Οι όψεις που θα σχηματίσει ο Άρης στους Διδύμους από 4 Μαρτίου έως 23 Απριλίου 2021 και ποιους επηρεάζουν ή ΔΕΣ ΕΔΩ>> τις ερωτικές προβλέψεις σου, ανάλογα με το Ζώδιο και το Δεκαήμερο σου!

Οι προσωπικές σου ερωτικές προβλέψεις, σύμφωνα με τον γενέθλιο χάρτη σου, από την Ανδριάννα Σαρρή!

Μάθε αναλυτικά όλες τις ερωτικές προβλέψεις σου για το 2021!

Κάλεσε στο ☏ 14994!

 

Εξάγωνο Άρη-Χείρωνα 18/3: Αποτελεσματικότητα μετά από δράση, σε παλαιά προβλήματα! Απαλλαγή από τοξικές καταστάσεις ή πρόσωπα! Κλείνουμε πληγές του παρελθόντος! Έχουμε εσωτερική δύναμη, δυναμική σκέψη, αυτοπεποίθηση και εκπλήρωση στόχων, για Κριούς, Δίδυμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους του 1ου δεκαημέρου!

Τρίγωνο Άρη-Κρόνου 22/3: Ουσιαστική εύνοια σε πολλά θέματα, μεθοδευμένη δράση και αποτελεσματικότητα! Προσγειωμένη ενέργεια και θέληση! Αντοχή, δύναμη και εκπλήρωση μεγάλων και σημαντικών στόχων για Κριούς, Δίδυμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους του 2ου δεκαημέρου!

Τετράγωνο Ερμή-Άρη 24/3: Επικίνδυνος λεκτικός παρορμητισμός, επιθετικότητα, καυγάδες, λάθος λόγια, επικοινωνιακός εγωισμός και μικροατυχήματα, Δίδυμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου!

Εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη 6/4: Παθιασμένες καυτές στιγμές, σεξουαλικότητα, ερωτική εύνοια, ευχάριστες κοινωνικές εξελίξεις, όμορφες στιγμές όσον αφορά τα αισθηματικά μας και τα οικονομικά μας, γοητεία, ευχαρίστηση και ικανοποίηση για Κριούς, Δίδυμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους του 2ου δεκαημέρου!

Τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα 9/4: Προβλήματα και αναποδιές, λόγω λάθος αποφάσεων που στηρίχτηκαν σε ουτοπίες, ψευδαισθήσεις και εξιδανικεύσεις. Απογοητεύσεις, ίντριγκες, σκάνδαλα, απότομες αποκαλύψεις, προδοσίες, καυγάδες, ψέματα, ερωτικές παρασπονδίες και επικίνδυνη πονηριά για Δίδυμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου!

Εξάγωνο Ήλιου-Άρη 14/4:Αυτοπεποίθηση, πάθος ανθεκτικότητα, δυναμισμός, λάμψη, θάρρος, αποτελεσματικότητα, ζωτικότητα και αποτελεσματική δράση, για Κριούς, Δίδυμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου!

Τρίγωνο Άρη-Δία 17/4: Φιλοδοξίες που πραγματοποιούνται, τύχη, τολμηρές επιτυχημένες δράσεις, αποφασιστικότητα, χαρά, αισιοδοξία, επίτευξη στόχων, πραγματοποίηση επιθυμιών, ενέργεια και ευχάριστα γεγονότα, για Κριούς, Δίδυμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου!

Εξάγωνο Ερμή-Άρη 17/4: Ευστροφία, διανοητικό ταλέντο, δυναμικός λόγος, παθιασμένα λόγια και κριτική ικανότητα! Ευχάριστες επικοινωνίες, μηνύματα και τηλεφωνήματα! Ειλικρίνεια, αυθορμητισμός αλλά και σπουδαίες αποφάσεις, για Κριούς, Δίδυμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου!

Προηγούμενο άρθροΕβδομαδιαίο Ερωτοσκόπιο Ζωδίων από 1 έως 7 Μαρτίου 2021
Επόμενο άρθροΕβδομαδιαίο Ερωτοσκόπιο Ζωδίων από 8 έως 14 Μαρτίου 2021
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.