1ο δεκαήμερο: Ένας μήνας υπέροχος! Πάθος, γοητεία, σεξουαλικότητα, νέες γνωριμίες, φλερτ, επίτευξη υψηλών ερωτικών στόχων, χαρούμενες εξελίξεις και ευχάριστες μετακινήσεις, λόγω της Αφροδίτης στον Λέοντα και της Νέας Σελήνης στην Παρθένο! Απόλαυσε το!


2ο δεκαήμερο:
Συντροφικότητα, νέα σχέση, βελτίωση σχέσης, παθιασμένες στιγμές, φλερτ, ερωτικές επιτυχίες, θαυμαστές, επίτευξη στόχων, νέες γνωριμίες, κεραυνοβόλοι έρωτες και απρόσμενα χαρμόσυνα γεγονότα! Προσοχή μόνο, στην τάση σου για ζήλια, κτητικότητα και παιχνίδια εξουσίας, κυρίως στα μέσα του μήνα, λόγω της Πανσελήνου! 


3ο δεκαήμερο:
Ένας ρομαντικός, αλλά και απόλυτα παθιασμένος μήνας, είναι εδώ! Θα περάσεις σίγουρα υπέροχα, αν περιορίσεις την τάση σου για κόντρες, λανθασμένες ερωτικές επιλογές, ζήλια και παιχνίδια εξουσίας, λόγω των όψεων που σχηματίζει ο Πλούτωνας! Φλερτ, κατακτήσεις και νέα ξεκινήματα, είναι μέσα στο πρόγραμμα!

Προηγούμενο άρθροΕρωτικές προβλέψεις Αυγούστου 2022 για τον Υδροχόο!
Επόμενο άρθροΕρωτικές προβλέψεις Αυγούστου 2022 για τον Τοξότη!
Ανδριάννα Σαρρή
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.