1ο δεκαήμερο: Με ευχάριστες ερωτικές επικοινωνίες και μπόλικη ερωτική τύχη ξεκινά ο Απρίλιος! Ωστόσο, η συνέχεια του, αναμένεται μάλλον απογοητευτική. Το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται στον επαγγελματικό τομέα και δεν βάζεις σε δεύτερη μοίρα τον έρωτα. Προς τα τέλη του μήνα μάλιστα, πέρα από επαγγελματικές και οικογενειακές δυσκολίες, θα υπάρξει και αρκετή γκρίνια, ξεσπάσματα και ρήξεις στην ερωτική ζωή! Ό,τι κι αν γίνει, μείνε μακριά από έρωτες του παρελθόντος!

2ο δεκαήμερο: Το πρώτο μισό του Απρίλη, είναι απίστευτα τυχερό για τα ερωτικά σου! Μόνο χαρούμενες εξελίξεις θα έχεις, εύνοια, αισιοδοξία, φλερτ, νέες γνωριμίες, αλλαγές που χαροποιούν, όπως και πολλά μηνύματα και τηλεφωνήματα, που προσφέρουν χαμόγελα! Το υπόλοιπο όμως μισό του μήνα, θα επικεντρώσει το ενδιαφέρον σου στην καριέρα και την οικογένεια. Ουσιαστικά, εκείνη την περίοδο, δεν θα υπάρξουν σημαντικές ερωτικές εξελίξεις, πέρα από κάποιες ισχυρές ρήξεις, τις τελευταίες ημέρες του μήνα!

3ο δεκαήμερο: Παθιασμένα αρχίζει ο Απρίλιος, προσφέροντας σου καυτές στιγμές, με το άτομο που ποθείς! Η συνέχεια του, υπόσχεται ερωτική τύχη, επίτευξη ερωτικών στόχων, χαρούμενες εξελίξεις και χαρμόσυνες ερωτικές επικοινωνίες! Φρόντισε μόνο, σε αυτές τις επικοινωνίες, να αποφύγεις λάθη και έπαρση!

Προηγούμενο άρθροΕρωτικές προβλέψεις Απριλίου 2021 για τον Καρκίνο!
Επόμενο άρθροΕρωτικές προβλέψεις Απριλίου 2021 για τον Παρθένο!
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here