Συνταγή
Στο 15η μοίρα του Αιγόκερω, σιγοψήνεται η Μερική Ηλιακή Έκλειψη με γέμιση από Κρόνο και ένα ελαφρύ πασπάλισμα από Πλούτωνα…
Παρορμητικό γεύμα, με μυρωδιά από έλεγχο, σοβαρότητα και μόχθο, στις 6 Ιανουαρίου 2019!

Συστατικά
-Αλλαγή οπτικής
-Σύνεση
-Εντιμότητα
-Ασφάλεια
-Απαλλαγή από τοξικές/τελειωμένες/επιφανειακές καταστάσεις
-Κατοχύρωση
-Ώριμες επαγγελματικές αποφάσεις/συμπεριφορές
-Ενδυνάμωση οικογενειακών δεσμών
-Σκληρή δουλειά
-Εστίαση
-Μακροπρόθεσμη αντίληψη
-Συνείδηση
-Γείωση
-Εποικοδομητικές εμπειρίες
-Προσεκτική δράση

-Μελετημένες κινήσεις
-Ήθος και αξίες
-Δομή
-Υπευθυνότητα

Τρόπος Σερβιρίσματος
Σερβίρεται σε Παρορμητικά Ζώδια του 2ου δεκαημέρου ή σε Πλανήτες Ωροσκοπίου κοντά στην 15η μοίρα, με καταλυτικές αλλαγές, μόνιμες ρήξεις, περιορισμούς, εξάντληση, δογματικότητα, απολυτότητα, αναγκαστική προσγείωση και απαιτητική διάθεση.

Οι προσωπικές σου ερωτικές προβλέψεις 2019, σύμφωνα με τον γενέθλιο χάρτη σου, από την Ανδριάννα Σαρρή!

Μάθε αναλυτικά όλες τις ερωτικές προβλέψεις σου για το νέο έτος! Κάλεσε στο ☏ 14994!

Καλή Όρεξη Κριέ
Ναι,
στην διατήρηση της σωστής κοιωνικής σου εικόνας, στην απόφασης για σοβαρότητα, στο κύρος σου, στην σκληρή υπεύθυνη δουλειά και στα μακροπρόθεσμα επιτεύγματα.
Όχι, στην τεμπελιά, στην παρορμητικότητα, στην κακή έκθεση του εαυτού σου, στην επιπολαιότητα, στα νεύρα και στην επιφανειακή προσωρινή επιτυχία.

Καλή Όρεξη Ταύρε
Ναι, στην τόλμη, στην προσγειωμένη αισιοδοξία, στην μάθηση, στην σωστή οργάνωση μετακινήσεων, στις εποικοδομητικές επαφές, στην αλλαγή φιλοσοφίας και στην αναθεώρηση αξιών.
Όχι, στο ρίσκο, στον εκνευρισμό, στην επανάσταση χωρίς αιτία, στις περιττές επαφές, στην απροσεξία σε μετακινήσεις, στην ανωριμότητα και στην επιπολαιότητα.


Καλή Όρεξη Δίδυμε
Ναι, στον ψυχικό μετασχηματισμό, στην συναισθηματική μεταμόρφωση, στην αποδοχή του τέλους, στην οικονομική σύνεση και στο ερωτικό πάθος.
Όχι, στην εμμονή, στην ερωτικη ζήλια ή ζηλοφθονία, στα οικονομικά ρίσκα, στην εκδίκηση, στην θλίψη, στη ζήλια, στην επιθετικότητα και το μίσος!


Καλή Όρεξη Καρκίνε
Ναι, στην συνειδητοποιημένη επισημοποίηση, στη σοβαρή δεύσμευση, στην εντιμότητα και την δικαιοσύνη στον έρωτα, στις τίμιες συμφωνίες και στις μελετημένες συνεργασίες.
Όχι, στον ερωτικό εγωισμό, στην επιμονή σε σχέσεις τελειωμένες, στις αμφιλεγόμενες νομικές υποθέσεις, στην διπλή ερωτική ζωή.


Καλή Όρεξη Λέοντα
Ναι, στην πρακτικότητα, στην λογική, στην εργατικότητα, στην προσφορά βοήθειας, στην ουσιαστική βελτίωση της καθημερινότητας, στην επιμελή φροντίδα του σώματος σου, στην προσπάθεια.
Όχι, στην εμμονή με την λεπτομέρεια, στην νωθρότητα, στα εργασιακά λάθη, στις διατροφικές υπερβολές, στην αμέλεια σωματικής ξεκούρασης και ψυχικής ανάπαυσης!


