1ο δεκαήμερο: Σεξ με πρώην, υπόσχεται ο Ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό! Αν θες κάτι νέο στην ζωή σου, η Αφροδίτη απέναντι σου, θα σου φέρει μία πολλά υποσχόμενη γνωριμία! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις πάθος και συντροφικότητα με το άλλο σου μισό! Μακριά από ζήλιες και απαιτητικότητα!

2ο δεκαήμερο: Η Αφροδίτη στην Παρθένο, μπορεί να κοντράρεται με Άρη και να φέρνει καυγάδες, ωστόσο υπόσχεται και πολλές κατακτήσεις, εκπλήξεις, κεραυνοβόλους έρωτες και συντροφικότητα! Προσοχή μόνο στην Πανσέληνο απέναντι σου, διότι θα προκαλέσει προβλήματα στην συντροφική σου ζωή!

3ο δεκαήμερο: Η επανασύνδεση είναι απίστευτα πιθανή, τώρα με τον Ανάδρομο Ερμή απέναντί σου! Στις αρχές του μήνα η Αφροδίτη, σου προσφέρει ομορφιά, ενώ στα τέλη του μήνα, η Αφροδίτη θα σου φέρει νέα σχέση και συντροφικότητα! Ο Ποσειδώνας ωστόσο, καραδοκεί και προκαλεί απογοητεύσεις, απομυθοποιήσεις και προδοσίες στον συντροφικό τομέα!

Προηγούμενο άρθροΕβδομαδιαίο Ερωτοσκόπιο Ζωδίων από 1 έως 7 Αυγούστου 2022
Επόμενο άρθροΕρωτικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2022 για τον Υδροχόο!
Ανδριάννα Σαρρή
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.