1ο δεκαήμερο: Ένας μήνας γεμάτος φλερτ, γνωριμίες και χαρμόσυνες ερωτικές συνομιλίες! Από τα μέσα του μήνα μάλιστα, θα διαπιστώσεις πως ανοίγεται μπροστά σου, μία περίοδος άκρως συναισθηματική και ρομαντική! Προσοχή μόνο τις τελευταίες 10 ημέρες του Μάη, που θα φέρει λεκτικά λάθη από μέρους σου, αλλά και ένα δυσάρεστο νέο, όσον αφορά τα αισθηματικά σου ζητήματα!

2ο δεκαήμερο: Κάπως ανασφαλή ερωτικά σε βρίσκουν οι αρχές του μήνα, αλλά θα το ξεπεράσεις σχετικά σύντομα! Τα μέσα του μήνα, θα σου φέρουν σίγουρα ξαφνικές συναισθηματικές χαρές και ένα ευχάριστο μήνυμα. Ωστόσο εσύ, είσαι αρκετά νευρικός και οξύθυμος, γεγονός που θα σου προκαλέσει προβλήματα στα αισθηματικά σου! Ευτυχώς, από τα μέσα του Μάη και ύστερα, θα έχεις μόνο χαρές, κυρίως μέσω της επικοινωνιακής οδού και θα καταφέρεις με ευκολία να ξεπεράσεις κάθε πρόβλημα και να κλείσεις παλαιές πληγές!

3ο δεκαήμερο: Το πρώτο μισό του Μαΐου, θα σου φέρει πολλές αισθησιακές στιγμές και ερωτική σιγουριά! Ωστόσο, πρέπει να αποφύγεις υπερβολική κτητικότητα και απαιτητικότητα! Το δεύτερο μισό του μήνα, φέρνει ευχάριστα μηνύματα, φλερτ, γνωριμίες, ακόμα και επικοινωνίες με το ερωτικό σου παρελθόν!

Προηγούμενο άρθροΕρωτικές προβλέψεις Μαΐου 2021 για τον Ταύρο!
Επόμενο άρθροΜάιος 2021 και Έρωτας : Μηνιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.