1ΚΡΙΟΣ: ΕΡΩΤΑΣ & ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2019

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, ναι στα νέα ξεκινήματα, στην βελτίωση των ερωτικών σου και στις άπειρες ευκαιρίες που θα σου δοθούν για συντροφικότητα, αλλά και ερωτικές στιγμές! 2ο δεκαήμερο, οι ευκαιρίες λιγοστεύουν! Άρπαξε τες όσο είναι καιρός! 3ο δεκαήμερο, η τύχη είναι στο πλευρό σου συνεχώς και μπορείς να πετύχεις τα πάντα στην ερωτική σου ζωή! Η εποχή σου έφτασε και ξαναχαμογελάς!
Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο ξεπέρασε επιτέλους το παρελθόν, 2ο δεκαήμερο βάλε βάσεις στα ερωτικά σου, διότι έρχονται σημαντικές ρήξεις και εσύ του 3ου, σταμάτα να έχεις υπερβολικές απαιτήσεις, να κάνεις λάθος ερωτικές επιλογές και να φέρνεις τοξικότητα στις σχέσεις σου!

 

2ΤΑΥΡΟΣ: ΕΡΩΤΑΣ & ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2019

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, έρχονται νέες γνωριμίες, όμορφες εκπλήξεις και ευκαιρίες στην συντροφική ζωή! 2ο δεκαήμερο θα έχεις και σταθερότητα στα ερωτικά σου και συναίσθημα και πάθος και κατακτήσεις και φουλ συναίσθημα, ακόμα και με πρώην! Τι άλλο θες; Εσύ του 3ου, απολαμβάνεις τέλειο σεξ, μοιραίους έρωτες, επανασυνδέσεις και παθιασμένες στιγμές!
Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, ετοιμάσου για κόντρες, εντάσεις και ανατροπές! Ψυχραιμία! 2ο δεκαήμερο με τόση τύχη, γιατί πέφτεις ψυχολογικά; Εσύ του 3ου, απλά μην χάσεις ευκαιρία! Τίποτα αρνητικό μωρό μου!

 

3ΔΙΔΥΜΟΣ: ΕΡΩΤΑΣ & ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2019

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, ναι στην ερωτική καλοπέραση, αλλά και στην συντροφικότητα! 2ο δεκαήμερο, οι αρχές του Φθινοπώρου, φέρνουν ερωτικές ευκαιρίες! Άρπαξε τες! 3ο δεκαήμερο, άπλετη τύχη, φουλ συναίσθημα, ερωτικές επιτυχίες, πάθος και επίτευξη του ερωτικού σου στόχου! Ετοιμάσου για την καλύτερη εποχή, ever!
Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, τα πράγματα δεν θα φτιάξουν, αν τα περιμένεις όλα έτοιμα! 2ο δεκαήμερο, τα ίδια και τα ίδια… Λάθος συμπεριφορά, ψέματα, εξαπατήσεις, υπερβολές και επιπολαιότητες, φέρνουν (ξανά) μεγάλες απογοητεύσεις! 3ο δεκαήμερο, μην παραμελείς τα επαγγελματικά σου, για χάρη της… ανεμελιάς!

 

4ΚΑΡΚΙΝΟΣ: ΕΡΩΤΑΣ & ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2019

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Καρκίνε του 1ου, ετοιμάσου για ξαφνικές εξομολογήσεις, αλλά και ευκαιρία για νέα σχέση ή γάμο! Εσύ του 2ου, άρπαξε την ευκαιρία για να σταθεροποιήσεις την ερωτική σου ζωή, ουσιαστικά και με διάρκεια, ακόμα και με ένα άτομο από το παρελθόν! 3ο δεκαήμερο, φλερτ, πάθος, επανασύνδεση, εκπλήρωση επιθυμιών και ερωτισμός παντού!
Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, μακριά από το παρελθόν, γιατί θα πληγωθείς! Εσύ του 2ου, ετοιμάσου για ρήξεις και τελειωτικές εξελίξεις, αν δεν φερθείς με υπομονή και ωριμότητα! Καρκίνε του 3ου, πάλι λάθος επιλογές, κόντρες, ζήλιες και πόνος μετά από έντονες συζητήσεις… Shhh, λοιπόν!

 

5ΛΕΩΝ: ΕΡΩΤΑΣ & ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2019

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ο τρόπος για να πετύχεις αυτό που θες 1ο δεκαήμερο, είναι η επικοινωνία! Συζητήσεις, φλερτ, γνωριμίες, χαρμόσυνα νέα και μηνύματα που σου δίνουν χαρά, έρχονται! 2ο δεκαήμερο, πέρασες φλογερό καλοκαιράκι και τώρα απολαμβάνεις τους καρπούς της… τύχης σου! Εσύ του 3ου, ετοιμάσου για την καλύτερη ever περίοδο της ζωής σου στον Έρωτα! Καλοπερνάς, γοητεύεις και κατακτάς κόσμο, χορταίνεις τύχη, πάθος και συναίσθημα!
Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο πες όχι στο παρελθόν, διότι αναμένονται εντάσεις, ανατροπές και δυσάρεστες εκπλήξεις στα ερωτικά σου! 2ο δεκαήμερο, κομπλέ τα ερωτικά σου, αλλά μην παραμελείς την καριέρα… Εσύ του 3ου, δεν έχεις ούτε μισό αρνητικό μάτια μου, για το Φθινόπωρο!

