1ο δεκαήμερο: Με χαρούμενες ερωτικές επικοινωνίες και στόχους που πετυχαίνουν στον έρωτα, ξεκινά ο Μάιος! Τα μέσα του μήνα, επικεντρώνεσαι σε εργασιακά θέματα. Το τελευταίο δεκαήμερο του Μάη, απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή, στον τρόπο που επικοινωνείς. Επικοινωνιακά λάθη, ενδεχομένως να επιφέρουν συνέπειες!

2ο δεκαήμερο: Στις αρχές του μήνα, ενδεχομένως να υπάρχουν ρήξεις, που αφορούν τοξικές σχέσεις, παιχνίδια εξουσίας και ζήλια! Τα μέσα του μήνα, θα φέρουν εντάσεις σε καριέρα, οικογένεια και έρωτα, οι οποίες θα ξεπεραστούν σχετικά γρήγορα. Τα τέλη του μήνα πάντως, θα σε ανταμείψουν! Φλερτ, ευχάριστα νέα, προτάσεις, βελτίωση της σχέσης σου ή έναρξη νέας σχέσης, είναι πολύ πιθανά!

3ο δεκαήμερο: Το πρώτο μισό του μήνα, υπόσχεται πάθος, καυτές στιγμές, έντονο συναίσθημα και γοητεία! Όλα αυτά θα τα απολαύσεις, μόνο αν αποφύγεις εγωισμό και υπερβολική ζήλια! Το δεύτερο μισό του μήνα, φέρνει ερωτικές επικοινωνίες, επιστροφές από το ερωτικό παρελθόν, τύχη, επίτευξη στόχων και νέες γνωριμίες. Καλό θα είναι όμως, να μειώσεις την υπεραισιοδοξία σου και να μην ζητάς όλο και περισσότερα!

Προηγούμενο άρθροΕρωτικές προβλέψεις Μαΐου 2021 για τον Σκορπιό!
Επόμενο άρθροΕρωτικές προβλέψεις Μαΐου 2021 για τον Παρθένο!
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.