1ΚΡΙΟΣ: ΕΡΩΤΑΣ & ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020

1ο δεκαήμερο: Μπορεί ο Ιούνιος να φέρει πολλές ευκαιρίες από το ερωτικό παρελθόν, ωστόσο ένα πισωγύρισμα παρορμητικό, θα φέρει δάκρυα.  Αν είσαι σε σχέση, συγκράτησε τα νεύρα σου και μην κάνεις τα ίδια λάθη!
Ο Ιούλιος και ο Αύγουστος, επαναφέρουν ερωτικές πληγές από το παρελθόν και σοβαρά ξεσπάσματα!

2ο δεκαήμερο: Τον Ιούνιο θα υπάρξουν πολλές επικοινωνίες με παλιές αγάπες και μάλιστα θα έχεις και ευκαιρία για επανασύνδεση!
Ο Ιούλιος θα φέρει καταλυτικές αλλαγές και ρήξεις στα συναισθηματικά σου, όπως και στα επαγγελματικά σου!
Δύσκολος και ο Αύγουστος, με γκάφες, παρορμητικά λάθη, καυγάδες, υπερβολές, λανθασμένα ερωτικά πισωγυρίσματα και ερωτικές αναποδιές.

3ο δεκαήμερο: Ο Ιούνιος, όπως κι ο Ιούλιος, θα είναι σχετικά καλοί και ήρεμοι για τα ερωτικά σου, παρά τα επαγγελματικά προβλήματα.
Ο Αύγουστος είναι σαφώς πιο βαρύς, αφού θα φέρει ρήξεις, εντάσεις, χωρισμούς, σκληρότητα, τοξικές σχέσεις, ερωτικά λάθη, λανθασμένα πισωγυρίσματα και παιχνίδια εξουσίας!

 

2ΤΑΥΡΟΣ: ΕΡΩΤΑΣ & ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020

1ο δεκαήμερο: Ο Ιούνιος και ο Ιούλιος, θα φέρει αρκετές ανασφάλειες και αβεβαιότητες στα αισθηματικά σου, όπως και στα οικονομικά σου!
Ο Αύγουστος όμως, σε ανταποδίδει με ερωτικές ευχάριστες επικοινωνίες, μετακινήσεις και συναντήσεις!

2ο δεκαήμερο: O Ιούνιος είναι ένας επίπεδος μήνας, χωρίς ιδιαίτερες εξελίξεις και μεταβολές!
Ο Ιούλιος θα φέρει πολλά μηνύματα και επαναπροσεγγίσεις από το ερωτικό σου παρελθόν!
Φυσικά, ο Αύγουστος είναι τέλειος και αυτός που θα απολαύσεις περισσότερο! Θετικές ερωτικές επικοινωνίες, ευχάριστες αλλαγές και εκπλήξεις, εξομολογήσεις, ξαφνικά μηνύματα και τηλεφωνήματα, ρομαντισμός, εκπλήρωση ερωτικών στόχων και ονείρων!

 

3ο δεκαήμερο: Ένας Ιούνιος και ένας Ιούλιος που έχει τα πάντα! Επανασυνδέσεις, πάθος, σεξουαλικότητα, συναίσθημα, μεγάλους έρωτες, ερωτική τύχη, ρομαντισμό, θετικές μεγάλες αλλαγές, επίτευξη πολλών ερωτικών στόχων και μεγάλων ονείρων! Αυτό μάλιστα, είναι Καλοκαίρι!
Όχι ότι ο Αύγουστος είναι κακός! Ερωτικές μετακινήσεις, επικοινωνίες, ταξιδάκια και συναντήσεις! Φλερτ, γνωριμίες, ανεμελιά και λύσεις! Περνάς υπέροχα!

 

 

3ΔΙΔΥΜΟΣ: ΕΡΩΤΑΣ & ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020

1ο δεκαήμερο: Επανασυνδέσεις, πάθος, ερωτικές επιτυχίες, σεξουαλικότητα, ευχάριστες αλλαγές και συναισθηματική σταθερότητα, τον Ιούνιο!
Τον Ιούλιο, θα έχεις λύσεις σε ερωτικά προβλήματα!
Ο Αύγουστος ωστόσο, είναι σχετικά ήρεμος ερωτικά και επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου στα οικονομικά σου!

