1ο δεκαήμερο: Στις αρχές του μήνα, το φλερτ καλά κρατεί, όπως και οι νέες γνωριμίες για τους ελεύθερους! Οι δεσμευμένοι μέσω της επικοινωνιακής οδού, θα ξεπεράσουν παλαιά προβλήματα και θα βρουν λύσεις! Τα μέσα του μήνα, θα φέρουν ερωτική σταθερότητα και αισθησιακές στιγμές! Προσοχή μόνο στα τέλη του Απρίλη, αφού πολύ πιθανόν να υπάρξουν ρήξεις, λόγω ερωτικών παιχνιδιών εξουσίας και ζήλιας!

2ο δεκαήμερο: Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απρίλη, αναμένεται απόλυτα θετικό για τα ερωτικά σου! Ομορφιά, ερωτικές επιτυχίες, πάθος, συναίσθημα, νέα ξεκινήματα, φλερτ και μόνο χαρούμενες εξελίξεις! Το υπόλοιπο του μήνα, θα εστιάσει την προσοχή σου στον σεξουαλικό τομέα, αλλά και στην σταθεροποίηση της αισθηματικής σου ζωής! Προσοχή, την τελευταία εβδομάδα, σε τσακωμούς που έχουν να κάνουν με πείσμα και κτητικότητα!

3ο δεκαήμερο: Στις αρχές του μήνα, μία αποκάλυψη που αφορά τα ερωτικά σου, θα σου δώσει μεγάλη χαρά! Τα μέσα και τα τέλη του Απρίλη, αναμένονται απόλυτα ερωτικά, με πολλές θετικές ερωτικές εξελίξεις και επιτυχίες. Ωστόσο, θα χρειαστεί να απεμπλακείς, ακόμα και με επίπονο τρόπο, από σχέσεις τοξικές, που βασίζονται μόνο στο πάθος!

Προηγούμενο άρθροΤαρώ Lenormand: Μηνιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων Απριλίου 2021
Επόμενο άρθροΕρωτικές προβλέψεις Απριλίου 2021 για τον Ταύρο!
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.