1ΚΡΙΟΣ: ΕΡΩΤΑΣ & ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2019

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο , 2ο και 3ο δεκαήμερο ναι! Το καλοκαιράκι αυτό θα έχει όλα αυτά που σ’αρέσουν! Φλερτ, γνωριμίες, διασκέδαση, ερωτικές ευκαιρίες, κατακτήσεις και πολλά πολλά ταξιδάκια! Α, εσύ του 1ου μάλιστα, να αναμένεις και ένα μηνυματάκι κι από τον πρώην!
Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, είσαι από τους πιο ευνοημένους του καλοκαιριού! Κόψε την μίρλα, γιατί χάνεις την εύνοια! Εσύ του 2ου, αν θες να κρατήσει η εύνοια και να μην αρχίσεις μετά τα «μη μου μιλάς για καλοκαίρια», βάλε γερές βάσεις στα ερωτικά σου, δέξου τις αλλαγές που θα έρθουν, μην προκαλείς ρήξεις από το πουθενά και μείνε μακριά από το ερωτικό παρελθόν! Εσύ 3ο δεκαήμερο, μπορεί να το γλεντάς όπως προείπαμε, αλλά με τόσα νεύρα, λάθος πάθη, έρωτες που πονούν και εσύ επιμένεις σε αυτούς και τόση «κακία» που βγάζεις στα λόγια σου όταν είσαι θυμωμένος, δεν το βλέπω το γλέντι να ισχύει για πολύ! Α, και μία συμβουλή… Το νου σου και στα επαγγελματικά σου, όχι μόνο στα ερωτικά!

2ΤΑΥΡΟΣ: ΕΡΩΤΑΣ & ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2019

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ταύρε κάθε δεκαήμερου! Μέτρα… αμέτρητη ερωτική εύνοια φέτος! Φλερτ, γνωριμίες, θαυμαστές, ευχάριστες εκπλήξεις, πολύ μπλα-μπλα με τα… «θύματα» σου, συναίσθημα, ρομαντισμός και τέλειο σεξ, καθ’όλη την διάρκεια του καυτού αυτού καλοκαιριού! Εσύ του 3ου όμως, θα έχεις και μία ευκαιρία για… πισωγύρισμα!
Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, αν θες όμως να συνεχίσουν όλα να είναι τόσο σούπερ, προσπάθησε να δεχθείς αλλαγές που θα έρθουν θες δεν θες και κυρίως να συγκρατήσεις τα (πολλά) νεύρα σου! Εσύ του 2ου και 3ου, ερωτικά θα έρθουν όλα όπως τα είπαμε, δηλαδή τέλεια! Θες να σου χαλάσουν την διάθεση τα παραμελημένα επαγγελματικά σου; Το νου σου λοιπόν!

3ΔΙΔΥΜΟΣ: ΕΡΩΤΑΣ & ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2019

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Δίδυμε όλων το δεκαημέρων, ανήκεις στανταράκι στους πρωταγωνιστές του φετινού καλοκαιριού! Γοητεία, ομορφιά, τα βλέμματα όλα πάνω σου, επαφές και επικοινωνίες με νέα (αλλά και παλιά αν είσαι του 1ου) πρόσωπα, τύχη, καλοπέραση και ερωτισμός!
Τα «ΜΗ»: Άκου να δεις τι γίνεται 1ο δεκαήμερο… Όλα μια χαρά θα πάνε το καλοκαίρι, αλλά αν συνεχίζεις να ξοδεύεις έτσι τα ευρώ, στο τέλος θα περνάς καλά, από τον καναπές σου! 2ο δεκαήμερο, τα γνωστά και μη εξαιρετέα…  Παραπλανήσεις, εξαπατήσεις, απομυθοποιήσεις και τελικά… απογοητεύσεις! 3ο δεκαήμερο, όλα cool και το αντηλιακό παρέα! Αν όμως είσαι δεσμευμένος ρε μαναράκι, άσε τους καυγάδες χωρίς λόγο, επειδή σε έπιασε τώρα να πάρει το «πάνω χέρι!

4ΚΑΡΚΙΝΟΣ: ΕΡΩΤΑΣ & ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2019


Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:
Αν όντως το θελήσεις και το προσπαθήσεις Καρκινάκι, ανεξάρτητα στο ποιο δεκαήμερο ανήκεις θα έχεις ένα καλοκαίρι με τα όλα του! Λάμπεις, λιώνουμε για σένα κι όχι από την ζέστη, πετυχαίνεις επανασύνδεση ή μία νέα συναρπαστική σχέση, σε φλερτάρουν χωρίς σταματημό, βγαίνεις από το καβούκι σου και γενικά το γλεντάς ερωτικά, αλλά και με φίλους! Όσο για σένα του 3ου που θες επανασύνδεση, αυτό το καλοκαίρι θα την έχεις!
Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο όλα κομπλέ, αλλά αυτό το στοματάκι σου, τι κοτσάνες πετάει καμιά φορά; Να σκέφτεσαι πριν μιλήσεις/στείλεις/απαντήσεις… Εσένα του 2ου ή του 3ου, σε θέλω ψύχραιμο… Δυστυχώς αγάπη μου, παρά την παραπάνω εύνοια, δεν θα λείψουν και καταλυτικές αλλαγές, οι δύσκολες συγκυρίες, τα κλεισίματα κύκλων, μοιραίες αναπόφευκτες καταστάσεις και οι δυνατές ρήξεις…

