Τα «Πρέπει» σήμερα: Αποφάσεις και Λύσεις μωρό μου Ταύρε, Καρκίνε, Παρθένε, Σκορπιέ, Αιγόκερε και Ιχθύ του 1ου! Εξάγωνο Ερμή στο Σκορπιό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω και… πρέπει να πάρεις σωστές αποφάσεις, να σκεφτείς σοφά και ώριμα, να προγραμματίσεις τις κινήσεις σου και να οργανώσεις τον χρόνο σου! Ξέρεις γιατί; Για να πετύχεις στόχους, να δεις τα πράγματα όπως πρέπει και ρεαλιστικά, να κάνεις νέα ουσιαστικά ξεκινήματα και τα αποτελέσματα τα θετικά, να έρθουν για να μείνουν! Εσείς οι Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόου του 1ου, είστε στο πνεύμα της Παρασκευής! Με new entry Σελήνη στον Τοξότη, έχει κέφια, χαρά και αναμένεις την… καλοπέραση! Έτσι, έτσι!

Τα «Μη» σήμερα: Ε Ταύρε, Λέοντα, Σκορπιέ και Υδροχόε του 1ου και του 2ου, το Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα και η Αντίθεση Ανάδρομης Αφροδίτης-Άρη ακόμα επηρεάζει ακόμα τον εγωισμό σου, το πείσμα, τα νεύρα σου και την ισχυρογνωμοσύνη σου! Πιέσεις, εκρήξεις, κακίες και ύπουλες συμπεριφορές προς και από σένα! Η δύναμη και η εξουσία χρυσό μου κερδίζεται, δεν απαιτείται! Όσο για τις ερωτικές σου επιλογές; Βρωμάνε… λάθος!

Ερωτικοτυχεροί της Ημέρας με σειρά προτεραιότητας

1. Καρκίνος
2. Ιχθύς
3. Παρθένος
4. Αιγόκερως
5. Δίδυμος
6. Τοξότης
7. Ζυγός
8. Κριός
9. Σκορπιός
10. Ταύρος
11. Λέων
12. Υδροχόος

Το Τραγούδι της Ημέρας

Προηγούμενο άρθροΜία Αστρολογική Ματιά για την Αλίκη Βουγιουκλάκη
Επόμενο άρθροΕβδομαδιαίο Ερωτοσκόπιο από 15 έως 21 Οκτωβρίου 2018
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.