2ο δεκαήμερο: Ο Ιούνιος φέρνει ερωτικά πισωγυρίσματα, ευκαιρίες για ερωτική επανένωση, αλλά και πολλές αναποδιές, κόντρες, καυγάδες, τοξικές ερωτικές καταστάσεις, ρήξεις, τελειωτικές εξελίξεις, δυσκολίες και λάθος επιλογές…
Ο Ιούλιος είναι σαφώς μια ανάσα για τα ερωτικά σου, με αρκετές ευκαιρίες για βελτίωση!
Ο Αύγουστος πιο ήρεμος και σαφώς πιο επίπεδος, σε συναισθηματικά θέματα!

3ο δεκαήμερο: Ο Ιούνιος και ο Ιούλιος θα σε απογοητεύσουν. Ετοιμάσου για εξιδανικεύσεις, κόντρες, καυγάδες, λάθος έρωτες, προδοσίες και ψέματα…
Ο Αύγουστος είναι σαφώς καλύτερος για τα ερωτικά σου και σου προσφέρει βεβαιότητα και σιγουριά!

 

4ΚΑΡΚΙΝΟΣ: ΕΡΩΤΑΣ & ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020

1ο δεκαήμερο: Καταλυτικές αλλαγές, δυσκολίες, ρήξεις, πόνο και χωρισμούς, φέρνει ο Ιούνιος.
Ο Ιούλιος θα έχει πολλούς καυγάδες λόγω παλαιών πληγών και οφείλεις να έχεις ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση.
Ο Αύγουστος ωστόσο, θα σε ανταμείψει όπως πρέπει! Με άπειρες ερωτικές ευκαιρίες και επιτυχίες! Φρόντισε να το εκμεταλλευτείς, χωρίς να επαναφέρεις χωρίς λόγο, προβλήματα του παρελθόντος!

2ο δεκαήμερο: Τον Ιούνιο αφιερώνεσαι στο «μέσα» σου και στην αναγνώριση των πραγματικών σου ερωτικών αναγκών. Πολύ πιθανόν μάλιστα, να παρασυρθείς σε έναν παρασκηνιακό έρωτα!
Ο Ιούλιος, σίγουρα θα φέρει μηνύματα από το ερωτικό παρελθόν, ωστόσο θα πρέπει να περιμένεις μία καταλυτική επώδυνη αλλαγή στον συντροφικό τομέα!
Ο Αύγουστος θα έχει δύο όψεις για σένα. Από την μία, ευχάριστες εκπλήξεις, κεραυνοβόλους έρωτες, ρομαντισμό, ομορφιά και συναισθηματισμό. Από την άλλη όμως, λάθος παρορμητικές επιλογές από μέρους σου, υπερβολές, γκάφες και γκρέμισμα υπεραισιόδοξων προσδοκιών!

3ο δεκαήμερο: Ένας Ιούνιος απίστευτα θετικός, εφόσον αποφύγεις υπερβολές και απληστία! Θα έχεις επανασυνδέσεις, πάθος, σεξουαλικότητα, νέες καυτές γνωριμίες, ερωτικά ταξίδια και εξόδους, συναίσθημα, τύχη και απόλυτη ερωτική εύνοια!
Ο Ιούλιος είναι αφιερωμένος σε έναν μεγάλο σου ερωτικό στόχο όσον αφορά την συντροφική σου ζωή, ο οποίος τώρα πραγματοποιείται!
Ο Αύγουστος δεν θα είναι τόσο καλός μαζί σου… Ακόμα κι αν λάβεις το μήνυμα που περιμένεις τόσο καιρό (ακόμα κι από πρώην), η έκβαση θα είναι απογοητευτική.
Αν είσαι δεσμευμένος, οι ρήξεις και η τοξικότητα είναι αναμενόμενες και θα πρέπει να προσέξεις πολύ τις κινήσεις σου στον έρωτα.
Προσοχή επίσης και στον επαγγελματικό τομέα.

 

5ΛΕΩΝ: ΕΡΩΤΑΣ & ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020

1ο δεκαήμερο: Ερωτικές και φιλικές επανασυνδέσεις, θα φέρει ο Ιούνιος! Επίσης απολαμβάνεις ταξίδια, τύχη, κατακτήσεις, επίτευξη μεγάλων ερωτικών στόχων και συναρπαστικά χαρούμενες εμπειρίες!
Τον Ιούλιο, κάνεις αλλαγές και δέχεσαι εξομολογήσεις ή εκπλήξεις από το άτομο της καρδιάς σου! Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν μία φιλία, να μεταμορφωθεί σε έρωτα!
Τον Αύγουστο, απολαμβάνεις έναν παρασκηνιακό ή απωθημένο έρωτα!

