1ο δεκαήμερο: Η Αφροδίτη στον Ζυγό, σου υπόσχεται χαρά από έρωτα ανεκπλήρωτο ή παρελθοντικό! Η Μερική Ηλιακή έκλειψη στο Ζώδιο σου, θα φέρει καταλυτικές αλλαγές και ισχυρές ρήξεις! Η καλύτερη ωστόσο περίοδος, είναι στα τέλη του μήνα, με την Αφροδίτη στο δικό σου Ζώδιο, αφού προσφέρει ερωτική εύνοια και μόνο επιτυχίες. Το μόνο που πρέπει να αποφύγεις αυτόν τον μήνα, είναι η τάση σου να μπλέκεσαι σε απαγορευμένους έρωτες!  

2ο δεκαήμερο:
Ρομαντισμός, συναίσθημα, τρυφερές στιγμές, βαθιά ικανοποίηση και επιτυχία σε απωθημένους και παλαιούς έρωτες, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του μήνα, χάρη στην Αφροδίτη στον Ζυγό!

3ο δεκαήμερο:
Προσπάθησε αυτόν τον μήνα, να μην παρασύρεσαι σε έρωτες παράνομους, που ενδεχομένως να σε πληγώσουν και να σε εκθέσουν! Αντ’αυτού, απόλαυσε ρομαντικές και παθιασμένες στιγμές, χωρίς όμως να παρασύρεσαι σε λάθος, τοξικά πάθη!

Προηγούμενο άρθροΕρωτικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2022 για τον Τοξότη!
Επόμενο άρθροΕρωτικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2022 για τον Ζυγό!
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.