1ο δεκαήμερο: Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μάη, μπορείς να αναμένεις νέες γνωριμίες, ευχάριστες αλλαγές και επίτευξη ερωτικών στόχων! Επιπλέον, θα διαπιστώσεις πως μπροστά σου ανοίγεται μία περίοδος, απόλυτα παθιασμένη και καυτή! Στο 2ο μισό του μήνα ωστόσο, οφείλεις να περιορίσεις έπαρση και προκλητική συμπεριφορά, απέναντι στις ερωτικές, αλλά και στις φιλικές σου σχέσεις!

2ο δεκαήμερο: Κάπως δύσκολα ξεκινά ο Μάιος, με αρκετά προβλήματα και ρήξεις, όχι μόνο στον έρωτα, αλλά και σε επαγγελματικά ή οικογενειακά ζητήματα! Στα μέσα του μήνα, καταφέρνεις ξαφνικά και κάνεις μία αλλαγή, ιδιαίτερα θετική για τα ερωτικά σου. Για το λόγο αυτό, προσπάθησε να συγκρατήσεις αδικαιολόγητα νεύρα και ξεσπάσματα! Ευτυχώς, οι υπόλοιπες ημέρες του Μάη, αναμένονται ιδιαίτερα χαρούμενες! Μηνύματα, τηλεφωνήματα, ειδήσεις, επίτευξη στόχων, εκπλήξεις, φλερτ, σου δίνουν πολλά χαμόγελα!

3ο δεκαήμερο: Το 1ο μισό του μήνα είναι αφιερωμένο σε καριέρα και οικογένεια. Τα ερωτικά σου ωστόσο, θέλουν προσοχή, αφού η τάση σου για επιπολαιότητα και ανωριμότητα, θα σου φέρουν προβλήματα! Αντιθέτως, οι τελευταίες 15 ημέρες του Μαΐου, είναι απόλυτα θετικές! Αλλαγές, νέα ξεκινήματα, ερωτικές επιστροφές από το παρελθόν, ρομαντισμός, νέες γνωριμίες και εκπλήρωση ονείρων, είναι μέσα στο πρόγραμμα. Το μόνο που ίσως λίγο σε απογοητεύσει, είναι ο φιλικός τομέας! Οι τελευταίες ημέρες, σου επιφυλάσσουν χαρά, από έναν ανεκπλήρωτο έρωτα!

Προηγούμενο άρθροΕρωτικές προβλέψεις Μαΐου 2021 για τον Παρθένο!
Επόμενο άρθροΕρωτικές προβλέψεις Μαΐου 2021 για τον Καρκίνο!
Ανδριάννα Σαρρή
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.