2ο δεκαήμερο: Ο Ιούνιος φέρνει θετικές αλλαγές, λύσεις για παλιά προβλήματα, όπως και ερωτικές και φιλικές επανασυνδέσεις!
Ο Ιούλιος φέρνει ανανέωση ερωτική, όπως και έρωτες μέσα από το φιλικό περιβάλλον!
Ο Αύγουστος, επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου, στον βαθύ συναισθηματικό σου κόσμο ή σε μία κρυφή αγάπη!

3ο δεκαήμερο: Ο Ιούνιος και ο Ιούλιος, σε ανανεώνει! Με φλερτ, νέες γνωριμίες, αλλαγές, εκπλήξεις και έρωτες που σχετίζονται με το φιλικό σου περιβάλλον!
Ο Αύγουστος, δεν θα φέρει ιδιαίτερες μεταβολές και εξελίξεις στον έρωτα.

 

6ΠΑΡΘΕΝΟΣ: ΕΡΩΤΑΣ & ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020

1ο δεκαήμερο: Οι πρώτοι δυο μήνες του Καλοκαιριού, δεν είναι τόσο ερωτικοί. Ασχολείσαι κυρίως με πρακτικά θέματα, οικογένεια και καριέρα.
Ο Αύγουστος όμως, είναι απόλυτα θετικός! Γεμάτος νέες γνωριμίες, φλερτ, βελτιώσεις προβληματικών καταστάσεων και χαρμόσυνες ξαφνικές αλλαγές!

 

2ο δεκαήμερο: Ο Ιούνιος ξεκινά βαριά με οικογενειακά και επαγγελματικά προβλήματα! Το θεματάκι όμως δεν σταματάει εδώ. Τα ερωτικά σου όλον τον μήνα, θα έχουν λάθος ερωτικά πισωγυρίσματα, καυγάδες ρήξεις, επαναφορά προβλημάτων, κόντρες και τελειωτικές επίπονες αποφάσεις…
Ο Ιούλιος σαφώς καλύτερος και επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου σε ερωτικά και φιλικά πισωγυρίσματα!
Αληθινό καλοκαίρι θα βιώσεις τον Αύγουστο! Ένα μήνα γεμάτο απανωτές θετικές εκπλήξεις και αλλαγές, φλερτ, νέα ξεκινήματα, ερωτική ανανέωση και τύχη, συναίσθημα και ερωτισμό!

3ο δεκαήμερο: Τον Ιούνιο πες όχι σε ψευδαισθήσεις και ψεύτικες καταστάσεις ερωτικές και σίγουρα αν τα καταφέρεις, θα έχεις και πισωγυρίσματα και ερωτισμό και συναίσθημα και νέα σχέση ή επισημοποίηση και ερωτικές κατακτήσεις και απίστευτη τύχη!
Η τύχη στον έρωτα, αυξάνεται τον Ιούλιο, που είναι απόλυτα απολαυστικό, όποιος κι αν είναι ο ερωτικός σου στόχος!
Το ίδιο θετικός και ο Αύγουστος, όπου κατά την διάρκεια του, θα κάνεις τις αλλαγές που θες στα ερωτικά σου, με την βοήθεια των φίλων σου! 

 

7ΖΥΓΟΣ: ΕΡΩΤΑΣ & ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020

1ο δεκαήμερο: Ο Ιούνιος επαναφέρει έρωτες του παρελθόντος και τύχη στον έρωτα. Ωστόσο δεν θα λείψουν και τα επαγγελματικά βάρη, όπως και οι ρήξεις για όσους είναι ήδη δεσμευμένοι!
Ο Ιούλιος είναι αρκετά «κακούλης» με την συντροφική σου ζωή, γεμάτος ρήξεις, χωρισμούς και ένα τέλος που πληγώνει. Όσο για φλερτ και γνωριμίες, ενδείκνυται!
Τον Αύγουστο, επικεντρώσου στα επαγγελματικά προβλήματα. Ερωτικά, δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερες εξελίξεις!

2ο δεκαήμερο: Μηνύματα από άπειρους… μετανιωμένους πρώην να περιμένεις τον Ιούνιο, ωστόσο το αποτέλεσμα θα είναι πληγή, δάκρυ και απογοήτευση. Επίσης αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε γκρίνια και μουρμούρα, διότι θα υπάρξουν ρήξεις!
Ο Ιούλιος και ο Αύγουστος, είναι πιο ανάλαφροι και θετικοί μήνες μεν, χωρίς ιδιαίτερες εξελίξεις δε!

