1ο δεκαήμερο: Ο μήνας ξεκινά με όλα τα φώτα πάνω σου! Ερωτική τύχη, εύνοια και μόνο θετικές εξελίξεις στα αισθηματικά σου θα έχεις και μάλιστα στα ξαφνικά! Συνεχίζει με ανάκτηση αυτοεκτίμησης και αισθησιακές στιγμές, με το άτομο της καρδιάς σου! Προσοχή μόνο προς τα τέλη του μήνα, διότι η Πανσέληνος θα φέρει εντάσεις λόγω ζήλιας και τοξικά ερωτικά παιχνίδια εξουσίας!

2ο δεκαήμερο: Ερωτικές θετικές εξελίξεις, ομορφιά, νέα ξεκινήματα στον έρωτα, χαρές και επιτυχίες! Όλα αυτά για το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μάρτη. Ύστερα έρχονται αποκαλύψεις που πληγώνουν, όπως και λίγη μουρμούρα και γκρίνια στον οικογενειακό, αλλά και στον ερωτικό τομέα. Οι τελευταίες ημέρες του μήνα, υπόσχονται αισθησιακές στιγμές και αίσθηση σταθερότητας στην αισθηματική ζωή!

3ο δεκαήμερο: Είσαι ο πρωταγωνιστής του Μάρτη σαφέστατα! Ένας μήνας που ανοίγει μπροστά σου, έναν δρόμο γεμάτο τύχη, συναίσθημα, πάθος, ρομαντισμό, ευκαιρίες, έρωτα και επιτυχίες! Ωστόσο, ο Ποσειδώνας στο δικό σου πλέον δεκαήμερο, βάζει τρικλοποδιές, σε όλη αυτήν την εύνοια, φέρνοντας ερωτικές εξιδανικεύσεις, απογοητεύσεις και απομυθοποιήσεις! Τα ψέματα, είτε τα λες, είτε τα πιστεύεις, θα έχουν αρνητικό αποτέλεσμα για σένα!

Προηγούμενο άρθροΕρωτικές προβλέψεις Μαρτίου 2021 για τον Υδροχόο!
Επόμενο άρθροΜάρτιος 2021 και Έρωτας: Μηνιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια
Ανδριάννα Σαρρή
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here