Τα «Πρέπει» του ΣΚ: Φίλε Ταύρε, Σκορπιέ, Καρκίνε, Αιγόκερε, Παρθένε και Ιχθύ του 2ου, ετοιμάσου! Αυτό το ΣΚ, ανοίγεται μπροστά σου μία εποχή γεμάτη ευκαιρίες, χαρά και δυνατότητες, να καταφέρεις να πετύχεις ότι γουστάρεις! Τι θες από αυτό το Σαββατοκύριακο, μέχρι και τέλος του μήνα; Ερωτική εύνοια; Ανανέωση; Τύχη; Νέα πράγματα; Ναι, θα τα έχεις! Χαμογέλα, ένα νέο Φεγγάρι γεννιέται στην Παρθένο, μωρό μου, για πάρτη σου! Αλλά και εσύ Ταύρε, Σκορπιέ, Καρκίνε, Αιγόκερε, Παρθένε και Ιχθύ του 1ου, από αυτήν την Κυριακή που η Αφροδιτούλα γίνεται σέξι από το Ζώδιο του Σκορπιού, απολαμβάνεις άπλετη εύνοια και τύχη σε Έρωτα αλλά και Χρήμα!

Τα «Μη» του ΣΚ:
Άντε πάλι Κριέ, Καρκίνε, Ζυγέ και Αιγόκερε του 3ουΚαυγάδες, ερωτικά λάθη, παρορμητικές γκάφες στον έρωτα και εντάσεις από το πουθενά, σου χαλάνε το ΣΚ με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ανάδρομου Άρη! Μήπως να ηρεμήσεις λιγουλάκι;; Λέω εγώ τώρα…

Ερωτικοτυχεροί Σαββατοκύριακου με σειρά προτεραιότητας

1. Σκορπιός
2. Ταύρος
3. Παρθένος
4. Ιχθύς
5. Λέων
6. Υδροχόος
7. Καρκίνος
8. Αιγόκερως
9. Δίδυμος
10. Τοξότης
11. Ζυγός
12. Κριός

Το Τραγούδι του ΣΚ

Προηγούμενο άρθροΗμερήσιο Ερωτοσκόπιο Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018
Επόμενο άρθροΕβδομαδιαίο Ερωτοσκόπιο από 10 έως 16 Σεπτεμβρίου 2018
Ανδριάννα Σαρρή
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.