1ο δεκαήμερο:
Ερωτική τύχη, καλοπέραση, επιτυχίες, αλλά και συντροφικότητα σου προσφέρει ο Νοέμβρης! Ωστόσο, μία μεγάλη κρίση θα έρθει στην αισθηματική σου ζωή το πρώτο μισό του μήνα και εσύ οφείλεις να είσαι προετοιμασμένος, αλλά και ψύχραιμος! Οι τελευταίες ημέρα, υπόσχονται παθιασμένες στιγμές αλλά εκπλήρωση επιθυμιών!

2ο δεκαήμερο: Φλερτ, γνωριμίες, νέες σχέσεις και ευχάριστε εκπλήξεις, φέρνει ο Νοέμβριος για εσένα! Ωστόσο, δεν θα λείψουν και οι ρήξεις, οι εντάσεις και οι δυσάρεστες ανατροπές στον έρωτα, γι’αυτό να είναι προετοιμασμένος!

3ο δεκαήμερο: Ο μήνας ξεκινά με πάθος και σεξουαλικότητα! Συνεχίζει με συντροφικότητα, έναρξη νέας σχέσης ή βελτίωση της ήδη υπάρχουσας. Δυστυχώς, η Έκλειψη πλήττει την προσωπική σου ζωή και παρά την εύνοια, θα αναγκαστείς να αντιμετωπίσεις και καταλυτικές, δυσάρεστες αλλαγές, όπως και αρνητικές συνέπειες, λόγω κάποιων δικών σου λαθών!

Προηγούμενο άρθροΕρωτικές προβλέψεις Νοεμβρίου 2021 για τον Κριό!
Επόμενο άρθροΕρωτικές προβλέψεις Νοεμβρίου 2021 για τον Δίδυμο!
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.