Ο Άρης στον Σκορπιό έως 3 Ιανουαρίου 2020!

Οι 10 Λέξεις Κλειδιά για να πετύχουμε ερωτικά αυτήν την περίοδο, με τον Άρη στον Σκορπιό:

Σεξουαλικότητα
Σαγήνη
Πειθώ
Χειραγώγηση
Γοητεία
Σεξουαλικότητα
Αντίποινα
Διορατικότητα
Δυναμισμός
Κυριαρχία

Οι όψεις που θα σχηματίσει ο Άρης στον Σκορπιό:

Αντίθεση Άρη-Ουρανού 24 Νοεμβρίου : Ερωτικά και οικονομικά μπερδέματα και ανατροπές, λάθος πάθη, κόντρες, εντάσεις, καυγάδες, ανάγκη για ανεξαρτησία προστριβές και πολλά νεύρα για Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του 1ου δεκαημέρου!

Εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη, 3 Δεκεμβρίου:Πάθος, συναίσθημα, σεξουαλικότητα, διασκέδαση, ομορφιά και καυτές στιγμές, γιαΤαύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου!

Τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα, 13 Δεκεμβρίου: Εύνοια, δυναμική διαίσθηση, διαύγεια, κατάκτηση ονείρων, ευελιξία, εκπλήρωση στόχων, θάρρος, καλή διάθεση, για Ταύρους, Σκορπιούς, Καρκίνους, Αιγόκερους, Παρθένους και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου!

Εξάγωνο Άρη-Κρόνου, 19 Δεκεμβρίου: Πολλές σημαντικές ευκαιρίες, ουσιαστική επιτυχία, εκπλήρωση μακροπρόθεσμων στόχων και αυτοπεποίθηση, για Ταύρους, Σκορπιούς, Καρκίνους, Αιγόκερους, Παρθένους και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου!


Εξάγωνο
Άρη-Πλούτωνα, 22 Δεκεμβρίου: Σεξ, πάθος, γοητεία, πραγματοποίηση ερωτικών και οικονομικών επιθυμιών και μοιραίοι καυτοί έρωτες, για Ταύρους, Σκορπιούς, Καρκίνους, Αιγόκερους, Παρθένους και Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου!

Δες τις αναλυτικές ερωτικές σου προβλέψεις με τον Άρη στον Σκορπιό έως 3/1/2020, ανά δεκαήμερο, ΕΔΩ>>


ΚΡΙΕ
, ΝΑΙ στην ισχυρή σεξουαλικότητα, ΟΧΙ στις υπερβολικές ζήλιες και κτητικότητα με τον Άρη στον Σκορπιό!

ΤΑΥΡΕ, ΝΑΙ στην ενδυνάμωση και την αναζωπύρωση της συντροφικής ζωής, ΟΧΙ σε ανούσιες εντάσεις ή ρήξεις στον Έρωτα με τον Άρη στον Σκορπιό!

ΔΙΔΥΜΕ, ΝΑΙ στην ανανεωμένη γοητευτική εμφάνιση, ΟΧΙ στα επαγγελματικά λάθη λόγω βιασύνης με τον Άρη στον Σκορπιό!

ΚΑΡΚΙΝΕ, ΝΑΙ στο ερωτικό πάθος και στις άπειρες κατακτήσεις και θαυμαστές, ΟΧΙ στην έπαρση και την απαιτητικότητα με τον Άρη στον Σκορπιό!

ΛΕΟΝΤΑ, ΝΑΙ στην ώριμη προσπάθεια επανασύνδεσης, ΟΧΙ στους καυγάδες σε σπίτι και οικογένεια με τον Άρη στον Σκορπιό!

ΠΑΡΘΕΝΕ, ΝΑΙ στα ερωτικά μηνύματα, τις νέες γνωριμίες και το φλερτ, ΟΧΙ στα κουτσομπολιά και τα διπλά ταμπλό στον Έρωτα με τον Άρη στον Σκορπιό!

ΖΥΓΕ, ΝΑΙ στο ποιοτικό σεξ, ΟΧΙ στην ερωτική καταπίεση και κτητικότητα με τον Άρη στον Σκορπιό!

ΣΚΟΡΠΙΕ, ΝΑΙ στον αισθησιασμό και το πάθος, ΟΧΙ σε εγωιστικό πείσμα και τις ρήξεις με τον Άρη στον Σκορπιό!

ΤΟΞΟΤΗ, ΝΑΙ στην συναισθηματική ενδυνάμωση και ανανέωση, ΟΧΙ στα παράνομα πάθη με τον Άρη στον Σκορπιό!

ΑΙΓΟΚΕΡΕ, ΝΑΙ στην βελτίωση των φιλικών σου σχέσεων, ΟΧΙ στην ανούσια επαναστατικότητα και προκλητικότητα με τον Άρη στον Σκορπιό!

ΥΔΡΟΧΟΕ, ΝΑΙ στην επαγγελματική επιτυχία , ΟΧΙ στα λάθη που πλήττουν την καλή κοινωνική σου εικόνα με τον Άρη στον Σκορπιό!

ΙΧΘΥ, ΝΑΙ σε ερωτικές επαφές, νέες γνωριμίες, φλερτ και ταξίδια, ΟΧΙ στην επιπολαιότητα και την ανωριμότητα με τον Άρη στον Σκορπιό!

Οι προσωπικές σου ερωτικές προβλέψεις, σύμφωνα με τον γενέθλιο χάρτη σου, από την Ανδριάννα Σαρρή! Μάθε αναλυτικά όλες τις ερωτικές προβλέψεις σου για το 2020! Κάλεσε στο ☏ 14994!

Προηγούμενο άρθροΕβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων από 11 έως 17 Νοεμβρίου 2019
Επόμενο άρθροΕβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων από 18 έως 24 Νοεμβρίου 2019
Ανδριάννα Σαρρή
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here