Ο ανάδρομος Ερμής είναι ευρέως γνωστός για τις παρεξηγήσεις, την ασυνεννοησία και τα επικοινωνιακά μπερδέματα!
Ευθύνεται ακόμη και για  τις ξαφνικές βλάβες των ηλεκτρικών συσκευών ή και  του αυτοκινήτου.

Έχει όμως και τη φήμη του πλανήτη που όταν «λοξοδρομεί», πολλές φορές επιστρέφουν στη ζωή μας, πρώην εραστές, παλαιοί αδικοχαμένοι έρωτες ή δίνει ευκαιρίες επανασύνδεσης μετά από έναν ανεπιθύμητο χωρισμό.
Το τηλέφωνο ξαφνικά χτυπά και είναι εκείνος, ο πρώην!
Μηνύματα έρχονται από άτομα του παρελθόντος που πιστεύαμε ότι η ιστορία είχε τελειώσει!
Τυχαίες συναντήσεις με παλαιούς εραστές και παλιές αγάπες, μας κάνουν να απορούμε με τις συμπτώσεις!


Δεύτερη ευκαιρία για την ευτυχία ή επιστροφές-καταστροφές;


Ο ανάδρομος Ερμής φέρνει αναμνήσεις και συλλογισμούς για χαμένες αγάπες, αδικοχαμένους έρωτες ή ημιτελή πάθη.
Επιστρέφει απροειδοποίητα ανθρώπους στη ζωή μας ή προσφέρει πιθανή αποτελεσματικότητα στην περίπτωση που εμείς επιδιώξουμε επικοινωνία με πρώην συντρόφους.

Με τον Ερμή Ανάδρομο, είναι στο χέρι μας:

  • Η ευκαιρία για αναζωπύρωση μίας αγάπης,
  • Η εκπλήρωση κρυφών ανολοκλήρωτων πόθων,
  • Η επίλυση παρελθοντικών προβλημάτων που οδήγησαν σε χωρισμό, ώστε να έρθει τελικά αυτή η πολυπόθητη επανασύνδεση

Προσοχή στις ερωτικές… «παγίδες»!

Όταν ο Ερμής διανύει την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του, έρχονται στις σκέψεις μας  μνήμες,  λόγια που ειπώθηκαν λάθος ή δεν ειπώθηκαν όταν έπρεπε, κάνουμε την  αυτοκριτική  μας και αποδεχόμαστε  λάθη, συγχωρούμε τα λάθη  των άλλων και νοσταλγία για αυτά που κάποτε ζήσαμε από κοινού.
Την παγίδα όμως την βλέπεις;
Μήπως όμως όλα αυτά είναι στην ουσία απλά απωθημένα, ανάγκη για συναισθηματική επιβεβαίωση ή ικανοποίηση πληγωμένου εγωισμού;  Στην περίπτωση αυτή το αντίκτυπο μπορεί να είναι καταστροφικό.
Μπορεί,  όταν πλέον ορθοδρομήσει ο Ερμής, να μετανιώσουμε για την επιστροφή μας, την εκ νέου προσπάθεια μας, να πληγωθούμε ανεπανόρθωτα ή να πληγώσουμε τον άλλο.

 

Οδηγός ερωτικής επιβίωσης με τον Ανάδρομο Ερμή

Δεν βιαζόμαστε και μετριάζουμε τον ενθουσιασμό μας όταν πάρουμε αυτό το ανέλπιστο μήνυμα που τόσο καιρό περιμέναμε ή ακούσουμε στο τηλέφωνο αυτή τη φωνή που μας έλειψε.

Όλο αυτό πρέπει να το δούμε σαν μια ευκαιρία για ειλικρινή διάλογο,  για τελικά ξεκαθαρίσματα, να πούμε ό,τι θέλαμε τόσο καιρό να πούμε και μας έπνιγε, να ακούσουμε προσεκτικά ό,τι έχει ο άλλος  να μας πει, να συγχωρέσουμε ουσιαστικά και να ζητήσουμε συγχώρεση για όσα λάθη κάναμε εμείς, να επικεντρωθούμε μόνο στα θετικά σημεία που μας ενώνουν αφήνοντας  πίσω εγωισμούς, πείσματα και τσακωμούς.

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να βιαστούμε για να πάρουμε απόφαση και φυσικά πρέπει να συλλογιστούμε και να ζυγίσουμε τα καλά και τα κακά που μπορεί να αποφέρει αυτή η επανασύνδεση.

Ας εκμεταλλευτούμε λοιπόν αυτή τη γενναιοδωρία του κατά τ’άλλα «ζαβολιάρη» και ανακατωσούρα ανάδρομου Ερμή, για την αναζωογόνηση  μίας σχέσης, ενός έρωτα,  που χάθηκε άδοξα και άδικα!

 

Προηγούμενο άρθροΕβδομαδιαίο Ερωτοσκόπιο Ζωδίων από 29 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου 2020
Επόμενο άρθροΞέρεις ότι είσαι Δίδυμος όταν…
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.