Οι Τυχερές Ερωτικά Ημερομηνίες 2022, είναι εδώ:

Οι προσωπικές σου ερωτικές προβλέψεις, σύμφω-να με τον γενέθλιο χάρτη σου, από την Ανδριάννα Σαρρή!

Μάθε αναλυτικά όλες τις ερωτικές προβλέψεις σου για το 2022!

Κάλεσε στο ☏ 14724!

 

16 & 17 Φεβρουαρίου: Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου, παθιασμένοι νέοι κεραυνοβόλοι έρωτες, βελτιωμένη σεξουαλική ζωή, αλλά και ξαφνικές αλλαγές που βελτιώνουν με κάθε τρόπο την ερωτική σας ζωή! Για εσάς δουλεύουν, η Σύνοδος Αφροδίτη-Άρη και το Εξάγωνο Δία-Ουρανού!

24 Φεβρουαρίου: Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου, εκπληρώνετε όνειρα και απολαμβάνετε ρομαντικές και τρυφερές στιγμές, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα!

28 Φεβρουαρίου: Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου, συναισθηματικές στιγμές, αλλά και καρμική ανταπόδοση να αναμένετε, με το Τρίγωνο Αφροδίτης και Άρη με τον Βόρειο Δεσμό!

3 Μαρτίου: Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου, Άρης, Αφροδίτη και Πλούτωνας συναντιούνται και σας υπόσχονται ισχυρά πάθη και βελτιωμένη σεξουαλική ζωή!

5 και 6 Μαρτίου: Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου, απολαμβάνετε την απόλυτη τύχη στην αισθηματική ζωή, με την μεγαλειώδη Σύνοδο Ήλιου-Δία! Ωστόσο, εσείς οι Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου, ζείτε το απόλυτο πάθος με την Σύνοδο Αφροδίτης-Άρη! Επιπλέον, σας χαρακτηρίζει ακαταμάχητη ομορφιά και γοητεία!

17 και 18 Απριλίου: Η συνεργασία Αφροδίτης, Ερμή και Ουρανού, υπόσχεται κεραυνοβόλους έρωτες, εξομολογήσεις, νέες σχέσεις, φλερτ, επιτυχίες και μόνο θετικές εξελίξεις! Οι τυχεροί; Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου!

27 Απριλίου έως 1 Μαΐου: Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου, η πλανητική συνεργασία, Ερμή με Δία και Πλούτωνα, φέρνει καυτές νέες γνωριμίες, παθιασμένα μηνύματα και επίτευξη ερωτικών στόχων! Η πλανητική συνεργασία της Αφροδίτης με τον Δία, τον Πλούτωνα και τον Ποσειδώνα, υπόσχεται ερωτική επιτυχία, παθιασμένες στιγμές, νέους έρωτες, επίτευξη ερωτικών στόχων, αλλά και ρομαντισμό!

24 Μαΐου: Ερωτική σταθερότητα, βάσεις και ουσία! Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου, κάτι σοβαρό και ουσιαστικό ξεκινά στην αισθηματική ζωή! Καλή ημέρα για απόφαση ή πραγματοποίηση γάμου ή κάθε άλλου είδους επισημοποίηση!

28 Ιουνίου: Ερωτική τύχη και χαρούμενες αισθηματικές εξελίξεις! Οι ευνοημένοι, Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου!

2 Αυγούστου: Η Αφροδίτη εξαγωνίζει Βόρειο Δεσμό, Άρη και Ουρανό! Όλα αλλάζουν ξαφνικά και όλα βελτιώνονται! Επιθυμίες και στόχοι ερωτικοί γίνονται πραγματικότητα, με τον πιο τρυφερό, χαρμόσυνο και παθιασμένο τρόπο! Οι ευνοημένοι της ημέρας, είναι οι Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου!

7 Αυγούστου: Ρομαντισμός, αγάπη, τρυφερότητα και εκπλήρωση ονείρων, θα έχετε Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου!

18 έως 24 Αυγούστου: Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι του 1ου και του 2ου δεκαημέρου, η ερωτική τύχη είναι με το μέρος σας! Κλείνετε παλαιές πληγές και προχωράτε μπροστά με επιτυχία και χαρά! Η Αφροδίτη συνεργάζεται με Δία και Χείρωνα!

17 Σεπτεμβρίου: Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι του 1ου και του 2ου δεκαημέρου, ο Άρης σε συνεργασία με Βόρειο Δεσμό και Χείρωνα, υπόσχεται παθιασμένους έρωτες, ανταμοιβές ερωτικές και βαθύ συναίσθημα!

14 έως 18 Οκτωβρίου: Δυνατή περίοδος για την αισθηματική ζωή! Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι του 2ου και του 3ου δεκαημέρου, τέλειες ημέρες για γάμο, νέα σχέση, επίτευξη ουσιαστικών ερωτικών στόχων, σταθερότητα, πάθος και σεξουαλικότητα!

10 έως 15 Νοεμβρίου: Τέλεια περίοδος γεμάτη ερωτική τύχη, ρομαντισμό και θετικότητα, όσον αφορά τις αισθηματικές εξελίξεις! Συνεργασία Αφροδίτης, Ερμή και Ήλιου με Ποσειδώνα, Πλούτωνα και Δία και όλα μπορούν να συμβούν στον Έρωτα! Οι πιο τυχεροί, Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου!

 

Προηγούμενο άρθροΕβδομαδιαίο Ερωτοσκόπιο Ζωδίων από 15 έως 21 Νοεμβρίου 2021
Επόμενο άρθροΕβδομαδιαίο Ερωτοσκόπιο Ζωδίων από 22 έως 28 Νοεμβρίου 2021
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.