1ο δεκαήμερο: Ο μήνας αυτός, προσφέρει ερωτική τύχη, καλοπέραση, ερωτικές επικοινωνίες, όμορφες εμπειρίες και γνωριμίες! Προσοχή μόνο, γύρω στις 17 του Σεπτέμβρη, όποτε πέρα από τα επαγγελματικά ή οικογενειακά προβλήματα, θα υπάρξουν και μεγάλες δυσκολίες στην αισθηματική ζωή!


2ο δεκαήμερο: Ένας παθιασμένος και βαθιά συναισθηματικός μήνας είναι εδώ! Σπας τα ταμπού σου στην σεξουαλική ζωή, γοητεύεις το άτομο της καρδιάς σου και κινείς εσύ τα νήματα στην ερωτική σου ζωή! Προσοχή μόνο, γύρω στις 23 του μήνα, αφού έρχονται ανατροπές και ρήξεις, σε έρωτα, επάγγελμα και οικογένεια!

3ο δεκαήμερο: Ανεμελιά, αλλά και πάθος, θα απολαύσεις αυτόν τον μήνα στα αισθηματικά σου! Θα πετύχεις στόχους, θα έχεις επιτυχίες, θα καλοπεράσεις και θα νιώσεις πιο επιθυμητός από ποτέ! Στα τέλη μάλιστα του μήνα, θα έχεις και μία επιστροφή από το ερωτικό παρελθόν! Ωστόσο, καθ’όλη την διάρκεια του Σεπτέμβρη, πες όχι σε ζήλιες, τοξικότητα και πείσματα!

Προηγούμενο άρθροΕρωτικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2021 για τον Ιχθύ
Επόμενο άρθροΕρωτικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2021 για τον Αιγόκερω
Ανδριάννα Σαρρή
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.