Ανάδρομος Ερμής από 14 Ιανουαρίου έως 3 Φεβρουαρίου 2022, στα Ζώδια του Αιγόκερω και του Υδροχόου!

Πέρα από τις επικοινωνιακές αναποδιές και τα προβλήματα στις μετακινήσεις μας, μπορούμε να αναμένουμε και πολλές επικοινωνίες με άτομα, από το ερωτικό σου παρελθόν! Με την βοήθεια και της Ανάδρομης Αφροδίτης, η επανασύνδεση, είναι στο χέρι μας!

Για επανασύνδεση, με τον Ανάδρομο Ερμή, ευνοούνται από 14 Ιανουαρίου έως 3 Φεβρουαρίου 2022, κυρίως Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου, όπως και Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου.

Μην ξεχνάμε, πως έως και 29 του Γενάρη, η Ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω, ευνοεί για επανασύνδεση και τους Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου!

Στις 18 Ιανουαρίου, το Εξάγωνο Ανάδρομου Ερμή-Χείρωνα, κλείνει παλιές πληγές, διορθώνει κακώς κείμενα και επιστρέφει έναν παλιό έρωτα, μέσω της επικοινωνιακής οδού!

Στις 26 Ιανουαρίου, το Τρίγωνο Ανάδρομου Ερμή-Βόρειου Δεσμού, προσφέρει συναισθηματική ηρεμία, θετικότητα, έντονα γλυκά συναισθήματα, ρομαντικές επανασυνδέσεις και θα αποκαταστήσει δύσκολες καταστάσεων στον αισθηματικό τομέα!

Στις 23 Ιανουαρίου, η Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή, υπόσχεται μηνύματα, συναντήσεις, ειδήσεις, εξομολογήσεις και τηλεφωνήματα από παλαιούς έρωτες!

Στις 28 Ιανουαρίου, η Σύνοδος Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα, θα φέρει παθιασμένα μηνύματα από το παρελθόν, αλλά και αρκετές λεκτικές κόντρες με πρώην!

 

 

Οι προσωπικές σου ερωτικές προβλέψεις, σύμφωνα με τον γενέθλιο χάρτη σου, από την Ανδριάννα Σαρρή!
Μάθε αναλυτικά όλες τις ερωτικές προβλέψεις σου!

Κάλεσε στο  14724 ή στείλε ΑΝ4 στο 54754!

ΔΕΣ ΕΔΩ>> ποια Ζώδια θα έχουν Επανασύνδεση με τον Ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο και στον Αιγόκερω, από 14/1/22 έως 3/2/22!

 

Προηγούμενο άρθροΕβδομαδιαίο Ερωτοσκόπιο Ζωδίων από 10 έως 16 Ιανουαρίου 2022
Επόμενο άρθροΕβδομαδιαίο Ερωτοσκόπιο Ζωδίων από 17 έως 23 Ιανουαρίου 2022
Η Ανδριάννα Σαρρή είναι μία νέα παρουσία στο χώρο της Αστρολογίας και του Oroskopos.gr, σε πολύ σύντομο όμως χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να έχει το κοινό της, το οποίο την διαβάζει, ενημερώνεται και αναζητά τις προβλέψεις της! Σίγουρα και εσύ από την πλευρά σου, μιλώντας μαζί της ή διαβάζοντας τα άρθρα προβλέψεών της, θα την εμπιστευτείς και θα διακρίνεις τις γνώσεις και το ταλέντο της! Η γλυκιά μας Ταυρίνα, εκτός από τις εξαίρετες αστρολογικές της γνώσεις, εξειδικεύεται και στην ανάλυση των Καρτών Ταρώ Lenormand! Αλλά ας μάθουμε περισσότερα για την ίδια ... Η πρώτη της επαφή με τον χώρο των προβλέψεων ξεκίνησε περίπου στα 17 της χρόνια, όταν ένας πολύ γνωστός αστρολόγος, της ανέλυσε τον αστρολογικό της χάρτη. Την εξέπληξαν όλες οι πληροφορίες που τις έδωσε για σημαντικά συμβάντα της ζωής της αλλά και για την προσωπικότητά της . Τότε ήταν που κατανόησε ότι η Αστρολογία δεν είναι μόνο να γνωρίζουμε το ζώδιο μας και τα χαρακτηριστικά μας, αλλά αποτελεί πραγματικά ένα κλειδί στα χέρια μας το οποίο μας βοηθά να κατανοήσουμε όλη την ύπαρξη και την εξέλιξη μας .... Μετά από αυτή την «κομβική συνάντηση» η Ανδριάννα ξεκίνησε να μελετά αστρολογία αλλά και τις κάρτες ταρώ Lenormand οι οποίες στηρίζονται πάνω στις αρχές της αστρολογίας! Μέσα σε μία 3ετία και κατόπιν μαθημάτων και σεμιναρίων, ήταν πλέον έτοιμη να διαβάζει πλήρως έναν αστρολογικό χάρτη, μία συναστρία αλλά και να μπορεί με τις αστρολογικές τεχνικές να προβλέπει το μέλλον! Η μελέτη της για την αστρολογία και τις κάρτες Lenormand συνέχιζε, η ίδια όμως αργούσε – σαν γνήσια Ταυρίνα που είναι- να πάρει την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο των προβλέψεων. Ο Δίας και ο Ουρανός όμως, είχαν άλλα σχέδια για αυτήν ... Έτσι λοιπόν όταν άγγιξαν θετικά τις μοίρες του ωροσκοπίου της, τότε της δόθηκε απρόσμενα η ευκαιρία και η ώθηση να ακολουθήσει και ως επάγγελμα αυτό που τόσο πολύ αγαπά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.