Ο Άρης στον Ταύρο έως 4 Μαρτίου 2021!

Οι 10 Λέξεις Κλειδιά για να πετύχουμε ερωτικά αυτήν την περίοδο, με τον Άρη στον Ταύρο:

Αισθησιασμός
Ομορφιά
Σιγουριά
Αφοσίωση
Ηρεμία
Σταθεροποίηση
Εντιμότητα
Πάθος
Υπομονή
Σεξουαλικότητα

Δες τις όψεις που θα σχηματίσει ο Άρης στον Ταύρο, έως 4 Μαρτίου και ποια ζώδια και δεκαήμερα επηρεάζουν, ΕΔΩ>>


ΚΡΙΕ
, ΝΑΙ στον αισθησιασμό και την αφοσίωση, ΟΧΙ στην ερωτική κτητικότητα και την ζήλια με τον Άρη στον Ταύρο!

ΤΑΥΡΕ, ΝΑΙ στο σεξ και το πάθος, ΟΧΙ στα λάθη, την τοξικότητα και τις ρήξεις με τον Άρη στον Ταύρο!

ΔΙΔΥΜΕ, ΝΑΙ στην συναισθηματική δύναμη, ΟΧΙ στα απαγορευμένα πάθη και τα ψέματα με τον Άρη στον Ταύρο!

ΚΑΡΚΙΝΕ, ΝΑΙ στην ενδυνάμωση του φιλικού τομέα, ΟΧΙ στην επαναστατικότητα και τις κόντρες άνευ λόγου με τον Άρη στον Ταύρο!

ΛΕΟΝΤΑ, ΝΑΙ στην προσπάθεια στον τομέα της καριέρας, ΟΧΙ στα λάθη που χαλούν την καλή κοινωνική σου εικόνα, αλλά και στις ρήξεις σε έρωτα και επάγγελμα με τον Άρη στον Ταύρο!

ΠΑΡΘΕΝΕ, ΝΑΙ σε ερωτικές επαφές, γνωριμίες και φλερτ, ΟΧΙ στην επιπολαιότητα και την υπεραισιοδοξία με τον Άρη στον Ταύρο!

ΖΥΓΕ, ΝΑΙ στο ποιοτικό σεξ και την ενισχυμένη γοητεία, ΟΧΙ στις ζήλιες και τα παιχνίδια εξουσίας με τον Άρη στον Ταύρο!

ΣΚΟΡΠΙΕ, ΝΑΙ στο πάθος που θα ανανεώσει την συντροφική σου ζωή, ΟΧΙ σε ερωτικές εντάσεις, έλλειψη ψυχραιμίας σε ανατροπές που θα έρθουν και στις ισχυρές ρήξεις με τον Άρη στον Ταύρο!

ΤΟΞΟΤΗ, ΝΑΙ στην ανανεωμένη γοητευτική εμφάνιση και φυσική κατάσταση, ΟΧΙ στα επαγγελματικά παρορμητικά λάθη και την ερωτική ρουτίνα με τον Άρη στον Ταύρο!

ΑΙΓΟΚΕΡΕ, ΝΑΙ στην ερωτική επιτυχία, στο πάθος, στις κατακτήσεις και τους θαυμαστές, ΟΧΙ στην περίσσια έπαρση με τον Άρη στον Ταύρο!

ΥΔΡΟΧΟΕ, ΝΑΙ στην συναισθηματική ενδυνάμωση, ΟΧΙ στους καυγάδες σε σπίτι και οικογένεια, αλλά και στα ερωτικά πισωγυρίσματα με τον Άρη στον Ταύρο!

ΙΧΘΥ, ΝΑΙ στα ερωτικά μηνύματα, τις γνωριμίες και το άφθονο φλερτ, ΟΧΙ στα κουτσομπολιά και την παρορμητικότητα στις ερωτικές σου επικοινωνίες με τον Άρη στον Ταύρο!

Οι προσωπικές σου ερωτικές προβλέψεις 2021, σύμφωνα με τον γενέθλιο χάρτη σου, από την Ανδριάννα Σαρρή! Μάθε αναλυτικά όλες τις ερωτικές προβλέψεις σου για το νέο έτος! Κάλεσε στο ☏ 14994!

Προηγούμενο άρθροΕβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων 4 έως 10 Ιανουαρίου 2020
Επόμενο άρθροΗ Αφροδίτη στον Αιγόκερω έως 1/2/21 & η Ερωτική Ζωή των Ζωδίων
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.