Οι 10 Λέξεις Κλειδιά για να πετύχουμε ερωτικά αυτήν την περίοδο, με τον Άρη στον Κριό:

Πρωτοβουλία
Δυναμισμός
Σεξουαλικότητα
Πάθος
Διεκδίκηση
Ταχύτητα
Αμεσότητα
Αυτοπεποίθηση
Αγωνιστικότητα
Ενέργεια

Οι όψεις που θα σχηματίσει ο Άρης στον Κριό:

Τετράγωνο Ερμή-Άρη, 8 Ιανουαρίου:
Αρνητικά νέα ξεκινήματα, βλάβες σε μηχανήματα ή οχήματα, εντάσεις, παρεξηγήσεις, επικοινωνιακά λάθη, υποκειμενικότητα, νεύρα,  προβλήματα σε μετακινήσεις, άγχος, εκνευρισμός για Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του 1ου δεκαημέρου!

Τρίγωνο Αφροδίτης-Άρη, 18 Ιανουαρίου: Όμορφες ερωτικές στιγμές, ερωτικές θετικές εξελίξεις, πάθος, γοητεία, έλξη, σεξ, σφρίγος, ερωτισμός και ικανοποίηση ερωτικών και οικονομικών επιθυμιών, για Κριούς, Δίδυμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους του 2ου δεκαημέρου!

Τετράγωνο Άρη-Κρόνου, 21 Ιανουαρίου: Κούραση, άγχος, αρνητική διάθεση, καταπίεση, σκληρότητα, εγωισμός,  ρήξεις, εξάντληση για Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του 2ου δεκαημέρου!

Τρίγωνο Άρη-Δία, 25 Ιανουαρίου: Ενθουσιασμός, κίνηση, τύχη, ταχύτητα, νέα ξεκινήματα, πετυχημένη δράση, ευκαιρίες, αισιοδοξία, καλή διάθεση, ενέργεια, λύσεις, ταξίδια, χαρά,  κέφι, δυναμικότητα, καλοπέραση για Κριούς, Δίδυμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους του 2ου δεκαημέρου!

Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, 2 Φεβρουαρίου: Άγχος, παιχνίδια εξουσίας, εμπόλεμη ατμόσφαιρα, επιθετικότητα, πιέσεις, ανταγωνισμός, επικίνδυνες ακρότητες, ρήξεις,  προκλήσεις, λάθος πάθη,  ζήλια, κτητικότητα, εκδίκηση, κακία λόγω οξυθυμίας, ενοχές, κρυφοί εχθροί, ίντριγκες  για Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου!

Εξάγωνο Ερμή-Άρη, 8 Φεβρουαρίου:
Δημιουργικότητα, σωστές αντιδράσεις, οξυδέρκεια, ευχάριστες επαφές και μετακινήσεις, εκπλήρωση στόχων, νέα ξεκινήματα,  καλές συνεργασίες και ειδήσεις, σωστές αποφάσεις και συμφωνίες για Κριούς, Δίδυμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου!

Σύνοδος Άρη-Ουρανού, 13 Φεβρουαρίου: Επικίνδυνο ρίσκο, ανατροπές, νεύρα, μικροατυχήματα λόγω βιασύνης και απροσεξίας, εκρήξεις, ρήξεις, επιθετικότητα, ανησυχία, έλλειψη αυτοπειθαρχίας και αυτοελέγχου για Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου!


Δες τις αναλυτικές ερωτικές σου προβλέψεις με τον Άρη στον Κριό έως 14/2/2019, ανά δεκαήμερο, ΕΔΩ>>

 

ΚΡΙΕ, ΝΑΙ στην διεκδίκηση των επιθυμιών σου, ΟΧΙ σε παρορμητικότητα και ρήξεις με τον Άρη στον Κριό!

ΤΑΥΡΕ, ΝΑΙ στην ψυχική ενδυνάμωση, ΟΧΙ στο παρασκηνιακό πάθος με τον Άρη στον Κριό!

ΔΙΔΥΜΕ, ΝΑΙ στην ενδυνάμωση του φιλικού τομέα, ΟΧΙ στις εντάσεις χωρίς λόγο με τον Άρη στον Κριό!

ΚΑΡΚΙΝΕ, ΝΑΙ στην διεκδίκηση των φιλοδοξιών σου , ΟΧΙ στην αμαύρωση της κοινωνικής σου εικόνας με τον Άρη στον Κριό!

ΛΕΟΝΤΑ, ΝΑΙ σε επαφές και ταξίδια, ΟΧΙ στον υπέρμετρο ενθουσιασμό με τον Άρη στον Κριό!

ΠΑΡΘΕΝΕ, ΝΑΙ στην ωφέλιμη γοητεία, ΟΧΙ στα ερωτικά παιχνίδια εξουσίας με τον Άρη στον Κριό!

ΖΥΓΕ, ΝΑΙ στο πάθος στην συντροφική ζωή, ΟΧΙ σε ανούσιους ερωτικούς καυγάδες με τον Άρη στον Κριό!

ΣΚΟΡΠΙΕ, ΝΑΙ στην σέξι εμφάνιση, ΟΧΙ στα επαγγελματικά λάθη με τον Άρη στον Κριό!

ΤΟΞΟΤΗ, ΝΑΙ στο ερωτικό πάθος και στις κατακτήσεις, ΟΧΙ στον εγωισμό με τον Άρη στον Κριό!

ΑΙΓΟΚΕΡΕ, ΝΑΙ στην δυναμικότητα για σπίτι και οικογένεια, ΟΧΙ στο ερωτικό παρελθόν με τον Άρη στον Κριό!

ΥΔΡΟΧΟΕ, ΝΑΙ στα ερωτικά μηνύματα και ευχάριστα νέα, ΟΧΙ σε κουτσομπολιά και λάθος λόγια  με τον Άρη στον Κριό!

ΙΧΘΥ, ΝΑΙ στις αισθησιακές στιγμές, ΟΧΙ στην ερωτική ζήλια με τον Άρη στον Κριό!

Οι προσωπικές σου ερωτικές προβλέψεις 2019, σύμφωνα με τον γενέθλιο χάρτη σου, από την Ανδριάννα Σαρρή!

Μάθε αναλυτικά όλες τις ερωτικές προβλέψεις σου για το νέο έτος! Κάλεσε στο ☏ 14994!

Προηγούμενο άρθροΤαρώ Lenormand: Μηνιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων Ιανουαρίου 2019
Επόμενο άρθροΠοια σειρά του Netflix είσαι, ανάλογα με το Ζώδιο σου;
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.