3ο δεκαήμερο: Ο Ιούνιος και ο Ιούλιος είναι αρκετά «κρύοι» μήνες για τα ερωτικά σου! Ωστόσο, δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερες μεταβολές στα ερωτικά σου, είτε θετικές, είτε αρνητικές.
Σίγουρα δύσκολος είναι ο Αύγουστος. Θα πρέπει να αναμένεις σκληρούς τσακωμούς, χωρισμούς, ρήξεις, τοξικούς επίπονους έρωτες, λάθη και παρορμητικές γκάφες! Επάγγελμα και συντροφική ζωή, σε πιέζουν ασταμάτητα…

 

8ΣΚΟΡΠΙΟΣ: ΕΡΩΤΑΣ & ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020

1ο δεκαήμερο: Σεξ με πρώην όλος ο Ιούνιος και ο Ιούλιος, αλλά επιβαρημένος με οικονομικά προβλήματα!
Ο Αύγουστος σαφώς πιο τυχερός και ευνοϊκός για τα ερωτικά σου κι όχι μόνο! Ταξίδια, κατακτήσεις, γνωριμίες, φλερτ, επιτεύξεις ερωτικών στόχων, ραντεβού και νέα τυχερά ξεκινήματα!

2ο δεκαήμερο: Ο Ιούνιος είναι ένας ήσυχος μήνας, χωρίς ιδιαίτερες μεταβολές, ενώ ο Ιούλιος φέρνει επικοινωνιακά πάρε-δώσε με το ερωτικό παρελθόν και πολλές ευκαιρίες για επανασύνδεση! Ο Αύγουστος όμως, είναι ένας εκπληκτικός μήνας, με απίστευτη τύχη και εύνοια, λύσεις ερωτικές, γνωριμίες, φλερτ, κατακτήσεις, καλοπέραση και πολλές ευκαιρίες για ένα ερωτικό απίθανο ταξίδι!

3ο δεκαήμερο: Είσαι ο πιο τυχερός του φετινού καλοκαιριού, που τα έχει όλα! Νέα σχέση, επανασύνδεση, νέα ξεκινήματα, τύχη, πάθος, σεξουαλικότητα, συναίσθημα, στόχοι που εκπληρώνονται και όνειρα που πραγματοποιούνται!

 

9ΤΟΞΟΤΗΣ: ΕΡΩΤΑΣ & ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020

1ο δεκαήμερο: Τέλεια ξεκινά το καλοκαίρι, με έναν Ιούνιο γεμάτο ερωτικές θετικότατες εξελίξεις, πάθος, σιγουριά, επανασυνδέσεις και επιτυχίες!  Τον Ιούλιο γεύεσαι τους καρπούς των κόπων σου, ενώ τον Αύγουστο, απολαμβάνεις συντροφικότητα και συναίσθημα!

2ο δεκαήμερο: Αρκετά δύσκολο καλοκαίρι, παρά τα περιστασιακά θετικά σημάδια… Ο Ιούνιος επιστρέφει το ερωτικό παρελθόν, αλλά ταυτόχρονα φέρνει ρήξεις, χωρισμούς, καυγάδες, τσακωμούς και τελειωτικές καταστάσεις που πληγώνουν, στον έρωτα. Ο Ιούλιος είναι μήνας αναδιοργάνωσης των ερωτικών σου, ενώ ο Αύγουστος, σε ανταμοίβει με ιδιαίτερα θετικές ερωτικές εξελίξεις, κάθε είδους!

3ο δεκαήμερο: Αρκετά δύσκολοι οι δύο πρώτοι μήνες του Καλοκαιριού, γεμάτοι εξιδανικεύσεις, απογοητεύσεις και ερωτικές απομυθοποιήσεις ή και προδοσίες… Ο Αύγουστος κάνει την μεγάλη αλλαγή και απολαμβάνεις συντροφικότητα και απόλυτα ερωτική εύνοια, σε ό,τι κι αν θελήσεις!

 

10ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: ΕΡΩΤΑΣ & ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020

1ο δεκαήμερο: Ο Ιούνιος και ο Ιούλιος είναι αρκετά δύσκολοι μήνες για τα ερωτικά σου, αφού θα φέρουν ρήξεις, χωρισμούς και έντονους καυγάδες… Ο Αύγουστος σαφώς καλύτερος για τα αισθηματικά σου, αρκεί να αφήσεις πίσω το αρνητικό παρελθόν και να προχωρήσεις μπροστά!