5ΛΕΩΝ: ΕΡΩΤΑΣ & ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2019


Τα «ΠΡΕΠΕΙ
»: Μπορεί φέτος, Λιονταράκι και των τριών δεκαημέρων να θες να το παίξεις ελεύθερος και ωραίος και να περάσεις περισσότερο χρόνο με τους φίλους σου, όμως η ερωτική τύχη δεν θα σε αφήσει! Οι ευκαιρίες για ένα μεγάλο συναρπαστικό έρωτα, θα είναι απανωτές (οκ και για πρώην έρωτα για το 1ο δεκαήμερο-να τα λέμε κι αυτά) και δεν υπάρχει περίπτωση, να μην περάσεις το πιο ερωτικό και ταυτόχρονα διασκεδαστικό καλοκαίρι!
Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα στον έρωτα, αλλά στα φιλικά ναι… Πρόσεχε ποιους φίλους εμπιστεύεσαι αυτό το καλοκαίρι! Εσύ του 1ου ή του 3ου, χαλάρωσε με τα νευράκια σου, γιατί το παρακάνεις και –σίγουρα- θα χάσεις το δίκιο σου!

6ΠΑΡΘΕΝΟΣ: ΕΡΩΤΑΣ & ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2019

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Και θες να τα αλλάξεις όλα! Και θες να το γλεντήσεις και να το ρίξεις έξω! Και θες να προβάλλεις τον σέξι εαυτό σου! Και θες να ερωτευτείς! Και θες να μιλήσεις με τον πρώην (αν είσαι του 3ου δεκαημέρου), αλλά και με νέα πρόσωπα! Και όλα τα παραπάνω θα κάνεις, Παρθενάκι όλων των δεκαημέρων!
Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο… Ανάδρομος Ποσειδώνας και ξανά-μανά, από όλες τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν, θα διαλέξεις την πιο λάθος, θα πιστέψεις (ή θα πεις) ψέματα και τελικά θα πληγωθείς! Του 1ου και του 3ου, το νου σας μόνο στα… νευράκια σας και την γκρίνια σας!

7ΖΥΓΟΣ: ΕΡΩΤΑΣ & ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2019

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ζυγέ κάθε δεκαήμερου, ένα καλοκαίρι ανανεωτικών αλλαγών μόλις έφτασε! Φίλοι στο πλευρό σου, σε ωθούν να διεκδικήσεις και να πετύχεις τους πιο υψηλούς ερωτικούς σου στόχους (ακόμα κι αφορούν τον… πρώην, 1ο δεκαήμερο)! Παράλληλα απολαμβάνεις εξόδους, φλερτ, ταξίδια και εκδρομούλες συνεχώς!
Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, αν θες να κάνεις όλα τα παραπάνω, κάνε κράτη στις σπατάλες, γιατί σε βλέπω ταπί! Εσύ του 2ου και του 3ου, δυστυχώς θα υπάρξει διακοπή (ή διακοπές) στην παραπάνω εύνοια! Πολλές οι ρήξεις, τα μοιραία επίπονα γεγονότα στον έρωτα, αλλά και τα επαγγελματικά προβλήματα που θα σε βαρύνουν και δεν θα σε αφήσουν να χαρείς όσο θες τον έρωτα και το καλοκαιράκι!

8ΣΚΟΡΠΙΟΣ: ΕΡΩΤΑΣ & ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2019


Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:
Σκορπιέ, του 1ου, του 2ου, αλλά και του 3ου δεκαημέρου, το γλεντάς ανέμελα φέτος! Μετακινήσεις, θετικές αλλαγές, νέα καλύτερα δεδομένα, τύχη, επίτευξη στόχου, χαρά, φλερτ και γνωριμίες! Άσε που εσύ του 3ου, θα έχεις ευκαιρία και για επανασύνδεση!
Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο κόψε άμεσα τα νεύρα και τους καυγάδες, όπως και τα επαγγελματικά λάθη, αν θες να απολαύσεις το Καλοκαίρι, όπως πρέπει! Εσύ του 2ου, «κάνε παιχνίδι» αλλά μην χρησιμοποιήσεις ανθρώπους ως… παιχνίδια! Και, τέλος εσύ του 3ου, άσε το παρελθόν εκεί που κάθεται, γιατί θα πληγωθείς!

