1ο δεκαήμερο: Θα σταθείς γενικά τυχερός τον Δεκέμβρη, είτε θες νέα γνωριμία, είτε θες έναν απωθημένο έρωτα, είτε θες να ανανεώσεις με συναίσθημα και εκπλήξεις ευχάριστες, την ήδη υπάρχουσα σχέση σου. Ωστόσο, οι τελευταίες ημέρες του μήνα, αναμένονται ιδιαίτερα δύσκολες! Η συντροφική ζωή, πλήττεται από καυγάδες, απογοητεύσεις και ισχυρές ρήξεις!


2ο δεκαήμερο: Ο Δεκέμβριος σε συμβουλεύει να πεις ναι στην αλλαγή, το καινούργιο, την ανανέωση, την διαφάνεια και την τόλμη στον έρωτα. Όχι πρέπει να πεις, σε παράνομους έρωτες ή έρωτες τοξικούς που καιρό τώρα σε πληγώνουν. Οι απογοητεύσεις, θα είναι μεγάλες αν είσαι μπλεγμένος σε τέτοιες αγάπες…


3ο δεκαήμερο: Πολλές οι ψυχολογικές μεταπτώσεις, ολόκληρο τον μήνα, καυγάδες, απογοητεύσεις από τον σύντροφο ή από έναν παλιό έρωτα και ρήξεις που πονούν. Ωστόσο ευτυχώς, πολλές φορές αυτός ο μήνας, θα σου δώσει τύχη, ευκαιρίες και συμμάχους, να ξεπεράσεις με ευκολία όποια δυσκολία προκύψει!

Προηγούμενο άρθροΕρωτικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2020 για τον Τοξότη!
Επόμενο άρθροΕρωτικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2020 για τον Υδροχόο!
Ανδριάννα Σαρρή
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.