O Άρης στον Καρκίνο, από 23 Απριλίου έως 11 Ιουνίου 2021 και οι όψεις που θα σχηματίσει!

Δες αν σε επηρεάζουν:

Οι όψεις που θα σχηματίσει ο Άρης στον Καρκίνο από 23 Απριλίου έως 11 Ιουνίου 2021 και ποιους επηρεάζουν ή ΔΕΣ ΕΔΩ>>τις ερωτικές προβλέψεις σου, ανάλογα με το Ζώδιο και το Δεκαήμερο σου!

Οι προσωπικές σου ερωτικές προβλέψεις, σύμφωνα με τον γενέθλιο χάρτη σου, από την Ανδριάννα Σαρρή!

Μάθε αναλυτικά όλες τις ερωτικές προβλέψεις σου!

Κάλεσε στο ☏ 14994!

 

Τετράγωνο Άρη-Χείρωνα 12/5: Άγχος, νεύρα, ξεσπάσματα για παλιές πληγές, αναζήτηση διεξόδων και λύσεων, ρήξεις για παρελθοντικά κυρίως προβλήματα, θα έχουν Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου!

Εξάγωνο Άρη-Ουρανού 12/5: Δυναμικότητα, πετυχημένο ρίσκο, τόλμη, επίτευξη υψηλών ερωτικών στόχων, πάθος, απρόσμενες ευκαιρίες για αισθηματική επιτυχία, θα έχουν Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου!

Τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα 31/5: Ρομαντισμός, έντονο συναίσθημα, φαντασία, εκπλήρωση ονείρων, διαίσθηση, αποτελεσματική δράση και εκπλήρωση ενός μεγάλου ονείρου, θα έχουν Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου!

Αντίθεση Άρη-Πλούτωνα 5/6: Επικίνδυνα πάθη, ζήλια, κτητικότητα, εκδικητικότητα, ανασφάλεια, παιχνίδια εξουσίας, ισχυρές ρήξεις, μοιραίες καταστάσεις, ενοχή, πληγές, κρυφοί εχθροί, τοξικές σχέσεις, θα έχουν Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου!

Προηγούμενο άρθροΜάιος 2021 και Έρωτας : Μηνιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια
Επόμενο άρθροΕβδομαδιαίο Ερωτοσκόπιο Ζωδίων από 26 Απριλίου έως 2 Μαΐου 2021
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.