οικονομικά 1ο δεκαήμερο! Έστω την σημερινή ημέρα!

 

ΛΕΩΝ
Τα «Πρέπει» του Άγιου Βαλεντίνου 2022: Λάμπεις τέτοια μέρα 1ο δεκαήμερο! Συναίσθημα και πάθος, τα έχεις σιγουράκια!
Τα «Μη» του Άγιου Βαλεντίνου 2022: Βρε 2ο και 3ο δεκαήμερο, με δουλειές ασχολείστε την σημερινή αγαπησιάρα μέρα;


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα «Πρέπει» του Άγιου Βαλεντίνου 2022: Οι δεσμευμένοι του 1ου, θα ζήσουν φουλ ρομαντισμό σήμερα! Οι ελεύθεροι, θα έχουν χαρά από έρωτα ανεκπλήρωτο και θα το… γιορτάσουν! Πρωταγωνιστές της ημέρας, είναι σαφώς το 2ο και το 3ο δεκαήμερο! Το άτομο της καρδιάς σου θα σε κακομάθει και θα περάσετε σούπερ μαζί!
Τα «Μη» του Άγιου Βαλεντίνου 2022: 1ο δεκαήμερο, όχι και πάλι όχι, σε απαγορευμένους έρωτες, οκ;
ΖΥΓΟΣ
Τα «Πρέπει» του Άγιου Βαλεντίνου 2022: 1ο δεκαήμερο, το άλλο σου μισό, σου ετοιμάζει μία μεγάλη έκπληξη! Αν είσαι ελεύθερος, του δώρο του Βαλεντίνου, θα είναι μία ερωτική ξαφνική εξομολόγηση! Ρομαντισμός, συναίσθημα, πάθος και τρυφερότητα 2ο και 3ο δεκαήμερο! Αν είσαι σε single φάση, να αναμένεις επιστροφή από το ερωτικό σου παρελθόν!
Τα «Μη» του Άγιου Βαλεντίνου 2022: 1ο δεκαήμερο, άσε μια μέρα τους φίλους σου και ασχολήσου με το αίσθημα σου!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα «Πρέπει» του Άγιου Βαλεντίνου 2022: 2ο και 3ο δεκαήμερο, μία έξοδος με το ταίρι σου, είναι η τέλεια ιδέα για την σημερινή ημέρα! Καλά οκ, και εσύ που είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για γνωριμίες και φλερτάκια!
Τα «Μη» του Άγιου Βαλεντίνου 2022: 1ο δεκαήμερο, μην κουβαλάς τα νεύρα από την δουλειά, στο άτομο της καρδιάς σου!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα «Πρέπει» του Άγιου Βαλεντίνου 2022: 1ο δεκαήμερο, μία εκδρομή ή μία ψυχαγωγική έξοδος με το έτερον ήμισυ, είναι η καλύτερη ιδέα για σήμερα! Αν είσαι ελεύθερος, θα έρθει μία εξομολόγηση! 2ο και 3ο δεκαήμερο, θα απολαύσετε άπειρες παθιασμένες και αισθησιακές στιγμές!
Τα «Μη» του Άγιου Βαλεντίνου 2022: Ωχ, μωρέ με τα οικονομικά ζητήματα, 2ο και 3ο δεκαήμερο! Δεν είναι μέρα για τέτοια!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα «Πρέπει» του Άγιου Βαλεντίνου 2022: Σεξουαλικότητα, συναίσθημα, γοητεία και πάθος, σου προσφέρει ο Άγιος Βαλεντίνος, σε όποιο δεκαήμερο κι αν ανήκεις! Οι ελεύθεροι, χορταίνουν ερωτικές επιτυχίες!
Τα «Μη» του Άγιου Βαλεντίνου 2022: 1ο δεκαήμερο, δεν είναι η ιδανική ημέρα, για να κάνεις… οικονομία!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα «Πρέπει» του Άγιου Βαλεντίνου 2022: Συντροφικότητα, πάθος, ρομαντισμός και όμορφες στιγμές, γεμάτες έρωτα, σε όποιο δεκαήμερο κι αν ανήκεις!
Τα «Μη» του Άγιου Βαλεντίνου 2022: 2ο και 3ο δεκαήμερο, μην παρασύρεστε τέτοια ημέρα, σε απαγορευμένους έρωτες!

 

ΙΧΘΥΣ
Τα «Πρέπει» του Άγιου Βαλεντίνου 2022:  Εκπλήξεις, δώρα, καλοπέραση, χαρές, αλλά και νέες γνωριμίες για τους ελεύθερους, 2ο και 3ο δεκαήμερο!
Τα «Μη» του Άγιου Βαλεντίνου 2022: Σε τρώει η δουλειά, τέτοια μέρα, γλυκό μου 1ο δεκαήμερο!

 

Προηγούμενο άρθροΕβδομαδιαίο Ερωτοσκόπιο Ζωδίων από 7 έως 13 Φεβρουαρίου 2022
Επόμενο άρθροΕβδομαδιαίο Ερωτοσκόπιο Ζωδίων από 14 έως 20 Φεβρουαρίου 2022
Ανδριάννα Σαρρή
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.