“Αλφάδι” ο Ερμής στους Διδύμους!

Έξυπνος, επικοινωνιακός, με μεγάλο ταλέντο στο φλερτ και στο να κάνει νέες γνωριμίες και ξεκινήματα στον έρωτα.

Καλά ναι, είναι και πολυλογάς, ψευτράκος, κουτσομπόλης και το “έχει” στα διπλά ταμπλό!

Και τσακ, καλωσορίζει το Καλοκαίρι 2021, φαινομενικά Ανάδρομος και μας τα μπερδεύει όλα στον έρωτα!

Ασυνεννοησία, καθυστερήσεις και παρεξηγήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα, όπως όμως και οι ερωτικές επιστροφές!

Μηνύματα, τηλεφωνήματα και -τυχαίες ή μη- συναντήσεις με παλιούς έρωτες, είναι δεδομένα.

Σαφώς, για επανασύνδεση, ευνοούνται ιδιαίτερα μέχρι και 22 Ιουνίου, Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι του 2ου και του 3ου δεκαημέρου.

Προσοχή όμως! Αυτός ο Ανάδρομος Ερμής, κοντράρεται με όψη Τετραγώνου με τον Ποσειδώνα και οι απογοητεύσεις θα είναι πολλές, ιδίως αν έχουμε επικοινωνιακά πάρε-δώσε με το ερωτικό μας παρελθόν και κυρίως αν ανήκουμε σε Μεταβλητό Ζώδιο, του 3ου δεκαημέρου!
Ψέματα, υποσχέσεις που δεν τηρούνται, παραμύθιασμα και απομυθοποιήσεις, είναι σιγουράκια!

ΔΕΣ ΕΔΩ>> ποια Ζώδια θα έχουν Επανασύνδεση με τον  Ανάδρομο Ερμή, 30/5 έως 22/6/21

Προηγούμενο άρθροΕβδομαδιαίο Ερωτοσκόπιο Ζωδίων από 24 έως 30 Μαΐου 2021
Επόμενο άρθροΕβδομαδιαίο Ερωτοσκόπιο Ζωδίων από 31 Μαΐου έως 6 Ιουνίου 2021
Ανδριάννα Σαρρή
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.