Άρης Εξάγωνο με Ποσειδώνα: Κατάκτηση Ονείρων

 

Άρης Αιγοκερίσιος Εξάγωνο με Ποσειδώνα στους Ιχθύες!
Αυτά είναι! Πραγματοποίηση φιλοδοξιών και προσγειωμένων ονείρων και ένας ρεαλιστικός ρομαντισμός που όλοι χρειαζόμεστε!
Επιτέλους αγαπημένοι μου πλανήτες, κινητοποιήστε με να κυνηγήσω και να κατακτήσω τα όνειρα μου, να εκπληρώσω βαθιές επιθυμίες, να συνειδητοποιήσω συναισθήματα!
Ένα ΣΚ με λέξεις όπως δυναμικότητα, διαίσθηση, φαντασία, διορατικότητα, δημιουργικότητα, ισχυρή θέληση!
Δυναμισμός και Ρομαντισμός συνεργάζονται για… πάρτη μας!

Θέλετε κι άλλο;

Εξάγωνο Δία με Πλούτωνα: Τύχη και Αφθονία


Ο Δίας στον Σκορπιό και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερο, Τριγωνιάζουν.
Εδώ είναι τα καλύτερα!
Σημαντικές ευκαιρίες βελτιώνουν και εμάς αλλά και την καθημερινότητα μας!
Το πορτοφόλι γεμίζει και το πάθος είναι πιο άφθονο και δυνατό από ποτέ!
Αποφασισμένοι και ικανοί για αντίσταση στην στασιμότητα και την αδράνεια!
Ξεκινάμε από το μηδέν και η αναγέννηση είναι εδώ!
Η πρόοδος, η ανάπτυξη, η επίτευξη στόχων και η εκμετάλλευση των νέων δρόμων δεν έχουν όρια, δεν έχουν stop, δεν έχουν τέλος!
Ναι! Δίνω τέλος σε μικροπράγματα που με ταλαιπωρούν!
Βάζω μεγαλύτερους και ουσιαστικότερους στόχους! Τους πετυχαίνω!
Γελάω πια με τις επιφανειακές αξίες και τις ηθικολογίες… Έχω πια νέες βαθύτερες αξίες και ισχυρό ήθος! Έχω τύχη και η τύχη εμένα!
Τρίπτυχο τύχης, πάθους και χρήματος! Αγαπάμε!!!

Οι ευνοημένοι του Σαββατοκύριακου, είναι σίγουρα τα Ζώδια της Γης και του Νερού, του 2ου αλλά και του 3ου δεκαημέρου!

Ωστόσο, η τύχη και η εύνοια, θα αγγίξει και τον Κριό, που με γεμάτο πορτοφόλι θα απολαύσει ερωτικές καυτές στιγμές αλλά και επαγγελματική επιτυχία!

Είναι και ο Δίδυμος, που θα ομορφύνει επικίνδυνα και θα «σκοτώνει» με την γοητεία και την σεξουαλικότητα που θα αποπνέει, ακόμα και μέσα στο χώρο εργασίας του.

Για Ταύρους και Σκορπιούς, ότι και να πω είναι λίγο… Όλοι οι τομείς της ζωής τους ανέλπιστα βελτιώνονται. Ιδίως όμως ο Έρωτας και το Χρήμα, φωτίζονται όσο ποτέ!

Καρκίνοι και Αιγόκεροι, βάζουν στόχους υψηλούς και τους πετυχαίνουν! Ειδικά στον Έρωτα κατακτούν με μία τους λέξη αυτό που θέλουν! Αυτό που βαθιά επιθυμούν!

Τα Λιοντάρια, διαπρέπουν επαγγελματικά αλλά απολαμβάνουν και την επίτευξη μίας επανασύνδεσης που τόσο καιρό περίμεναν!

Επανασύνδεση ευνοείται και για τους Ζυγούς τώρα! Αλλά η χαρά δεν μένει μόνο εκεί! Εισβάλλει και στην οικογένεια αλλά και στην δουλειά!

Οι Παρθένοι βάζουν φρένο στα «πρέπει» τους! Απολαμβάνουν τον Έρωτα έτσι ακριβώς όπως πρέπει! Με πάθος, ρομαντισμό και λάμψη! Εδώ μιλάμε για την απόλυτη καλοπέραση!

Αν θες όμως κάτι πιο βαθύ…, πραγματική ευτυχία δηλαδή, δες έναν Τοξότη. Ναι, το κρατάει μέσα του, δεν το εκφράζει αλλά κάτι θα συμβεί τώρα που θα του δώσει την απόλυτα συναισθηματική και ψυχική ηρεμία, αλλά και την σιγουριά που χρειαζόταν!

Ιχθύς και Υδροχόοι βάζουν στόχους υψηλούς, ανοίγουν ορίζοντες, ανοίγουν το μυαλό τους και πρώτη φορά ονειρεύονται…, κατακτώντας τα όνειρα τους!

Ποιες είναι οι ερωτικές εξελίξεις που θα έχεις τον μήνα αυτόν;
Θες λεπτομερή ερωτική ανάλυση και πρόβλεψη;

Για την προσωπική σου πρόβλεψη μίλησε απευθείας με την Ανδριάννα Σαρρή!

Στείλε ΑΝ4 στο 54754 ή κάλεσε στο 14994.
Για ακόμα πιο οικονομική αστρολογική πρόβλεψη δες εδώ <<

 

 

Προηγούμενο άρθροΕβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων 9 έως 15 Απριλίου 2018
Επόμενο άρθροΕβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων 16 έως 22 Απριλίου 2018
Ανδριάννα Σαρρή
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here