Το φαινόμενο «Game of thrones» και ο θόρυβος που υπάρχει  γύρω από το όνομα του είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός, ακόμα και σε αυτούς που δεν έχουν επιλέξει να είναι στην ομάδα των φανατικών θεατών του.

Η δραματική αυτή σειρά περιπέτειας και φαντασίας βασίζεται στη σειρά βιβλίων  του George R.R. Martin, «Το Τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου».  Εκατομμύρια φανατικοί, από όλο τον κόσμο, θαυμαστές, ρεκόρ τηλεθέασης, αμέτρητα βραβεία και εκθειαστικές κριτικές έχουν αποτελέσει αναμφίβολα το “Game Of Thrones” την πιο δημοφιλή τηλεοπτική σειρά όλων των εποχών.

Η συγκεκριμένη σειρά έχει πολύ μεγάλη απήχηση και στη χώρα μας, δημιουργώντας παθιασμένους θεατές, κερδίζοντας τους με το με το… «σπαθί» της και αποτελώντας ένα από τα κύρια θέματα συζήτησης σε παρέες, συναντήσεις ή διαδικτυακά πηγαδάκια, με διαφωνίες ή συμφωνίες για τους αγαπημένους μας χαρακτήρες της σειράς ή για τον «Οίκο» του Westeros που αξίζει τον περιζήτητο θρόνο!

Μπορεί λοιπόν να συμπαθείς κάποιους χαρακτήρες του αγαπημένου σου Games of Thrones, αλλά έχεις αναρωτηθεί τι ζώδια είναι;

ΔΕΣ ΕΔΩ>>  τους σημαντικότερους χαρακτήρες της αγαπημένης σου σειράς και το ζώδιο τους ανάλογα με την προσωπικότητα και τις πράξεις τους!

Προηγούμενο άρθροΕβδομαδιαίο Ερωτοσκόπιο από 8 έως 14 Απριλίου 2019
Επόμενο άρθροΕβδομαδιαίο Ερωτοσκόπιο από 15 έως 21 Απριλίου 2019
Ανδριάννα Σαρρή
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.