1ο δεκαήμερο: Το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα, μπορεί να μην φέρει πολλές ερωτικές εξελίξεις, ωστόσο σίγουρα είναι η ιδανική περίοδος, για να ανανεωθείς εμφανισιακά και να γοητεύσεις! Το δεύτερο μισό του Οκτώβρη, υπόσχεται ερωτικές χαρές, κατακτήσεις, φλερτ και πολλές στιγμές πάθους και ρομαντισμού! Προσοχή μόνο στην τάση σου για έπαρση και ψυχρότητα!

2ο δεκαήμερο: Ο μήνας αυτός θα σου δώσει την ευκαιρία να ασχοληθείς με θέματα ή και πρόσωπα του παρελθόντος! Πολύ πιθανόν να γίνει η προσπάθεια μίας επανασύνδεσης ή αν είσαι ήδη δεσμευμένος, να βρεις με το ταίρι σου λύσεις, για προβλήματα που προϋπήρχαν! Επιπλέον, ορισμένοι ίσως μιλήσουν για το ενδεχόμενο της συγκατοίκησης! Προσοχή μόνο στην τάση σου για γκρίνια, αλλά και άσχημα ξεσπάσματα, ιδίως στις αρχές του μήνα! 

3ο δεκαήμερο: Η πρώτη εβδομάδα του Οκτώβρη, είναι απόλυτα ερωτική και θα σου δώσει πολλές ευκαιρίες να πετύχεις αυτό που θες στον έρωτα! Δυστυχώς, το υπόλοιπο του μήνα, αναμένεται αρκετά δύσκολο. Τοξικές σχέσεις, ζήλια, ερωτικά πισωγυρίσματα που πληγώνουν, καυγάδες και ρήξεις. Επιπλέον, το όλο κλίμα επιβαρύνεται από επαγγελματικά και οικογενειακά προβλήματα!

Προηγούμενο άρθροΕρωτικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2021 για τον Λέοντα
Επόμενο άρθροΕρωτικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2021 για τον Δίδυμο
Ανδριάννα Σαρρή
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.