 

6ΠΑΡΘΕΝΟΣ: ΕΡΩΤΑΣ & ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2019

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, έρχονται και νέες γνωριμίες και ερωτικές εκπλήξεις και νέα ξεκινήματα στην ερωτική ζωή! 2ο δεκαήμερο με ουσιαστική γοητεία φουλαρισμένη, μπορείς τώρα να βάλεις επιτέλους ουσία και βάθος στις ερωτικές σου σχέσεις, ακόμα και τις παρελθοντικές! Εσύ του 3ου, ετοιμάσου για σεξ, καυτές επανασυνδέσεις και παθιασμένα μηνύματα και συναντήσεις!
Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, επαναπαύεσαι και δεν κάνει… Δράση λοιπόν! Εσύ του 2ου, άλλη μια φορά, παραμύθιασμα, ψευδαισθήσεις, γκάφες, εξαπατήσεις, εξιδανικεύσεις και όπως κάθε φορά…, απότομη προσγείωση στην αλήθεια! Παρθένε του 3ου, κρισούλα προβλέπεται στην συντροφική ζωή, γι’ αυτό άσε τα νεύρα και τα ξεσπάσματα!

 

7ΖΥΓΟΣ: ΕΡΩΤΑΣ & ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2019

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, όλα αλλάζουν προς το καλύτερο και ιδίως επικοινωνιακά στην ερωτική ζωή! 2ο δεκαήμερο, στις αρχές του Φθινοπώρου, γοητεύεις το άτομο που σε ενδιαφέρει και επιπλέον χορταίνεις ερωτική εύνοια και ευκαιρίες! 3ο δεκαήμερο, ετοιμάσου για τύχη, χαρμόσυνα μηνύματα, συναρπαστικές γνωριμίες και συναντήσεις και καταπληκτικά νέα!
Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, σταμάτα να επαναφέρεις πληγές και νεύρα από το παρελθόν χωρίς λόγο, ντε! Εσύ του 2ου, φέρνει δυσκολίες, εμπόδια, προβλήματα, ακόμα και τελειωτικές ρήξεις το φετινό Φθινόπωρο… 3ο δεκαήμερο, αν θες σχέσεις τύπου “Κόκκινος Κύκλος”, εσύ φταις, όχι το σύμπαν!

 

8ΣΚΟΡΠΙΟΣ: ΕΡΩΤΑΣ & ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2019

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, αλλάζεις τα πάντα και το ευχαριστιέσαι! Ετοιμάσου επίσης για χαρμόσυνα νέα, μηνύματα και γνωριμίες! 2ο δεκαήμερο, οι φίλοι στο πλευρό σου για να πετύχεις όλους τους ερωτικούς σου στόχους (ακόμα και τον πρώην), να κάνεις θετικές αλλαγές και να γοητεύσεις κόσμο! Εσύ του 3ου, ετοιμάσου για άψογο ανατρεπτικό σεξ, παθιασμένες επανασυνδέσεις και εκπλήρωση μεγάλων και σπουδαίων επιθυμιών!
Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, πολλά νεύρα, εντάσεις και δυσάρεστες εκπλήξεις… Ηρεμία, please! Εσύ του 2ου, μην χαλάς την “ζαχαρένια” σου με ανούσια ξεσπάσματα και ρήξεις στον συντροφικό τομέα! Σκορπιέ του 3ου, το μόνο “Μη” που θα σου πω, είναι μην χάσεις στιγμή από την τύχη σου!

 

9ΤΟΞΟΤΗΣ: ΕΡΩΤΑΣ & ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2019

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Νέα εποχή 1ο δεκαήμερο, συναισθηματική ανανέωση, ευκαιρίες, επίτευξη ερωτικών στόχων και η απόλυτη θετική αλλαγή, μόλις ήρθε! Εσύ του 2ου, άκου τους φίλους σου και δεν θα χάσεις στα ερωτικά! 3ο δεκαήμερο, πρωταγωνιστείς! Έρωτας, τύχη, εύνοια και όλα τέλεια! Επιτέλους ήρθε η ώρα σου!
Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, αν δεν πάρεις πρωτοβουλία εσύ, πέταξε το “πουλάκι”! Μην τα περιμένεις όλα έτοιμα! Εσύ του 2ου, πέρα από τα επαγγελματικά προβλήματα (που εσύ προκαλείς), θα έρθουν και απογοητεύσεις στον έρωτα, κυρίως μετά από δικές σου ανώριμες γκάφες και φυσικά εξαιτίας της τάσης σου να παραμυθιάζεις και να παραμυθιάζεσαι! Τοξότη του 3ου, κάνε μου την χάρη και μείνε μακριά από το παρελθόν… Θα πληγωθείς!

10ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: ΕΡΩΤΑΣ & ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2019

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο, έκπληξη, αλλαγή, ανανέωση και τύχη στα ξαφνικά όσον αφορά τον Έρωτα! 2ο δεκαήμερο, πετυχαίνεις πολλούς σπουδαίους και ουσιαστικούς ερωτικούς στόχους, αρκεί να φερθείς με ωριμότητα! Α, ετοιμάσου και για μηνύματα από πρώην… Εσύ του 3ου, απολαμβάνεις πάθος και καυτές στιγμές, ακόμα και με επιστροφές από το παρελθόν!
Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, πολλά τα προβλήματα στην δουλειά και μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου ορισμένες φορές… 2ο δεκαήμερο, ο Κρόνος τιμωρεί τα λάθη, με ρήξεις, τοίχους, ακόμα και… χωρισμούς! Γι’ αυτό τέλος οι λανθασμένες κινήσεις please! Εσύ του 3ου, όσο πιέζεις καταστάσεις, όσο τα θες όλα δικά σου σε Έρωτα (αλλά και καριέρα), χαΐρι δεν θα δεις!

 

11ΥΔΡΟΧΟΟΣ: ΕΡΩΤΑΣ & ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2019

Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο δεκαήμερο και τις βολτίτσες σου θα τις έχεις, και τις εξόδους σου, και τα ταξιδάκια σου, και τα φλερτάκια σου, αλλά κυρίως επίτευξη υψηλών ερωτικών στόχων! Εσύ του 2ου, φρόντισε στις αρχές του Φθινοπώρου να εκμεταλλευτείς την τύχη σου και να αλλάξεις ό,τι δεν σου αρέσει! Πίστεψε με, είναι πανεύκολο! Εσύ του 3ου, θα περάσεις πιο υπέροχα από ποτέ! Αλλάζεις τα πάντα, βελτιώνεις στο έπακρο την ερωτική σου ζωή, κάνεις νέα σχέση ή ανανεώνεις την ήδη υπάρχουσα! Χαμογελάς κάθε μέρα!
Τα «ΜΗ»: 1ο δεκαήμερο, καλός ο έρωτας, αλλά σαν την απότομη πίκρα που θα φέρουν τα επαγγελματικά, δεν έχει! 2ο δεκαήμερο, μην παραπονιέσαι για την στασιμότητα στα ερωτικά σου και κυρίως μην γυρίζεις σε ένα παρελθόν που σε πληγώνει! 3ο δεκαήμερο, δεν υπάρχει «Μη» για σένα! Όλα τέλεια!

 

12ΙΧΘΥΣ: ΕΡΩΤΑΣ & ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2019


Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:
Μπράβο 1ο δεκαήμερο, μπράβο! Ανοίγεις την καρδιά σου και απολαμβάνεις το φετινό Φθινόπωρο, εκπλήρωση επιθυμιών, φλερτ, καλοπέραση, τύχη, θετικές αλλαγές και επίτευξη στόχων! 2ο δεκαήμερο, ετοιμάσου για μηνύματα και συναντήσεις από το ερωτικό παρελθόν, για εύνοια στην συντροφική ζωή, αλλά και μπόλικο διασκεδαστικό φλερτάκι με νέες γνωριμίες! Εσύ του 3ου, πετυχαίνεις παθιασμένες συναντήσεις (ακόμα και με τον… ακριβοθώρητο τον πρώην), βελτιωμένη σεξουαλική ζωή και γλυκιά συντροφικότητα!
Τα «ΜΗ»: 1ο, αν θες όντως να νιώσεις την εύνοια, κουνήσου! Δεν θα έρθει από μόνη της η τύχη στην πόρτα σου! Εσύ του 2ου…, πες μου ένα λόγο που πάλι πιστεύεις σε ψέματα, πάλι έχεις τεράστιες αβάσιμες προσδοκίες, πάλι ξεγελάς και ξεγελιέσαι… Η ερωτική απογοήτευση αναμένεται μεγάλη, γι’αυτό προσγειώσου… 3ο γλυκό μου, αφού όλα καλά, εσύ γιατί είσαι μέσα στην μουρμούρα και την… ξενέρα;

 

 

Προηγούμενο άρθροΦθινόπωρο 2019 & οι Ερωτικές Προβλέψεις των Ζωδίων
Επόμενο άρθροSex Songs και Ζώδια
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.