Ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό από 27/9 έως 18/10!

Ο Ερμής λοιπόν, κινείται φαινομενικά Ανάδρομος στο πιο συντροφικό ζώδιο, εκείνο του Ζυγού!

Ε, εννοείται πως οι επανασυνδέσεις είναι πιο πιθανές από ποτέ!

Παλαιές σχέσεις και παρελθοντικοί έρωτες επιστρέφουν και μπορούμε με τους κατάλληλους χειρισμούς, να πετύχουμε το «ξανά μαζί»!

Οκ, δεν λέω… Αγχώνεται λίγο ο συγκεκριμένος Ανάδρομος, αφού αποζητά αρμονία και ηρεμία στις ερωτικές σχέσεις και πιθανόν τώρα να υπάρξουν επικοινωνιακές αναταράξεις!

Για επανασύνδεση, ευνοούνται από 27 Σεπτεμβρίου μέχρι και 18 Οκτωβρίου, κυρίως Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι του 2ου και του 3ου δεκαημέρου.

Την 1 Οκτωβρίου, το Τετράγωνο Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα, θα φέρει σκληρά λόγια και παιχνίδια εξουσίας, ιδίως με πρώην!

Στις 4 Οκτωβρίου, το Τρίγωνο Ανάδρομου Ερμή-Δία, υπόσχεται επανασυνδέσεις και μία μεγάλη χαρά από τα παλιά!

Στις 9 Οκτωβρίου, η Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή, θα φέρει μηνύματα και τηλεφωνήματα από παλαιούς έρωτες!

Στις 10 Οκτωβρίου, η Σύνοδος Ανάδρομου Ερμή-Άρη, υπόσχεται παθιασμένες συνομιλίες, αλλά και κόντρες λόγω ασυνεννοησίας!

Στις 17 Οκτωβρίου, το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Αφροδίτης, μας συμβουλεύει να επιδιώξουμε τώρα την επανασύνδεση που επιθυμούμε, αφού η ευκαιρία είναι τεράστια!

ΔΕΣ ΕΔΩ>> ποια Ζώδια θα έχουν Επανασύνδεση με τον  Ανάδρομο Ερμή, 27/9/21 έως 18/10/21

Προηγούμενο άρθροΕβδομαδιαίο Ερωτοσκόπιο Ζωδίων 27 Σεπτεμβρίου ως 3 Οκτωβρίου 2021
Επόμενο άρθροΕρωτικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2021 για τον Ιχθύ
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.