1ο δεκαήμερο: Καλωσορίζεις τον Απρίλιο με ομορφιά, αυτοεκτίμηση, αλλά και με αισθησιακές στιγμές με το άτομο της καρδιάς σου! Από τα μέσα του μήνα και ύστερα, χορτάινεις φλερτ, ερωτικά μηνύματα, γνωριμίες και τηλεφωνήματα! Επιπλέον, βρίσκεις λύσεις σε πολλά προβλήματα, μέσω της συζήτησης! Προσοχή μόνο στα τέλη του μήνα, αφού λεκτικά λάθη που κάνεις, μπορεί να έχουν αρνητικές συνέπειες!

2ο δεκαήμερο: Το πρώτο μισό του Απρίλη, υπόσχεται ερωτική σταθερότητα, πάθος και συναισθηματική αφοσίωση, από το άτομο της καρδιάς σου! Το δεύτερο μισό, θα φέρει μπόλικο φλερτ, νέες γνωριμίες, αλλά και πολλές θετικές εξελίξεις στην σχέση τους, για όσους είναι δεσμευμένοι! Ωστόσο, σε όποια προσωπική κατάσταση κι αν βρίσκεσαι, προσπάθησε να μην παρασυρθείς σε επικοινωνιακά λάθη, προς το τέλος του μήνα!

3ο δεκαήμερο: Με παθιασμένα και καυτά μηνύματα ξεκινά ο μήνας! Το υπόλοιπο του Απρίλη, υπόσχεται ομορφιά, ερωτική σιγουριά και πολλές αισθησιακές στιγμές, με το άτομο του πόθου σου! Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις ολόκληρο τον Απρίλιο, είναι η τάση σου για ζήλια, κτητικότητα και ξεροκεφαλιά! Επιπλέον, προσπάθησε να μην πετάς στα σύννεφα, να μην έχεις απατηλές ελπίδες, να μην ασχοληθείς με το ερωτικό παρελθόν, να αποφύγεις ανούσια ξεσπάσματα και γκρίνα, ώστε να αποφύγεις, σοβαρές απογοητεύσεις!

Προηγούμενο άρθροΕρωτικές προβλέψεις Απριλίου 2021 για τον Υδροχόο!
Επόμενο άρθροΑπρίλιος 2021 και Έρωτας: Μηνιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.