Ο Ερμής φαινομενικά ανάδρομος στο Ζώδιο του Σκορπιού από έως 21 Νοεμβρίου 2019 και ξεκινάμε τα ερωτικά πισωγυρίσματα! …

Ο λακωνικός, μυστικοπαθής και πονηρός ο Ερμής στον Σκορπιό, ξεκινά τα… ανάδρομα του στην 27η μοίρα και θα συνεχίζει να κινείται “προς τα πίσω”, ωσότου να αγγίξει την 11η μοίρα, στις 21 Νοεμβρίου 2019, όπου θα πάψει την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του!

Η αλήθεια είναι, πως σε επαφές και επικοινωνίες, πολλοί από εμάς, θα βγάλουν κακία και σκληρότητα, με αυτήν την Αναδρομή…

Συζητήσεις, συναντήσεις και μετακινήσεις, θα χαρακτηρίζονται από μυστικοπάθεια, ανασφάλεια, καχυποψία και λάθος συμπεράσματα για τις προθέσεις των συνομιλητών μας!

Στον τομέα του έρωτα και του χρήματος, οι αποφάσεις δεν ενδείκνυνται και τα μπερδέματα ή οι καθυστερήσεις θα είναι πολλές…

Ωστόσο η ερωτική ζωή των Ταύρων, Καρκίνων, Παρθένων, Σκορπιών, Αιγόκερων και Ιχθύων του 2ου και 3ου δεκαημέρου, ευνοείται ιδιαίτερα, ιδίως αν θέλουν επανασύνδεση, αφού έρχονται μηνύματα, επαφές και συναντήσεις με άτομα του ερωτικού -και όχι μόνο- παρελθόντος!

Δες Εδώ>> ποια Ζώδια θα έχουν Επανασύνδεση με τον  Ανάδρομο Ερμή, 31/10 έως 21/11/19>>

 

Οι προσωπικές σου ερωτικές προβλέψεις, σύμφωνα με τον γενέθλιο χάρτη σου, από την Ανδριάννα Σαρρή!
Μάθε αναλυτικά όλες τις ερωτικές προβλέψεις σου!
Κάλεσε στο ☏ 14994!
Θέλεις προβλέψεις από τον αστρολόγο σου, χωρίς να χρεώσεις το σταθερό ή κινητό σου τηλέφωνο; Δες εδώ>>

Προηγούμενο άρθροΝέα Σελήνη στον Σκορπιό 28 Οκτωβρίου 2019: Προβλέψεις Ζωδίων
Επόμενο άρθροΕβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων 28 Οκτωβρίου-3 Νοεμβρίου 2019
Ανδριάννα Σαρρή
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.