Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, σε συμβουλεύει (διότι ξέρει να συμβουλεύει καλά…), να πεις ναι σε ώριμα νέα ξεκινήματα, σε new επαγγελματικές συνεργασίες, στην εκ νέου οργάνωση και στο βελτιωμένο πρόγραμμα στη ζωή μας!

Βαρέθηκες κιόλας;

Όχι, όχι μωρό μου… Ξανασκέψου το…
Αν καταφέρεις και ανταπεξέλθεις σε υποχρεώσεις, ευθύνες, τρεξίματα, εκκρεμότητες και καθημερινότητα, μετά σε περιμένει ένα “ωπαλάκιαααα…” ανακουφιστικό και ανοιχτοί δρόμοι, για την εκπλήρωση των στόχων σου!

Έξάλλου αυτές οι συνεργασίες, της new born Σεληνούλας, με τους άλλους πλανήτες και ιδίως με τον Ουρανούλη, σου εγγυώνται επιτυχίες και απολαύσεις, ξεκούραση και ανανέωση, αρκεί να αφεθείς στις… απαιτήσεις της για εργασία, προσφορά, ανάλυση και σωστή κριτική!
Believe me, το αποτέλεσμα θα είναι ανέλπιστα καλό!
Άσε που, πλάκα-πλάκα, θα την τηρήσουμε την δίαιτα και το gym, που υποσχόμαστε κάθε Σεπτέμβρη, στον εαυτό μας…

Ποιά είναι τα ευνοημένα ζώδια με την Νέα Σελήνη στην Παρθένο; Βεβαίως της Γης, Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, αλλά και του Νερού,  Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς του 1ου δεκαημέρου!

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, πραγματοποιείται την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019, γύρω στη 1:20 το μεσημέρι, στην 6η μοίρα της Παρθένου (2ο δεκαήμερο) και έως και μέσα Σεπτέμβρη, ανοίγει δρόμους ευκαιρίων και δυνατοτήτων…

σε θέματα εργασίας, εξωτερικής εμφάνισης, φυσικής κατάστασης και μεγγάλης βελτίωσης της καθημερινότητας σου, ΚΡΙΕ
…στον συναισθηματικό τομέα, στον τομέα της δημιουργικότητας, της καλής φήμης, της κοινωνικοποίησης, της διασκέδασης, της γονιμότητας και της προβολής, 
ΤΑΥΡΕ
…σε σπίτι, οικογένεια αλλά και στις επαφές σου με άτομα του παρελθόντος σου 
ΔΙΔΥΜΕ
…σε κοινωνικές επαφές, μηνύματα, ειδήσεις, μετακινήσεις, αδέρφια, γνωστούς και γείτονες, 
ΚΑΡΚΙΝΕ
σε ερωτικό και οικονομικό τομέα, όπως και σε θέματα που σου προσφέρουν αυτοεκτίμηση, σταθερότητα και σιγουριά, ΛΕΟΝΤΑ
…σε όλους τους σπουδαίους τομείς της ζωής σου και όλες τις σημαντικές διαπροσωπικές σου σχέσεις, 
ΠΑΡΘΕΝΕ
…σε παρασκηνιακές σχέσεις και δράσεις και στην συναισθηματική/ψυχολογική σου ενδυνάμωση και ηρεμία, 
ΖΥΓΕ
…σε φιλίες και στην εκπλήρωση ενός μεγάλου σου ονείρου ή στόχου, 
ΣΚΟΡΠΙΕ
…σε θέματα καριέρας, όπως και στην απόλυτη βελτίωση της κοινωνικής σου εικόνας,
 ΤΟΞΟΤΗ
…σε επικοινωνίες, μετακινήσεις, ταξίδια, στόχους, νέες γνωριμίες, ειδήσεις, όπως και στην αύξηση της τύχης και της αισιοδοξίας σου 
ΑΙΓΟΚΕΡΕ
…σε εκπλήρωση επιθυμιών που έχουν να κάνουν με έρωτα, χρήμα και σεξ,
ΥΔΡΟΧΟΕ
…στον συντροφικό τομέα και στον ερωτικό έσης, γάμου και συνεργασιών 
ΙΧΘΥ

Προηγούμενο άρθροΠαρθένος και Έρωτας
Επόμενο άρθροΤαρώ Lenormand: Μηνιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων Σεπτεμβρίου 2019
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.