Οι 10 Λέξεις Κλειδιά για να πετύχουμε ερωτικά αυτήν την περίοδο, με τον Άρη στον Δίδυμο:

Φλερτ

Παιχνίδι

Λόγια

Γνωριμία

Ραντεβού

Ίντριγκα

Μεταβλητότητα

Ταχύτητα

Καινούργιο

Ανανέωση

 

Οι όψεις που θα σχηματίσει ο Άρης στους Διδύμους:

Άρης Εξάγωνο με Χείρωνα, 4 Απριλίου: Δράση και αποτελεσματικότητα για απαλλαγή από τοξικές καταστάσεις και πληγές του παρελθόντος! Εσωτερική δύναμη, θετικά αποτελέσματα, δυναμική σκέψη και πραγματοποίηση επιθυμιών, για Κριούς, Δίδυμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους του 1ου δεκαημέρου!

Άρης Τετράγωνο με Ποσειδώνα, 27 Απριλίου: Αρκετά απότομα προβλήματα, λόγω λάθων αποφάσεων που στηρίχτηκαν σε ουτοπικές αποφάσεις και εξιδανικεύσεις. Απογοητεύσεις, ίντριγκες, σκάνδαλα, προδοσίες, καυγάδες που πληγώνουν, ψέματα, ερωτικές παρανομίες και πονηριά για Δίδυμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου!

Ερμής Εξάγωνο με Άρη, 1 Μαΐου: Σημαντικές ευκαιρίες, σπουδαίες αποφάσεις και συζητήσεις που οδηγούν στην επιτυχία, εκπλήρωση στόχων, πάθος και αυτοπεποίθηση, για Κριούς, Δίδυμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου!

Αντίθεση Άρη με Δία, 5 Μαΐου: Ασυγκράτητη δράση που παρασύρει σε λάθη, υπερβολικές απαιτήσεις και έπαρση που φέρνουν προστριβές, προβλήματα λόγω υπεραισιοδοξίας και υπέρμετρου ενθουσιασμού, βεβιασμένες κινήσεις και αποφάσεις, υπερβολική σιγουριά, ανευθυνότητα για Δίδυμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου!

Εξάγωνο Αφροδίτης με Άρη, 14 Μαΐου: Πάθος, σεξουαλικότητα, ερωτική τύχη, ευχάριστες δραστηριότητες, διασκέδαση, όμορφες στιγμές όσον αφορά τα αισθηματικά, χρήμα, γοητεία, ευχαρίστηση και ικανοποίηση για Κριούς, Δίδυμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΕ, ΝΑΙ στο Φλερτ , ΟΧΙ στα Κουτσομπολιά με τον Άρη στους Διδύμους!

ΤΑΥΡΕ, ΝΑΙ στον Αισθησιασμό, ΟΧΙ στην Ζήλια με τον Άρη στους Διδύμους!

ΔΙΔΥΜΕ, ΝΑΙ στην Δυνατό Πάθος, ΟΧΙ στις Υπερβολικές Προσδοκίες και την Υπερμετρη Αυτοπεποίθηση με τον Άρη στους Διδύμους!

ΚΑΡΚΙΝΕ, ΝΑΙ στην Αναδιοργάνωση των Ερωτικών σου, ΟΧΙ στα Απαγορευμένα Πάθη με τον Άρη στους Διδύμους!

ΛΕΟΝΤΑ, ΝΑΙ στην Ερωτική Ανανέωση κάθε είδους, ΟΧΙ στην Υπερβολική Προκλητικότητα με τον Άρη στους Διδύμους!

ΠΑΡΘΕΝΕ, ΝΑΙ στην Ερωτική Σταθερότητα, ΟΧΙ στην Ψευδαίσθηση και τα Λάθη με τον Άρη στους Διδύμους!

Δες τις αναλυτικές ερωτικές σου προβλέψεις με τον Άρη στον Δίδυμο έως 16/5/2019, ανά δεκαήμερο,
ΕΔΩ>>ΖΥΓΕ, ΝΑΙ στην Ερωτική Εύνοια και στην Επίτευξη Στόχων, ΟΧΙ στην Υπερβολική Τόλμη με τον Άρη στους Διδύμους!

ΣΚΟΡΠΙΕ, ΝΑΙ στο ποιοτικό Σεξ, ΟΧΙ στην Ζήλια και την Καταπίεση με τον Άρη στους Διδύμους!

ΤΟΞΟΤΗ, ΝΑΙ στην Συντροφικότητα, ΟΧΙ στις Ρήξεις και στις Εξιδανικεύσεις με τον Άρη στους Διδύμους!

ΑΙΓΟΚΕΡΕ, ΝΑΙ στην Ανανέωση της Εμφάνισης σου, ΟΧΙ στην Υπερβολική Κούραση με τον Άρη στους Διδύμους!

ΥΔΡΟΧΟΕ, ΝΑΙ στην Απόλυτη Ερωτική Επιτυχία, ΟΧΙ στην Έπαρση με τον Άρη στους Διδύμους!

ΙΧΘΥ, ΝΑΙ στο Συναίσθημα και τον Ρομαντισμό, ΟΧΙ στην τάση σου να πιστεύεις Μεγάλα Λόγια και Ψέματα με τον Άρη στους Διδύμους!

Οι προσωπικές σου ερωτικές προβλέψεις 2019, σύμφωνα με τον γενέθλιο χάρτη σου, από την Ανδριάννα Σαρρή! Μάθε αναλυτικά όλες τις ερωτικές προβλέψεις σου για το νέο έτος! Κάλεσε στο ☏ 14994!

Προηγούμενο άρθροΕρωτικές Μηνιαίες Προβλέψεις Ζωδίων Ταρώ Lenormand για Απρίλιο 2019
Επόμενο άρθροΕβδομαδιαίο Ερωτοσκόπιο από 1 έως 7 Απριλίου 2019
Ανδριάννα Σαρρή
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.