Ο Άρης στην Παρθένο έως 4 Οκτωβρίου 2019!

Οι 10 Λέξεις Κλειδιά για να πετύχουμε ερωτικά αυτήν την περίοδο, με τον Άρη στην Παρθένο:

Πειθαρχία
Λογική
Θάρρος
Δουλειά
Ψυχραιμία
Δεκτικότητα
Τελειότητα
Προσφορά
Υπομονή
Μεθοδικότητα

Οι όψεις που θα σχηματίσει ο Άρης στην Παρθένο:

Σύνοδος Αφροδίτης – Άρη, 24 Αυγούστου: Πάθος, συναίσθημα, σεξουαλικότητα, διασκέδαση, ομορφιά και καυτές στιγμές, για Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου!

Τρίγωνο Άρη – Ουρανού, 28 Αυγούστου: Εκπλήξεις, θετικές αλλαγές, χαρά, δυναμικότητα, τόλμη, επιτυχία και απρόσμενες ευκαιρίες, για Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου!

Σύνοδος Ήλιου – Άρη, 2 Σεπτεμβρίου: Δράση, πάθος, γοητεία και δυναμικότητα, για Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου!

Σύνοδος Ερμή – Άρη, 3 Σεπτεμβρίου: Θετικές και παθιασμένες επαφές, συζητήσεις και μετακινήσεις, για Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου!!

Τρίγωνο Άρη – Κρόνου, 9 Σεπτεμβρίου: Εκπλήρωση στόχων, επιτυχία και δύναμη με σταθερότητα και σιγουριά, για Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου!

Τετράγωνο Άρη – Δία, 12 Σεπτεμβρίου: Υπέρμετρη αισιοδοξία, υπερβολικός ενθουσιασμός, απαιτήσεις, γκάφες, ανευθυνότητα, καυγάδες, οξυυθυμία, υπερβολές και βεβιασμένες κινήσεις, για Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότης και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου!

Αντίθεση Άρη – Ποσειδώνα, 14 Σεπτεμβρίου: Πονηριά, ψέματα, εξιδανικεύσεις, ναυαγισμένοι στόχοι, απογοήτευση, τσακωμός και λάθη, για Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότης και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου!

Τρίγωνο Άρη – Πλούτωνα, 19 Σεπτεμβρίου: Τέλειο σεξ, απόλυτη γοητεία, εκπλήρωση επιθυμιών, πάθος και οικονομική επιτυχία, για Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου!

Δες τις αναλυτικές ερωτικές σου προβλέψεις με τον Άρη στην Παρθένο έως 4/10/2019, ανά δεκαήμερο, ΕΔΩ>>

ΚΡΙΕ, ΝΑΙ στην Ομορφιά, ΟΧΙ στην Κόπωση με τον Άρη στην Παρθένο!
ΤΑΥΡΕ, ΝΑΙ στην Ερωτική Επιτυχία, ΟΧΙ στον Εγωισμό με τον Άρη στην Παρθένο!
ΔΙΔΥΜΕ, ΝΑΙ σε μία Αξιόλογη Επανασύνδεση, ΟΧΙ στο One Night Stand με Πρώην με τον Άρη στην Παρθένο!
ΚΑΡΚΙΝΕ, ΝΑΙ στην Ερωτική Επικοινωνία , ΟΧΙ στα Κουτσομπολιά με τον Άρη στην Παρθένο!
ΛΕΟΝΤΑ, ΝΑΙ στον Αισθησιασμό, ΟΧΙ στην Κτητικότητα με τον Άρη στην Παρθένο!
ΠΑΡΘΕΝΕ, ΝΑΙ στην Δυναμικό Πάθος, ΟΧΙ στους Τσακωμούς με τον Άρη στην Παρθένο!
ΖΥΓΕ, ΝΑΙ στην Ανασύνταξη Δυνάμεων, ΟΧΙ στα Παράνομα Πάθη με τον Άρη στην Παρθένο!
ΣΚΟΡΠΙΕ, ΝΑΙ στην Ερωτική Αλλαγή, ΟΧΙ στην Προκλητικότητα με τον Άρη στην Παρθένο!
ΤΟΞΟΤΗ, ΝΑΙ στην Ερωτική Σοβαρότητα, ΟΧΙ στην Επιπολαιότητα με τον Άρη στην Παρθένο!
ΑΙΓΟΚΕΡΕ, ΝΑΙ στην Ανανέωση, ΟΧΙ στο Ρίσκο με τον Άρη στην Παρθένο!
ΥΔΡΟΧΟΕ, ΝΑΙ στην Σεξουαλικότητα, ΟΧΙ στην Ζήλια με τον Άρη στην Παρθένο!
ΙΧΘΥ, ΝΑΙ στην Γοητεία, ΟΧΙ στις Κόντρες με τον Άρη στην Παρθένο!

Οι προσωπικές σου ερωτικές προβλέψεις, σύμφωνα με τον γενέθλιο χάρτη σου, από την Ανδριάννα Σαρρή!

Μάθε αναλυτικά όλες τις ερωτικές προβλέψεις σου! Κάλεσε στο 14994!

Προηγούμενο άρθροΖώδια, Οδική Συμπεριφορά και Χιούμορ
Επόμενο άρθροΕβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων από 19 έως 25 Αυγούστου 2019
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.