1ο δεκαήμερο: Ένας υπέροχος μήνας, γεμάτος φλερτ, ευχάριστα ερωτικά μηνύματα και κατακτήσεις για τους ελεύθερους! Οι δεσμευμένοι, θα βρουν λύσεις σε κάθε πρόβλημα της σχέσης τους και επιπλέον, θα απολαύσουν στιγμές πάθους και ρομαντισμού!


2ο δεκαήμερο: Νέες γνωριμίες, ξαφνικές εξομολογήσεις, εκπλήξεις από το ταίρι σου, φλερτ και ευχάριστες συναντήσεις και μετακινήσεις, με ερωτικό χαρακτήρα προσφέρει ο Φλεβάρης! Προσοχή όμως! Μην επιστρέφεις σε ένα ερωτικό παρελθόν, διότι θα σε πληγώσει ξανά και θα σε σοκάρει! Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να αποφύγεις λάθη, γκρίνια, μουρμούρα και νεύρα, διότι θα υπάρξουν ισχυρές ρήξεις!

3ο δεκαήμερο: Ο έρωτας ευνοείται ιδιαίτερα επικοινωνιακά, πράγμα που σημαίνει τρυφερά μηνύματα, γοητευτικές γνωριμίες και όμορφες συνομιλίες/βόλτες/εκδρομές με το άλλο σου μισό! Ωστόσο, στα μέσα του Φλεβάρη, θα υπάρξουν αρκετά προβλήματα και δυσκολίες στον έρωτα, όπως και στους τομείς της καριέρας και της οικογένειας!

Προηγούμενο άρθροΕρωτικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2022 για τον Τοξότη!
Επόμενο άρθροΕρωτικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2022 για τον Ζυγό!
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.