Οι φαινομενικά ανάδρομες πορείες των πλανητών συχνά προκαλούν αναποδιές, καθυστερήσεις, ατυχίες, μπερδέματα και αναπόφευκτα προβλήματα!

Ωστόσο, μας δίνουν και την ευκαιρία να διορθώσουμε παλαιά λάθη,  να μας δίνουν μία δεύτερη ευκαιρία σε διαπροσωπικές σχέσεις,  να επαναπροσεγγίσουμε προβληματικές καταστάσεις, να συσκεφθούμε με τον εαυτό μας και να ξαναπλησιάσουμε άτομα από το παρελθόν!

Έρωτα, μου χρωστάς “αναδρομικά”!
Αναμνήσεις και ερωτικές νοσταλγίες ξυπνούν, με αποτέλεσμα αγάπες που θεωρούσαμε τελειωμένες, έρωτες αδικοχαμένους ή ανεκπλήρωτα πάθη του παρελθόντος, να καλοδέχονται μία δεύτερη ευκαιρία!
Συνειδητοποιούμε τα λάθη ή και τις γκάφες μας και εφόσον μας διακατέχει επιθυμία ή ανάγκη να τα διορθώσουμε, συχνά παίρνουμε την απόφαση, να επιστρέψουμε σε έναν έρωτα του παρελθόντος, που -τελικά- ακόμα μας “καίει” , προσπαθώντας για μία νέα αρχή!

Κάνω come back στον έρωτα σου, αλλά κάνω το σωστό;
 Οι φαινομενικά ανάδρομοι πλανήτες, μπορεί να επιστρέφουν ανθρώπους στη ζωή μας, με εμάς να επιδιώκουμε μία επανασύνδεση ή αναζωπύρωση σχέσης!
Κατά πόσο όμως αυτό είναι σωστό;
Οφείλουμε λοιπόν, να είμαστε εντελώς σίγουροι για το… “πισωγύρισμα”, αφού η φαινομενικά ανάδρομη πορεία των πλανητών, δημιουργεί σίγουρα σύγχυση στη σκέψη, στα συναισθήματα και στις επιθυμίες μας, στρέφοντας το ενδιαφέρον μας στα περασμένα, για παροδικό όμως διάστημα!
Πριν πάρουμε λοιπόν οποιαδήποτε απόφαση, επιστρατεύουμε λογική και προσγειωνόμαστε, ώστε να κάνουμε αυτό το σημαντικό βήμα επανασύνδεσης, αφού είτε εμείς, είτε το πρώην ταίρι μας, μπορεί αργότερα να το μετανιώσουμε, αποδεικνύοντας πως τελικά το εγχείρημα επανασύνδεσης, ήταν ένα απλό απωθημένο!

ΔΕΣ ΕΔΩ>> πότε ευνοείσαι για ερωτική επανασύνδεση το 2020!

 

Προηγούμενο άρθροΤα αποφθέγματα των ζωδίων για το 2020
Επόμενο άρθροΕβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων από 9 έως 15 Δεκεμβρίου 2019
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.