 

2ο δεκαήμερο: Ήσυχος ο Ιούνιος, χωρίς ιδιαίτερες ερωτικές μεταβολές. Ο Ιούλιος, φέρνει παρελθοντικούς έρωτες στον δρόμος σου, αλλά η απογοήτευση είναι δεδομένη, αφού οι συνέπειες, δεν θα είναι αυτές που περιμένεις. Ο Αύγουστος ενισχύει μεν την συντροφική σου ζωή με συναίσθημα και πάθος, ωστόσο δεν θα λείψουν τα λάθη, οι υπερβολές και οι καυγάδες!

3ο δεκαήμερο: Ιούνιος γεμάτος επανασυνδέσεις, πάθος, συναίσθημα και εύνοια στην συντροφική ζωή, αν αποφύγεις απαιτητικότητα! Ο Ιούλιος απίστευτα τυχερός σε κάθε τομέας της ζωής σου και ακόμα περισσότερο στα ερωτικά σου! Ο Αύγουστος επαναφέρει προβλήματα του παρελθόντος στον έρωτα και αυτό θα έχει σαν συνέπεια παιχνίδια εξουσίας, κόντρες, ρήξεις, τοξικές καταστάσεις, ακόμα και χωρισμό!

11ΥΔΡΟΧΟΟΣ: ΕΡΩΤΑΣ & ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020

1ο δεκαήμερο: Ένα τέλειο Καλοκαίρι σε περιμένει! Και οι 3 μήνες, είναι γεμάτοι πάθη, κατακτήσεις, ερωτικές επιτυχίες, επανασυνδέσεις και απαλλαγή από προβλήματα!

2ο δεκαήμερο: Ο Ιούνιος φέρνει επανασυνδέσεις, ο Ιούλιος ηρεμία, ενώ ο Αύγουστος σου προσφέρει την απόλυτη ερωτική εύνοια και τύχη, για ό,τι κι αν επιδιώξεις!

3ο δεκαήμερο: Οι δύο πρώτοι μήνες του Καλοκαιριού, θα είναι τόσο ήρεμοι και ήσυχοι, που πιθανόν να τους χαρακτηρίσεις και βαρετούς! Ο Αύγουστος ωστόσο, έχει ερωτικές επιτυχίες, λάμψη, διασκέδαση, απολαύσεις και δυνατά συναισθήματα ή πάθη!

 

12ΙΧΘΥΣ: ΕΡΩΤΑΣ & ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020

1ο δεκαήμερο: Μπορεί οι πρώτοι δυο μήνες του Καλοκαιριού να είναι… φλατ, για τα ερωτικά σου, ωστόσο ολόκληρος ο Αύγουστος σου δίνει άπειρες ευκαιρίες, να τελειοποιήσεις τα ερωτικά σου ζητήματα, να ανακτήσεις αυτοπεποίθηση, να κερδίσεις αυτό που θες στον έρωτα και να νιώσεις πρωταγωνιστής!

 

2ο δεκαήμερο: Τον Ιούνιο, μην πάρουν τα μυαλά σου αέρα, με κάποιες ερωτικές επιστροφές… Πολύ πιθανόν να βιώσεις πιο έντονα, ρήξεις, καυγάδες, έως και χωρισμούς! Ο Ιούλιος, αποτελεί μία περίοδο αναπροσαρμογής, ενώ ο Αύγουστος βελτιώνει στο έπακρο τα ερωτικά σου ζητήματα, δίνοντας σου ξαφνικά και ανέλπιστα, αυτό που τόσο καιρό επιθυμείς!

3ο δεκαήμερο: Αρκετά περίεργο καλοκαίρι, που αν εκμεταλλευτείς σωστά την εύνοια των πλανητών και δεν έχεις υψηλές προσδοκίες, θα είναι ό,τι πιο ευχάριστο έχεις ζήσει! Ιούνιος με ερωτικές επιστροφές, πάθος, θετικές αλλαγές, συναίσθημα και επιτυχίες. Ιούλιος δύσκολος με κόντρες ερωτικές, απογοητεύσεις και προδοσίες, ενώ ο Αύγουστος είναι ανέμελος και απόλυτα θετικός στα ερωτικά σου ζητήματα, σε όποια προσωπική κατάσταση κι αν βρίσκεσαι!

 

Προηγούμενο άρθροΕβδομαδιαίο Ερωτοσκόπιο Ζωδίων από 22 έως 28 Ιουνίου 2020
Επόμενο άρθροΤαρώ Lenormand: Μηνιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων Ιουλίου 2020
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.