Καλή Όρεξη Παρθένε
Ναι, στις σοβαρές ερωτικές επιλογές και αποφάσεις, στην μετρημένη αυτοέκφραση, στην ωφέλιμη δημιουργικότητα, στην ερωτική εντιμότητα και στην επιμελή φροντίδα των παιδιών.
Όχι, στην έπαρση, τον εγωισμό, το δράμα, την υπερβολή, στις περιττές απαιτήσεις, στην επιτηδευμένη προκλητικότητα, στις ερωτικές επιπολαιότητες και στην συναισθηματική ανεντιμότητα.


Καλή Όρεξη Ζυγέ
Ναι, στην ενδυνάμωση των οικογενειακών σχέσεων, στην συναισθηματική ισορροπία και ασφάλεια, στην ιδιωτικότητα, στις μελετημένες μακροπρόθεσμες λύσεις για σπίτι ή υποθέσεις ακινήτου.
Όχι, στην επαναφορά λαθών στις συγγενικές σχέσεις, στις εντάσεις και τα νεύρα σε οικογένεια και σπίτι, στην νοσταλγία και στην επιστροφή στο ερωτικό παρελθόν.


Καλή Όρεξη Σκορπιέ
Ναι, στην ορθή αντίληψη και σκέψη, στις προσεκτικές επικοινωνίες, στην λογική, στην λακωνικότητα, στην συνέπεια και στις οργανωμένες μετακινήσεις.
Όχι, στα ψέματα, στα κουτσομπολιά, στους υπαινιγμούς, στην λάθος συνεννόηση, στην απρόσεχτη οδήγηση και στους καυγάδες με αδέρφια και γείτονες.


Καλή Όρεξη Τοξότη
Ναι, στην προσγειωμένη αυτοεκτίμηση, στην προστασία των κεκτημένων σου, στον αισθησιασμό, στην ερωτική εντιμότητα και εμπιστοσύνη και στην γενική συνέπεια.
Όχι, στους φόβους, στην ανασφάλεια, στην απώλεια, στη λάθος διατροφή, στο πείσμα, στην ερωτική καταπίεση και στα οικονομικά λάθη.


Καλή Όρεξη Αιγόκερε
Ναι, στις απαραίτητες ριζικές αλλαγές, στο αναγκαίο αλλά απαραίτητο τέλος, στις τελεσίδικες αποφάσεις, στην πλήρη και ουσιαστική βελτίωση της ζωής και της προσωπικότητας σου.
Όχι, σε συναισθηματικές μεταπτώσεις, ξεσπάσματα, στις λάθος κινήσεις και επιλογές, στην επανάληψη των παλαιών λαθών, σε παρορμητικές καταστροφικές αποφάσεις και στην προσκόλληση σε τελειωμένες σχέσεις και υποθέσεις.


Καλή Όρεξη Υδροχόε
Ναι, στην πνευματικότητα, στην αναγνώριση του “είναι” σου και του υποσυνειδητού σου, στην συνεχή προστασία των μυστικών σου, στην ανακάλυψη κρυφών εχθρών, στο προσγειωμένο όραμα και στην κατανόηση των αναγκών των άλλων!
Όχι, στην υπερβολική φαντασία, στις ενοχές, στο άγχος και τις φοβίες, στην συγκαλυμμένη εχθρότητα και στο ρίσκο για αποκαλύψεις παρασκηνιακών ενεργειών σου.

Καλή Όρεξη Ιχθύ
Ναι, στην ουσιαστική συλλογική δραστηριότητα, στους λίγους και καλούς φίλους, στην έμπρακτη ενασχόληση με το κοινό καλό, στην διόρθωση προβληματικών φιλικών σχέσεων, αλλά και στο ξεκαθάρισμα αυτών.
Όχι, στην προκλητικότητα, στα νεύρα και τις εντάσεις, στην ανούσια επαναστατικότητα και αλλαγές, στην λάθος συμπεριφορά σε φίλους.

Προηγούμενο άρθροΠοια σειρά του Netflix είσαι, ανάλογα με το Ζώδιο σου;
Επόμενο άρθροΕβδομαδιαίο Ερωτοσκόπιο από 7 έως 13 Ιανουαρίου 2019
Ανδριάννα Σαρρή
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.