1ο δεκαήμερο: Ένας Δεκέμβριος γεμάτος δουλειά, τρεξίματα, υποχρεώσεις και εκκρεμότητες της καθημερινότητας! Σίγουρα όμως δεν θα λείψουν και οι ευκαιρίες στην συντροφική ζωή, είτε για μία νέα σχέση για τους ελεύθερους, είτε για λύσεις στην σχέση ή τον γάμο, των δεσμευμένων!

 

2ο δεκαήμερο: Τα προβλήματα στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα, είναι παρά πολλά αυτόν τον μήνα δυστυχώς και παρά τις κάποιες ξαφνικές ερωτικές χαρές που σίγουρα θα έρθουν, εσύ θα έχεις αλλού το νου σου. Φρόντισε να μην επικεντρώνεσαι μόνο σε πρακτικά θέματα και χάσεις την εύνοια!

 

3ο δεκαήμερο: Στα θετικά του μήνα, είναι η μεγάλη ευκαιρία για επανασύνδεση, το πάθος, οι νέες γοητευτικές γνωριμίες, οι χαρμόσυνες ερωτικές στιγμές, το φλερτ, οι κατακτήσεις, οι νέες σχέσεις και η επίτευξη μεγάλων ερωτικών στόχων! Το μόνο αρνητικό του μήνα, είναι η τάση σου για ρίσκο σε παρασκηνιακές και απαγορευμένες σχέσεις, που σίγουρα θα σε απογοητεύσουν!

Προηγούμενο άρθροΕρωτικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2021 για τον Λέοντα!
Επόμενο άρθροΕρωτικές προβλέψεις Δεκεμβρίου 2021 για τον Δίδυμο!
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.