1ο δεκαήμερο: Η Αφροδίτη στον Λέοντα, θα φέρει θετικές εξελίξεις, με έναν έρωτα ανεκπλήρωτο ή/και παρελθοντικό! Η Νέα Σελήνη στο Ζώδιο σου, θα φέρει άπειρες ευκαιρίες, για νέα ξεκινήματα! Προσοχή μόνο στην κόντρα Ήλιου-Άρη, που θα φέρει εντάσεις, εγωκεντρισμό και σοβαρά λάθη από μέρους σου!


2ο δεκαήμερο:
Αλλαγές και εκπλήξεις στον έρωτα, θα φέρει η Αφροδίτη στον Καρκίνο! Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Λέοντα, θα σου φέρει μία χαρά από έρωτα ανεκπλήρωτο! Πάθος, εξομολογήσεις και κεραυνοβόλοι έρωτες, είναι μέσα στο πρόγραμμα του μήνα! Οι όψεις ωστόσο, που θα σχηματίσουν οι πλανήτες από το Λιοντάρι, σε προειδοποιούν να μείνεις μακριά από ερωτικές παρανομίες, διότι θα εκτεθείς απρόσμενα!


3ο δεκαήμερο:
Ρομαντισμό, τρυφερότητα και γλυκύτητα θα προσφέρει η Αφροδίτη στο Λιοντάρι, όσον αφορά τα ερωτικά σου! Φλερτ και ευχάριστες αλλαγές, σε ανανεώνουν! Ορισμένα προβλήματα με φίλους και μετακινήσεις, ενδεχομένως να σε αποσυντονίσουν! Μείνε μακριά από παρελθοντικούς και απωθημένους έρωτες, διότι θα υπάρξουν απογοητεύσεις! Επίσης, μακριά από ερωτικές εξιδανικεύσεις, λόγω του Ποσειδώνα!

Προηγούμενο άρθροΕρωτικές προβλέψεις Αυγούστου 2022 για τον Ζυγό!
Επόμενο άρθροΕρωτικές προβλέψεις Αυγούστου 2022 για τον Λέοντα!
Ανδριάννα Σαρρή
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.