1ο δεκαήμερο: Δεν μπορείς να έχεις κανένα παράπονο από τον Δεκέμβριο! Σεξουαλικότητα, μεγάλα πάθη, νέες γνωριμίες, χαρούμενες στιγμές, επικοινωνιακή τύχη, εκπλήρωση ερωτικών επιθυμιών και στόχων! Το μόνο ίσως που πρέπει να προσέξεις, είναι η τάση σου για ζήλια και κτητικότητα!

2ο δεκαήμερο: Οι αρχές του μήνα, μάλλον σε στεναχωρούν, αφού πέρα από τις οικονομικές πιέσεις, θα υπάρξουν και εντάσεις λόγω ζήλιας για τους δεσμευμένους και τοξικές νέες ερωτικές γνωριμίες, για τους ελεύθερους! Ύστερα, το πάθος και η σεξουαλικότητα, θα κυριαρχήσει στην ζωή σου, ωστόσο πρέπει να διαφυλάξεις τις σταθερές σου σχέσεις, αφού έρχονται ξαφνικές ρήξεις!

3ο δεκαήμερο: Ας αρχίσουμε από τα θετικά! Ο Δεκέμβριος υπόσχεται ερωτικές επιστροφές, επανασυνδέσεις, νέες γνωριμίες, επίτευξη στόχων, πάθος, νέες σχέσεις, συντροφικότητα, τύχη και πραγματοποίηση επιθυμιών! Στα αρνητικά του μήνα, είναι η τάση σου για απαιτητικότητα, ανωριμότητα, απαιτητικότητα, εγωισμό και υπερβολική ζήλια, χαρακτηριστικά που ενδεχομένως να φέρουν απώλειες!

Προηγούμενο άρθροΕρωτικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2021 για τον Δίδυμο!
Επόμενο άρθροΕρωτικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2021 για τον Κριό!
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.