Οι όψεις που θα σχηματίσει ο Άρης στο Λιοντάρι από 11 Ιουνίου έως 29 Ιουλίου 2021 και ποιους επηρεάζουν ή ΔΕΣ ΕΔΩ>> τις ερωτικές προβλέψεις σου, ανάλογα με το Ζώδιο και το Δεκαήμερο σου!

Εξάγωνο Άρη-Βόρειου Δεσμού 27/6: Ενέργεια, έντονο συναίσθημα και επιθυμία, εκπλήρωση ονείρων, ζωτικότητα και χαρούμενες ερωτικές δραστηριότητες, για Κριούς, Δίδυμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους του τέλους του 1ου δεκαημέρου!

Αντίθεση Άρη-Κρόνου 1/7: Άγχος, πόνος, σκληρότητα, ρήξεις, καταπίεση, συναισθηματική εξάντληση, ξεσπάσματα και σοβαρές ρήξεις, θα πρέπει να αναμένουν Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου.

Τρίγωνο Άρη-Χείρωνα 2/7: Αποτελεσματικότητα μετά από δράση, σε παλαιά προβλήματα! Απαλλαγή από τοξικές καταστάσεις ή πρόσωπα! Κλείνουμε πληγές του παρελθόντος! Έχουμε εσωτερική δύναμη, δυναμική σκέψη, αυτοπεποίθηση και εκπλήρωση στόχων, για Κριούς, Δίδυμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους του 2ου δεκαημέρου!

Τετράγωνο Άρη-Ουρανού 4/7: Νευρικότητα, ξεσπάσματα, ξαφνικοί καυγάδες, επιθετικότητα, απότομες και ακραίες συμπεριφορές, σοβαρές ρήξεις και λανθασμένες αντιδράσεις, θα πρέπει να αναμένουν Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου.

Σύνοδος Αφροδίτης-Άρη 13/7: Παθιασμένες καυτές στιγμές, σεξουαλικότητα, ερωτική εύνοια, ευχάριστες κοινωνικές εξελίξεις, όμορφες στιγμές όσον αφορά τα αισθηματικά μας και τα οικονομικά μας, γοητεία, ευχαρίστηση και ικανοποίηση για Κριούς, Δίδυμους, Ζυγούς και Τοξότες του τέλους του 2ου δεκαημέρου! Καυγάδες, κόντρες, εκρήξεις και λάθος ερωτικές επιλογές, για Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του τέλους του 2ου δεκαημέρου!

Αντίθεση Άρη-Δία 29/7: Παρορμητική δράση, αυθόρμητα λάθη, εγωκεντρισμός, γκάφες, βιασύνη, υπερβολές, απαιτητικότητα και ανούσιες προστριβές, για Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του τέλους του τέλους του 3ου δεκαημέρου!

Οι προσωπικές σου ερωτικές προβλέψεις, σύμφωνα με τον γενέθλιο χάρτη σου, από την Ανδριάννα Σαρρή!

Μάθε αναλυτικά όλες τις ερωτικές προβλέψεις σου!

Κάλεσε στο ☏ 14994!

Προηγούμενο άρθροΚαρκίνος και Έρωτας
Επόμενο άρθροΕβδομαδιαίο Ερωτοσκόπιο Ζωδίων από 14 έως 20 Ιουνίου 2021
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.