9ΤΟΞΟΤΗΣ: ΕΡΩΤΑΣ & ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2019

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Τοξότη οποιουδήποτε δεκαημέρου,τι να πω σε σένα βρε πουλάκι μου! Θες σοβαρότητα, συντροφικότητα και συναίσθημα; Θα τα έχεις! Μήπως όμως θες ελευθερία, γλέντι, ανεμελιά, ταξίδια, χαρά και φλερτ χωρίς σταματημό; Θα τα έχεις κι αυτά! Για να μην σου πω και το άλλο… Αν είσαι του 1ου δεκαήμερο, τσεπώνεις και ένα μήνυμα από τον πρώην!
Τα «ΜΗ»:  Βρε πουλάκι μου 1ο δεκαήμερο, όλα σούπερ είναι στον έρωτα, αλλά στην δουλειά, γιατί τα κάνεις μαντάρα…; Εσύ του 2ου, εκεί, κόλλημα! Δε πα να έρχονται άπειρες αξιόλογες ευκαιρίες εσύ επιμένεις στο λάθος άτομο, ζεις σε φαντασιώσεις και υποθέσεις και παραμυθιάζεις τον εαυτό με ανυπόστατες  προσδοκίες… Εσύ του 3ου, ένα «Μη» έχεις: Μην θυμώνεις χωρίς λόγο! Απόλαυσε με ηρεμία το καλοκαιράκι!

10ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: ΕΡΩΤΑΣ & ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2019

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Αιγόκερε κάθε δεκαημέρου… Άκου… Ή μάλλον διάβασε… Θα έχεις και ευχάριστες εκπληξούλες (αν είσαι του 3ου, παίζει κι από πρώην), ταξιδάκια που θα περάσεις τέλεια, γνωριμίες, τύχη, ευκαιρία για έναρξη ή βελτίωση σχέσης και σίγουρα καλοπέραση! Υπάρχει όμως ένα μεγάλο «Αλλά»…
Τα «ΜΗ»: Και αυτό το «Αλλά» αφορά εσένα 2ο και 3ο δεκαήμερο… Αν σε όλη την παραπάνω εύνοια, δεν φανείς ώριμος, ολιγαρκής και συνετός, η «τιμωρία» θα είναι ρήξη, εντάσεις, κλείσιμο κύκλου, πόνος… Προσοχή λοιπόν… Εσένα του 1ου, δεν έχω κάτι κακό να σου πω! Απλά το νου σου μόνο σε λάθη που ενδεχομένως να κάνεις σε… βιαστικές ανταλλαγές μηνυμάτων!

11ΥΔΡΟΧΟΟΣ: ΕΡΩΤΑΣ & ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2019

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Κάθε δεκαήμερο του Υδροχόου, είναι σίγουρο (σίγουρο όμως), ότι θα περάσεις το πιο ερωτικό καλοκαίρι ever! Με τόσες αξιόλογες κατακτήσεις και θαυμαστές που σε «φτάνουν στο Θεό» και σε κακομαθαίνουν, απλά δεν γίνεται να μην γνωρίσεις το άλλο σου μισό φέτος! Αν πάλι, έχεις ήδη ταίρι, ετοιμάσου για το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής σας! Α, και εσύ του 1ου, παίζει και επανένωση με τον πρώην!
Τα «ΜΗ»:  Να σας πω όμως Υδροχοάκια… Όλα τα παραπάνω θα γίνουν, μόνο αν το 1ο και το 3ο δεκαήμερο, κόψει τους ανούσιος καυγάδες και ξεσπάσματα και μόνο αν το 2ο δεκαήμερο , ελαττώσει την έπαρση…

 

12ΙΧΘΥΣ: ΕΡΩΤΑΣ & ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2019

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Όλα τα έχει αυτό το Καλοκαίρακι, Ψαράκι μου, σε όποιο δεκαήμερο κι αν ανήκεις! Έρχεται νέα σχέση ή επισημοποίηση υπάρχουσας, πάθος, ρομαντισμός, καλοπέραση, τύχη, φλερτ και πλήρη ανανέωση! Καλά οκ… Για σένα του 3ου, παίζει να έρθει η ανανέωση με κάτι από το ερωτικό…, παρελθόν!
Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο με τον μπαμπά Ποσειδώνα στα ανάποδα (και ανάδρομα) του, να σου δίνει ελπίδες, προσδοκίες, όνειρα και μετά να στα παίρνει πίσω απότομα, ένα “Μη» μπορώ να σου πω μόνο! Μην εμπιστεύεσαι τυφλά, τίποτα και κανέναν… Εσύ του 1ου , επικοινωνιακές είναι οι γκάφες σου, αλλά τελευταία στιγμή θα την… γλιτώνεις! Εσύ του 3ου, όλα good, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι παραμελείς την δουλειά, επειδή η θερμοκρασία έφτασε πάνω από 30 βαθμούς Κελσίου…

Προηγούμενο άρθροΕβδομαδιαίο Ερωτοσκόπιο από 3 έως 9 Ιουνίου 2019
Επόμενο άρθροΑφροδίτη στους Διδύμους ως 3 Ιουλίου 2019 και η Ερωτική Ζωή των Ζωδίων
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.