Ο Ερμής φαινομενικά ανάδρομος στο Ζώδιο του Υδροχόου από 30 Ιανουαρίου έως 21 Φεβρουαρίου 2021 και ξεκινάμε τα ερωτικά πισωγυρίσματα…!

Ο εκρηκτικός, επαναστατικός και εναλλακτικός Ερμής στον Υδροχόο, ξεκινά την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του στην 27η μοίρα και θα συνεχίζει, ωσότου να αγγίξει την 11η μοίρα, στις 21 Φεβρουαρίου 2021! 

Σαφέστατα, ο Ανάδρομος Ερμής σε αυτό το ζώδιο, θα φέρει κόντρες, ανούσια ξεσπάσματα, μπερδέματα, ασυνεννοησία και ρήξεις, σε επαφές και επικοινωνίες!

Συζητήσεις, μηνύματα και τηλεφωνήματα, θα χαρακτηρίζονται λάθη, γκάφες, αλλά και λανθασμένα συμπεράσματα για τις προθέσεις των άλλων!

Τεχνολογικά ζητήματα, θέματα που έχουν να κάνουν με οχήματα, διαδίκτυο, ομαδικές δραστηριότητες και κυρίως φιλικές σχέσεις, παρουσιάζουν προβλήματα!

Ωστόσο η ερωτική ζωή των Κριών, Διδύμων, Λεόντων, Ζυγών, Τοξοτών, Υδροχόων του 2ου και 3ου δεκαημέρου, ευνοείται ιδιαίτερα, αν αυτό που επιθυμούν, είναι επανασύνδεση!
Έρχονται μηνύματα, επαφές και τηλεφωνήματα, με άτομα του ερωτικού και του φιλικού παρελθόντος!

Δες Εδώ>> ποια Ζώδια θα έχουν Επανασύνδεση με τον  Ανάδρομο Ερμή, 30/1 έως 21/2/21, ή δες τις προβλέψεις σου σε βίντεο, παρακάτω:

 

Οι προσωπικές σου ερωτικές προβλέψεις, σύμφωνα με τον γενέθλιο χάρτη σου, από την Ανδριάννα Σαρρή!
Μάθε αναλυτικά όλες τις ερωτικές προβλέψεις σου!
Κάλεσε στο ☏ 14994!

Προηγούμενο άρθροΦεβρουάριος 2021 και Έρωτας: Μηνιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια
Επόμενο άρθροΕβδομαδιαίο Ερωτοσκόπιο Ζωδίων από 1 έως 7 Φεβρουαρίου 2021
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