Καλά οκ… Μετά από ένα Καλοκαίρι βλαμμένο (μεταξύ μας), ακολουθεί το Φθινόπωρο 2018 που τα έχει όλα! Όλα όμως!

Ξεκίνησε ήρεμα και όμορφα 23 του Σεπτέμβρη 2018 με την Φθινοπωρινή ισημερία, συνεχίζει με έναν Οκτώβρη (οκ, και μισό Νοέμβρη) με Ανάδρομη Αφροδίτη και φουλ επανασυνδέσεις, συνεχίζει με την είσοδο του Δία στον Τοξότη (επιτέλους δηλαδή!), με χαρά, αλλαγή φιλοσοφίας και διάθεση ταξιδιάρικη, αλλά και με Ανάδρομο Ερμή που επίσης θα φέρει νέα και μηνύματα από το ερωτικό παρελθόν!

Ισιώνει επίσης ο Ποσειδώνας, δεν είμαστε τόσο στην κοσμάρα μας οι Μεταβλητοί, αλλά έχουμε και τους Παρορμητικούς που δεν τους έφτανε ο Κρόνος (1ο δεκαήμερο), ο Πλούτωνας (2ο δεκαήμερο), αλλά πρέπει να (ξανά)αντιμετωπίσουν και Ουρανό (3ο δεκαήμερο)

Όοοολα αυτά μέχρι την λήξη του Φθινοπώρου, στις 22 Δεκέμβρη, με το Χειμερινό Ηλιοστάσιο!

Γι’αυτό αγάπες μου πριν αρχίσουμε τα ερωτικά μας «Πρέπει» και «Μη» του Φθινοπώρου, ενός λεπτού σιγή παρακαλώ για τα Παρορμητικούλια μας, που από αντοχές, πάνε καλά τελικά!
Για να δούμε πόσο ερωτικά θα είναι τα… πρωτοβρόχια!

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε όλες τις πικάντικες ερωτικές λεπτομέρειες για το Φθινόπωρο 2018

 

Φθινόπωρο 2018: Ερωτικές Προβλέψεις Κριού

Φθινόπωρο 2018: Ερωτικές Προβλέψεις Ταύρου

 

Φθινόπωρο 2018: Ερωτικές Προβλέψεις Διδύμου

 

Φθινόπωρο 2018: Ερωτικές Προβλέψεις Καρκίνου

 

Φθινόπωρο 2018: Ερωτικές Προβλέψεις Λέοντα

 

Φθινόπωρο 2018: Ερωτικές Προβλέψεις Παρθένου

 

Φθινόπωρο 2018: Ερωτικές Προβλέψεις Ζυγού

 

Φθινόπωρο 2018: Ερωτικές Προβλέψεις Σκορπιού

 

Φθινόπωρο 2018: Ερωτικές Προβλέψεις Τοξότη

 

Φθινόπωρο 2018: Ερωτικές Προβλέψεις Αιγόκερω

 

Φθινόπωρο 2018: Ερωτικές Προβλέψεις Υδροχόου

 

Φθινόπωρο 2018: Ερωτικές Προβλέψεις Ιχθύ

 

 

Προηγούμενο άρθροΕρμής στον Σκορπιό & Νέα Σελήνη στον Ζυγό: Ο έρωτας έως 30/10/18
Επόμενο άρθροΜία Αστρολογική Ματιά για την Αλίκη Βουγιουκλάκη
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.