Ο Άρης στον Ταύρο έως 31 Μαρτίου 2019!

Οι 10 Λέξεις Κλειδιά για να πετύχουμε ερωτικά αυτήν την περίοδο, με τον Άρη στον Ταύρο:

Αισθησιασμός
Απόλαυση
Πείσμα
Σταθερότητα
Τιμιότητα
Σεξουαλικότητα
Ομορφιά
Κατάκτηση
Αφοσίωση
Άνεση

 

Οι όψεις που θα σχηματίσει ο Άρης στον Ταύρο:

Εξάγωνο Ήλιου-Άρη, 28 Φεβρουαρίου: Δράση, θετικά αποτελέσματα, δυναμικές σκέψεις, σωστές αποφάσεις, δημιουργικότητα, πραγματοποίηση επιθυμιών και αυτοπεποίθηση, για Ταύρους, Σκορπιούς, Καρκίνους, Αιγόκερους, Παρθένους και Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου!

Εξάγωνο Άρη-Ποσειδώνα, 10 Μαρτίου: Εύνοια, δυναμική διαίσθηση, διαύγεια, κατάκτηση ονείρων, ευελιξία, εκπλήρωση στόχων, θάρρος, καλή διάθεση, για Ταύρους, Σκορπιούς, Καρκίνους, Αιγόκερους, Παρθένους και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου!

Τρίγωνο Άρη-Κρόνου, 14 Μαρτίου: Πολλές σημαντικές ευκαιρίες, ουσιαστική επιτυχία, εκπλήρωση μακροπρόθεσμων στόχων και αυτοπεποίθηση, για Ταύρους, Σκορπιούς, Καρκίνους, Αιγόκερους, Παρθένους και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου!

Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Άρη, 18 Μαρτίου: Καλές συνεργασίες, ευχάριστες ειδήσεις, λύσεις για παρελθοντικά προβλήματα, οξυδέρκεια, συντονισμός, μηνύματα από παρελθοντικούς έρωτες, χαρμόσυνες επαφές και συναντήσεις, για Ταύρους, Σκορπιούς, Καρκίνους, Αιγόκερους, Παρθένους και Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου!

Τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα, 20 Μαρτίου:
Σωστές αντιδράσεις, οξυδέρκεια, πάθος, σεξουαλικότητα, τύχη και εύνοια σε έρωτα και χρήμα, για Ταύρους, Σκορπιούς, Καρκίνους, Αιγόκερους, Παρθένους και Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου!

Τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη, 21 Μαρτίου : Ερωτικά και οικονομικά μπερδέματα, λάθος πάθη, ζήλιες, συναισθηματική ανασφάλεια, εντάσεις, καυγάδες, ανάγκη για επικράτηση και επιβεβαίωση, προστριβές και πολλά νεύρα για Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου!

 

Δες τις αναλυτικές ερωτικές σου προβλέψεις με τον Άρη στον Ταύρο έως 31/3/2019, ανά δεκαήμερο, ΕΔΩ>>


ΚΡΙΕ
, ΝΑΙ στο ποιοτικό σεξ, ΟΧΙ στην ερωτική καταπίεση και κτητικότητα με τον Άρη στον Ταύρο!

ΤΑΥΡΕ, ΝΑΙ στον δυναμικό αισθησιασμό, ΟΧΙ σε εγωιστικό πείσμα και ρήξεις με τον Άρη στον Ταύρο!

ΔΙΔΥΜΕ, ΝΑΙ στην συναισθηματική ενδυνάμωση, ΟΧΙ στα παράνομα πάθη με τον Άρη στον Ταύρο!

ΚΑΡΚΙΝΕ, ΝΑΙ στην βελτίωση του φιλικού τομέα, ΟΧΙ στην ανόητη επαναστατικότητα με τον Άρη στον Ταύρο!

ΛΕΟΝΤΑ, ΝΑΙ στην επαγγελματική επιτυχία , ΟΧΙ στα λάθη που χαλούν την καλή κοινωνική σου φήμη με τον Άρη στον Ταύρο!

ΠΑΡΘΕΝΕ, ΝΑΙ σε επαφές, γνωριμίες και ταξίδια, ΟΧΙ στην επιπόλαια αισιοδοξία με τον Άρη στον Ταύρο!

ΖΥΓΕ, ΝΑΙ στην έντονη σεξουαλικότητα, ΟΧΙ στις υπερβολικές ζήλιες με τον Άρη στον Ταύρο!

ΣΚΟΡΠΙΕ, ΝΑΙ στην ενδυνάμωση της συντροφικής ζωής, ΟΧΙ σε ανούσιες ερωτικές εντάσεις με τον Άρη στον Ταύρο!

ΤΟΞΟΤΗ, ΝΑΙ στην ανανεωμένη γοητευτική εμφάνιση, ΟΧΙ στα επαγγελματικά λάθη λόγω βιασύνης με τον Άρη στον Ταύρο!

ΑΙΓΟΚΕΡΕ, ΝΑΙ στο ερωτικό πάθος και στις πολλές κατακτήσεις και θαυμαστές, ΟΧΙ στην έπαρση με τον Άρη στον Ταύρο!

ΥΔΡΟΧΟΕ, ΝΑΙ στην επανασύνδεση, ΟΧΙ στους καυγάδες σε σπίτι και οικογένεια με τον Άρη στον Ταύρο!

ΙΧΘΥ, ΝΑΙ στα ερωτικά μηνύματα, τις γνωριμίες και το φλερτ, ΟΧΙ στα κουτσομπολιά με τον Άρη στον Ταύρο!

Οι προσωπικές σου ερωτικές προβλέψεις 2019, σύμφωνα με τον γενέθλιο χάρτη σου, από την Ανδριάννα Σαρρή! Μάθε αναλυτικά όλες τις ερωτικές προβλέψεις σου για το νέο έτος! Κάλεσε στο 14994!

Προηγούμενο άρθροΕβδομαδιαίο Ερωτοσκόπιο από 11 έως 17 Φεβρουαρίου 2019
Επόμενο άρθροΕβδομαδιαίο Ερωτοσκόπιο από 18 έως 24 Φεβρουαρίου 2019
Ανδριάννα Σαρρή
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.