1ο δεκαήμερο: Οι αρχές του μήνα, υπόσχονται συναίσθημα, ρομαντισμό και τρυφερές στιγμές. Ωστόσο, μείνε μακριά από το ερωτικό σου παρελθόν, διότι κάνεις αρκετά λάθη και τελικά απογοητεύεσαι! Στα τέλη του μήνα ανταμείβεσαι, αφού η Αφροδίτη στον Σκορπιό σε κάνει απόλυτα τυχερό στον έρωτα και σε γεμίζει χαρές και επιτυχίες! Επιπλέον, Η Μερική Ηλιακή έκλειψη στο Ζώδιο του Σκορπιού, σε προειδοποιεί να μείνεις μακριά από συμπεριφορές έπαρσης!

2ο δεκαήμερο:
Ιδανικός μήνας για σταθεροποίηση των ερωτικών σου, αλλά και επαφές με το ερωτικό σου παρελθόν! Ωστόσο, η Πανσέληνος στον Κριό, πέρα από προβλήματα καριέρας, θα φέρει και πολλές ρήξεις και δυσκολίες και στον ερωτικό τομέα!

3ο δεκαήμερο:
Ο Πλούτωνας και οι όψεις του, θα φέρει πολλά προβλήματα σε οικογένεια, καριέρα, αλλά και έρωτα! Τοξικές σχέσεις, παιχνίδια εξουσίας και εκρήξεις ζήλιας, είναι μέσα στο πρόγραμμα. Επιπλέον, μείνε μακριά από παράνομους και παρελθοντικούς έρωτες, γιατί θα απογοητευτείς! Στα καλά νέα του μήνα, είναι οι ρομαντικές, μα και οι παθιασμένες στιγμές!

Προηγούμενο άρθροΕρωτικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2022 για τον Λέοντα!
Επόμενο άρθροΕρωτικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2022 για τον Δίδυμο!
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.