Ο Ερμής φαινομενικά Ανάδρομος στο Ζώδιο του Καρκίνου από 18 Ιουνίου έως 12 Ιουλίου 2020 και επικοινωνίες-μετακινήσεις, μας σπάνε τα νεύρα από τα μπερδέματα, τις αναποδιές και τις αναβολές!

Έλα όμως που συνεχίζουν και τα ερωτικά πισωγυρίσματα, τα οποία ήδη δίνουν και παίρνουν με την Ανάδρομη Αφροδίτη!

Ο/Η πρώην γυρνά με ένα μήνυμα/τηλεφώνημα, αφού οι σκέψεις του κατακλύζονται από αναμνήσεις, νοσταλγία, συναίσθημα…

Τα επικοινωνιακά πάρε-δώσε με το ερωτικό παρελθόν, θα είναι ξαφνικά και ανέλπιστα με την βοήθεια του Ουρανού, ωστόσο ο Άρης και ο Χείρωνας, πέρα από τον πρώην που γυρνά, θα γυρίσουν μαζί του και όλα τα στραβά του! Αναμένουμε λοιπόν και αρκετές κόντρες ή απογοητεύσεις, με τον παλιό μας έρωτα!

Προσοχή λοιπόν Κριέ, Καρκίνε, Ζυγέ και Αιγόκερε του 1ου δεκαημέρου, γιατί οι λεκτικές γκάφες, θα είναι πολλές, ιδίως με παλαιούς έρωτες!
Εσύ όμως, Ταύρε, Σκορπιέ, Παρθένε και Ιχθύ του 1ου και του 2ου δεκαημέρου, όπως και εσύ Καρκίνε και Αιγόκερε του 2ου δεκαημέρου, απολαμβάνεις μηνύματα, επαφές και συναντήσεις με άτομα του παρελθόντος!
Μήπως έφτασε η πολυπόθητη επανασύνδεση, λοιπόν;

ΔΕΣ ΕΔΩ»,ποια Ζώδια θα έχουν Επανασύνδεση με τον Ανάδρομο Ερμή, 18 Ιουνίου έως 12 Ιουλίου 2020  >>

Οι προσωπικές σου ερωτικές προβλέψεις για το 2020, σύμφωνα με τον γενέθλιο χάρτη σου, από την Ανδριάννα Σαρρή!
Μάθε αναλυτικά όλες τις ερωτικές προβλέψεις σου για το 2020!
Κάλεσε στο ☏ 14994!
Θέλεις προβλέψεις από τον αστρολόγο σου, χωρίς να χρεώσεις το σταθερό ή κινητό σου τηλέφωνο; Δες εδώ>>

Προηγούμενο άρθροΕβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Ζωδίων από 15 έως 21 Ιουνίου 2020
Επόμενο άρθροΕβδομαδιαίο Ερωτοσκόπιο Ζωδίων από 22 έως 28 Ιουνίου 2020
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