Τα «Πρέπει» του Σαββατοκύριακου: Ερμής Τρίγωνο με Πλούτωνα και Εξάγωνο με Δία; Σοβαρά τώρα; Τσέκαρε ΣΚ για πάρτη σου Ταύρε, Σκορπιέ, Καρκίνε, Αιγόκερε, Παρθένε ή Ιχθύ του 2ου: Αισιοδοξία, χαρά, καλή διάθεση, χαρούμενα μηνύματα, νέα και συναντήσεις με εποικοδομητικό αποτέλεσμα που οδηγεί σε σωστές και θετικές αποφάσεις! Μίλα και βγες από το σπίτι λοιπόν! Δεν θα το μετανιώσεις!

Τα «Μη» του Σαββατοκύριακου: Δίδυμε, Παρθένε, Τοξότη και Ιχθύ του 2ου , πολλά τα συναισθηματικά σου ξεσπάσματα και χαλάς το ΣΚ σου… Για να μην μιλήσω με το Τετράγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα, το Σαββατόβραδο που θα σε βάλει σε μπελάδες, λόγω μεγάλων προσδοκιών… Α, και εσύ Ταύρε, Λέοντα, Σκορπιέ και Υδροχόε του 1ου το νου σου σε βιασύνες στις επαφές και μετακινήσεις. Πλησιάζει Τετράγωνο Άρη-Ουρανού (again) γαρ…

Ερωτικοτυχεροί Σαββατοκύριακου με σειρά προτεραιότητας

1. Καρκίνος
2. Αιγόκερως
3. Παρθένος
4. Ιχθύς
5. Σκορπιός
6. Ταύρος
7. Ζυγός
8. Κριός
9. Τοξότης
10. Δίδυμος
11. Λέων
12. Υδροχόος


Το Τραγούδι του ΣΚ

Προηγούμενο άρθροΕβδομαδιαίο Ερωτοσκόπιο από 17 έως 23 Σεπτεμβρίου 2018
Επόμενο άρθροΤετράγωνο Άρη-Ουρανού Ημερήσιο Ερωτοσκόπιο 19/9/18
Ανδριάννα Σαρρή
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.